Maras: Aktiviranjem ‘spavajućih računa’ vlasništvo nije dovedeno u pitanje

Naslovnica Forum Komentari članaka Maras: Aktiviranjem ‘spavajućih računa’ vlasništvo nije dovedeno u pitanje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A da pošaljete pismo štedišama,90% ih je zaboravilo a živi su.

A zasto bi banke uopste imale novce na racunima ? Neka direktno odmah prebace sve novce u proracun, a drzava ce im onda davati koliko im treba….
Ovi su skroz prolupali. Umjesto da se stvarno potrude rjesiti neke probleme koji se godinama gomilaju oni ko narkomani samo gledaju gdje se sto usecariti da prezive dan.

Šta vas briga ako ja novce radije držim na nekom štednom računu, i od kad je počela kriza ne uplaćujem. Račun je star 6 godina…jel mrtav? Hoćete li uzeti te novce?

Gospodine Maras, kada već krenete zadirati u privatno vlasništvo, onda to malo bolje razradite. Na tom štednom računu ima jako malo novaca ali vam ga nedam, radije ću ga podignuti i kupiti nešto bez računa, samo iz inata prema ovakvim potezima.

Da točno je da banke “prisvoje” novac, ali taj novac je i dalje evidentiran na tom računu, i dovoljno je da se ja pojavim u banci i taj novac dobivam isti dan.

Ako ga država uzme, morati ću davati zahtjeve da bih do njega došao, pa ćete mjesec dana rješavati taj zahtjev, pa ću vjerojatno morati i kod javnog bilježnika ovjeravati izjave, i na kraju čekati još desetak dana da taj novac prebacite u banku kako bi ga ja mogao podignuti…

Dosadašnja iskustva s državom su kreirala ovakav scenarij…a čisto sumnjam da ste vi sposobni za nešto više…

A što kada ponestane “mrtvog novca”, hoćete li uzeti i “živi”

Država će uzimat novac građana i firmi sa “spavajućih” računa ??!! – Ovo je boljševizam / komunizam u onom najgorem obliku ! Živio komunista Maras i njegove ingeniozne ideje. Sigurno će dobiti plaketu partije a Yusipovićeva ekspertna skupina (sastavljena od udbaških fosila ) će potvrditi da će ovom mjerom katapultirati gospodarstvo i zaposliti dodatnih milijun ljudi …

New Report

Close