MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
MAIS
44,64
61.823
1,385
44,20
45,80
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

na osnovu čega to potkrepljuješ bleki? možda je oni i delistiraju ali to nije znak da ih treba prodat. ista je stvar tj slična napravljena sa tdr-om svake godine jasno do ove isplaćivali su adrisu pozamašnu dividendu

….ista je stvar tj slična napravljena sa tdr-om svake godine jasno do ove isplaćivali su adrisu pozamašnu dividendu

vjerojatno je i to jedan od važnijih motiva zadnjeg neuspjelog pokušaja istiskivanja malih dioničara
upravo to i sam očekujem a s obzirom na ubrzano poboljšavanje rezultata poslovanja već iduće za ovu godinu očekujem početak isplate dividendi
za dugove adrs-u ne brinem jer će se moći servisirati iz poslovanja u kojem je još prošle godine napravljen značajan pomak u pozitivnom smjeru a sad ćekamo daljnju potvrdu tog smjera[emo_palacg]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Gradonačelnik Rovinja Sponza spominje novu investiciju Maistre u gradnji novog hotela 5 zvjezdica krajem 2014. godine ukupnog ulaganja oko 50 miliona eura…zna tko šta o tome? da ne misle kupit hotel Rovinj od Proficia?

Gradonačelnik Rovinja Sponza spominje novu investiciju Maistre u gradnji novog hotela 5 zvjezdica krajem 2014. godine ukupnog ulaganja oko 50 miliona eura…zna tko šta o tome? da ne misle kupit hotel Rovinj od Proficia?

Navodno će se graditi u Amarinu koji je odavno Maistrin

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

http://www.business.hr/ekonomija/rovinj-ponovno-hrvatski-turisticki-rekorder%5Bemo_palacg%5D

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.abilia.hr/
ovo pratiti za nove investicije.

koliko znam ide se u obnovu hotela park i na mjestu stare tvornice grade novi grand hotel rovinj ,jer su i autobusnu postaju kupili i premjestit će je a tamo napraviti kongresnu dvoranu.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

pričekajmo rezultate za 3q(manje od mjesec dana) sudeći po ovom agresivnom kupcu
moglo bi se naslutiti da ih netko već zna i da su odlični[emo_namigusa]

“odlični” i bolji od toga[emo_smijeh]
http://zse.hr/userdocsimages/financ/MAIS-fin2013-3Q-NotREV-N-HR.xls%5Bemo_palacg%5D

već sam najavljivao a i svjedočio da je ova sezona podbacila u istri u fizičkom prometu čemu kumuje prije svega nenormalno dizanje cijena smještaja od strane 3 sestrice: maistra,rivijera i plava laguna.

vidim da su gosti nezadovoljni jer stvarnih pomaka u izvanpansionskoj ponudi nema,jer sve van hotela i kampova je na prilično niskoj razini,uz čast izuzetaka.
mislim da će sestrice morati promijeniti strategiju koju kroje nadobudni menađeri bez iskustva u turističkoj struci.

recimo,maistra je ove godine konačno ostavila neke hotele da rade cijelu godinu a i neke kampove.sve u svemu pouka za slijedeće sezone,tj glupo mi je da netko danas uopće misli da postoji sezona .turizam je cijelu godinu,jedan new york ima godišnje 54 milijuna posjetitelja a cijela hrvatska 11.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Ne razumijem kojim mehanizmima bi maistra i ini trebale utjecati na izvanpansionsku ponudu van svojih objekata? preko današnjih TZ-ova teško (dok i ako se transformiraju u DMC-ove), lobiranjem kod lokalnih vlasti još teže

isto tako otkud ti da je “sezona podbacila” … statistika kaže da je broj noćenja i dolazaka isti

ovo o trajanju sezone bolje da ne započinjemo jer ako svjedočiš “studenom, prosincu, siječnju i veljači” jasno ti je da nema velikog razloga za dolazak makar ne za brojniji dolazak turista

već sam najavljivao a i svjedočio da je ova sezona podbacila u istri u fizičkom prometu čemu kumuje prije svega nenormalno dizanje cijena smještaja od strane 3 sestrice: maistra,rivijera i plava laguna.

vidim da su gosti nezadovoljni jer stvarnih pomaka u izvanpansionskoj ponudi nema,jer sve van hotela i kampova je na prilično niskoj razini,uz čast izuzetaka.
mislim da će sestrice morati promijeniti strategiju koju kroje nadobudni menađeri bez iskustva u turističkoj struci.

recimo,maistra je ove godine konačno ostavila neke hotele da rade cijelu godinu a i neke kampove.sve u svemu pouka za slijedeće sezone,tj glupo mi je da netko danas uopće misli da postoji sezona .turizam je cijelu godinu,jedan new york ima godišnje 54 milijuna posjetitelja a cijela hrvatska 11.

Ideje naše benzin Vaš!

ma koga briga za fizičke pokazatelje to su prošla svršena vremena,,važni su samo financijski pokazatelji a oni govore
prihod +8%
dobit +35%(+40 mil kn)ukupno 155 milkn[emo_palacg]

dobro rečeno 🙂

ma koga briga za fizičke pokazatelje to su prošla svršena vremena,,važni su samo financijski pokazatelji a oni govore
prihod +8%
dobit +35%(+40 mil kn)ukupno 155 milkn[emo_palacg]
[/quote]

Ideje naše benzin Vaš!

ha ma u interesu je maistri da otkupi te dionice da samo oni budu gazde, pokušavaju preko burze ali im malo sporo ide!!!!

New Report

Close