Ovo Maistra sigurno gađa..polako ali sigurno sire svoje poslovanje i ulazu ogroman novac u kvalitetu i svrstavaju se na elitni turizam kako u Istri tako i Dubrovniku i Zagrebu.
bivši hotel valdaliso postaje hotel amarin, nema što, impresivno do daljnjega
nitko od ovih naših d.d.-ova sa burze nego Kamgrad d.o.o.
Evo, upravo dobio na mail akciju u ožujku. Soba s doručkom 99 eura. Rezervirao Kempinski u tom vremenu, al kada sam dobio ovu ponudu za cijenu od 99 eura po noći, nisam mogao ne prihvatit. Otkazao ovo prvo i vidimo se opet Lone za mjesec dana:)
radi se na promociji van sezone, al ide baš teško i teško…..nemam dionice MAIS, ADRS, al su mi njihovi hoteli zakon
http://www.journal.hr/novi-hotel-park-i-aci-marina-rovinj/
mislim da će park biti prije u 2018 nego u 2017, ali nema veze, izgleda impresivno, samo neka se sagradi.
nitko od ovih naših d.d.-ova sa burze nego Kamgrad d.o.o.
Naravno, tvrtka koja je gradila zgradu SOE, btw, jel i KFK Tehnika?
Otvaranje Hotel Park planiran za pocetak 2018g. posto je to malo veci i slozeniji zahvat..trebat ce dosta vremena samo da sruse stari hotel.
Neki dan poslao sam upit mailom direktno u ured predsjednika uprave u vezi kad namjeravaju izbacit FI za 4 kvartal 2015 al nikakav odgovor nisam dobio.
Meni je nepojmljivo da ovako ozbiljna firma ne precizira kao i ostale firme dan objave izvjesca
Naravno, tvrtka koja je gradila zgradu SOE, btw, jel i KFK Tehnika?
[/quote]
KFK Tehnika je d.o.o. i bavi se izradom pročelja, to nema veze sa Tehnika d.d.