on ima ambicije postati ministrom financija.
Očito da stranke birače vuku za nos, malo lijevo, pa malo desno i.d. Na pr. već sada se zna da će Jakovčić biti izabran najmanje u europski parlament, a možda i na neku višu dužnost. Vi se možete birači slikati zajedno sa vašim glasačkim listićem. Zato u vladi i oporbi nema kvalitetnih kadrova. Kadrovi dolaze prema dogovoru stranaka: ti meni-ja tebi. pa se na vrh izborne liste postavljaju već dogovoreni kadrovi, a mi birači smo stoka sitnog zuba. Zato ne idem više na nikakve izbore dok se izborni sistem ne promjeni. Kada se pojavi kakva lopurda,
ispada, pa vi ste ga birači izabrali.
Očito da stranke birače vuku za nos, malo lijevo, pa malo desno i.d. Na pr. već sada se zna da će Jakovčić biti izabran najmanje u europski parlament, a možda i na neku višu dužnost. Vi se možete birači slikati zajedno sa vašim glasačkim listićem. Zato u vladi i oporbi nema kvalitetnih kadrova. Kadrovi dolaze prema dogovoru stranaka: ti meni-ja tebi. pa se na vrh izborne liste postavljaju već dogovoreni kadrovi, a mi birači smo stoka sitnog zuba. Zato ne idem više na nikakve izbore dok se izborni sistem ne promjeni. Kada se pojavi kakva lopurda,
ispada, pa vi ste ga birači izabrali.
taj jakovčić , na stranu neprovjerene optužbe, barem nešto radi i iz istre je ipak napravio brand i destinaciju 4 + zvijezdica, dok ostali nemaju životopis vrijedan divljenja.
…U razvijenim zemljama bi mu bio doseg salter na banci (ako i to)
Ne slazem se uopce.U razvijenim zemljama doseg bi mu bio mozda salter u javnom zahodu i naplata velike i male nuzde.
A ako imaš traktor, vrati kombajn! [emo_smijeh]
Tarzan :
Tu ti je “ministre?” odluka Ustavnog suda iz 2000.godine pa si ju pročitaj: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2000_05_52_1176.html [narodne-novine.nn.hr]
a tu ti je famozni neustavni zakon: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/1999_04_34_707.html [narodne-novine.nn.hr]
Budući da je državi preveliki teret skoro 400.000 nezaposlenih, za očekivati je da se uvede obavezno otvaranje vlastite tvrtke svima koji su dulje od 3 mjeseca nezaposleni. Naravno, bez državnih poticaja, jer država nakon poticanja nabavke hibridnih automobila i izgradnje privatnih bazena nema novca još i za zapošljavanje nezaposlenih.