čestitam svima koji su unutra,svoje sam otpustio početkom ove godine.
nešto se moralo kratiti radi podebljavanja građevine inače ne bih izlazio ako radi ničega tada radi ulaska pri samom dnu i predobrog osječaja.
i dalje u mom portfelju ima turizma koji je predvodio,vukao tržište godinama.
čak i kroz svoje investicije je među glavnim pokretačima građ sektora.
više nego zadovoljan sa ovim ulaganjem i dalje vidim ovdje dobru perspektivu za dioničare i želim vam novi ATH.
kada se dogodi podsjetite me na njega na temi the best of prilike….
da ga uknjižimo
sretno
Dugo je cucalo na 230-240 kn.bilo je i vrijeme!
Da mi je znati tko prodaje tako nisko a svi turisti rastu pogotovo kad znamo da upravo Maistra daleko najviše i investira.
Već sad dionica bi trebala biti skuplja bar stotinjak kuna
kolege da na dodam,
rast prihoda u 1 kvartalu 40%
u usporedbi sa Plavom lagunom i Valamarom trebala bi se kretati 500-600kn ,ali pošto su kod nas ljudi čuli samo za Valamar kao da je jedina turistička dionica onda imamo priliku uživati u cijeni koja nas čeka strpljivo već godinu dana.
20% više gostiju..najviše u Rovinju. Pa ima da eksplodiraju ove turističke dionice nakon izvješća ovog a pogotovo onog sljedećeg.
Izvještaj je dobar, dok je najava za 3Q odlična. Booking im je trenutno bolji 18% u odnosu na prošlu godinu, a kao što uprava kaže, “pad udjela troškova ukazuje na kontinuitet u rastu operativne efikasnosti društva”. Po tome bi se u 3Q trebalo vidjeti lijepo povećanje dobiti.