Marić: Gospodarstvu 40 milijardi kuna, ne očekuju se otpuštanja

Naslovnica Forum Komentari članaka Marić: Gospodarstvu 40 milijardi kuna, ne očekuju se otpuštanja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

super mjere…da bi reć rekel…pošast poharala poslovanje ali predujmovi poreza se moraju platiti iako si poslovno propao… ali ne brinite se, odgađamo predujam poreza izračunat na osnovu prošlogodišnjeg prihoda na 3+3mj i kako smo dobri, još ćemo ti dati kredit sa 1%kta da nam možeš platiti!

također, naravno da ne očekuje otpuštanja, u uhljebistanu toga nema, sad javni i drž službenici  niti ne moraju ići  na posao  ali  plaća u punom iznosu uredno ide a vjerojatno i naknade za prijevoz i obrok…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Tek sada se moze ocijeniti rad ministra Marića kojem bi dao čistu jedinicu. Tek sada izlazi na vidjelo njegovo znanje i nesposobnost jer po prvi puta nesto radi pod pritiskom i nema rjesenja za pomoc poduzetnicima, vec istresa floskule. Dali je svjestan da su jucer velika vecina obrtnika morala donjeti odluke da ce zatvorit obrte i spasiti sto se spasiti da dok je na racunu jos nesto love da poplate obaveze i da je na poreznoj stanje duga 0.00000000 kn jer je to uvjet za zatvaranje obrta. Moraju to uciniti jer kad se sve to ponovo prelije na njih, ne razmisljaju da se bore i da garantiraju sa svojom imovinom, kuce, auti, dionice itd. Stoga ministre Maricu lako je bilo biti poslusnik Todorica i dobivat masnu placu svaki mjesec, te biti u ministarstvu kad su vam poduzetnici vukli gospodarstvo naprijed. Sto sada ne otpustite prvo 100.000 uhljeba????? Pa da pokazete narodu kako se tesko nosimo svi zajedno u ovoj situaciji.. Dobro je jedino sto ce vas smijenit sdp na izborima a katastrofa je da ce Bero biti premijer. Stoga obrtnici slazem se s vama i zatvorite to sto prije, a uhljebi neka povuku onda novac iz Eu pa nek si isplate place. Mi poduzetnici cemo se snaci jer to radimo cijeli zivot, vama ostalim gooodddd luck!

Možete reći :  Kome se podnose zahtjevi  …HZZ..u  ..Poreznoj..????  Kome? hvala

Kako to da je sad odjedanput Marić našao 5  MILIJARDI  za posrnulo gospodarstvo.

Da li je moguće da je Vlada već početkom godine znala, s kojim milijardama  može raspolagati u slučaju  zaraze ?

Predobro su spremni..prebrzo obećaju novac, i igraju se milijardama…. hoće li od tih milijardi  nešto na konto  zaraze

i izvući : npr:

–  isplatiti će plaće policiji, službama, javnom sektoru, zdravstvu, soc. zaštiti, pravosuđu  – tj. svima koji ne rade zbog zaraze…..no, dobro,  malo i  poduzetništvu oko par stotina..

Meni se čini, da su odmah znali …s čim raspolažu–i zato smo ko janjci  svi u izolaciji…unatoč statistikama stručnjaka o malom postotku stvarno ugroženih…..

Marić ne očekuje otkaze?

Već je podijeljena hrpa otkaza i prije davanja kriterija mjera.

A nakon što su donesene sulude mjere (moraš dokazivati pad prihoda, hellouu) još će više otkaza biti.

Što je i logično.

Ja ću pričekati još neko vrijeme, ako se ovo produži, dijelim i ja otkaze pa nek se radnici naplaćuju od HZZa.

New Report

Close