Maras: Treba mijenjati zakon i osigurati reformu HGK

Naslovnica Forum Komentari članaka Maras: Treba mijenjati zakon i osigurati reformu HGK

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Maras misli da je predsjednik CKH, pa o njemu ovisi tko će biti predsjednik HGK. Političari ukinite obvezno komorsko članstvo, jer očito samo vama služi za POLIT.PREPUCAVANJA. neka komora radi fakultativno. Svatko kome ona treba će rado platiti . Marasov istup smatram neumjesnim.

ja podržavam ovu izjavu a nadam se i namjeru ministra Marasa:
“Sve sam sigurniji da treba mijenjati zakon o HGK na način da se osigura reforma komore ili da se ostavi članovima na izbor da li žele dobrovoljno plaćati članarinu i na taj način podupirati određenu politiku i nečiju političku ambiciju”

međutim, nema smisla zadržati se samo na HGK, treba mijenjati zakon da se osigura reforma cjelokupnog državnog i paradržavnog sustava a građanima ostaviti na izbor žele li dobrovoljno plaćati partije, crkvu, luksuzni vozni park, razne parafiskalne namete koji doslovce nisu u svrsi opće dobrobiti građana nego općeg političkog kadroviranja…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Sad bi Kukurikavci mogli ukinuti obvezno članstvo obzirom da su “propustili” promjeniti skupštinu!

Evo hvale vrijedne inicijative:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/posaljite-svi-dopis-poreznoj-upravi-ne-zelim-vise-financirati-zlocinacku-hrvatsku-gospodarsku-komoru/732148.aspx

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Treba :

RASPISATI IZBORE !

da Maras i njemu slični odu ropotarnicu mračne povijesti.

.

marasu bi bilo bolje da se bavi svojim poslom, a ne da se petlja u sve i svašta!

moderatori provode političku [b]CENZURU[/b] i brišu forumaške nickove s čijim se mišljenjem ne slažu i time krše slobodu izražavanja mišljenja zajamčenu Ustavom!!!!!!!!!

New Report

Close