MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
MAIS
44,64
61.823
1,385
44,20
45,80
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sve je pitanje sadržaja koji nudimo gostima i kako se prezentiramo u svijetu sa tim i dok naši turistički glavonje ne shvate to neće se promijeniti situacija.

Mi pričamo o turističkoj velesili u kojoj sezona počinje 15.6 i završi 1.9 kad počinje škola.

Budimpešta i Prag imaju više turista nego cijela naša obala.

A da ne kažem primjer Las vegasa ili Atlantic city ,umjetnih tvorevina koje sadržajem privlače goste iz cijelog svijeta,mi ne znamo oplemeniti jedan od najljepših komada obale na svijetu a par sati autom udaljen od 150 milijuna bogatih Europljana,a sat vremena avionom od 500 milijuna .

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Današnji Jutarnji,stranica 19.Komentar naše turističke slike.tužno,baš ovo o čemu kometiramo.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Teško je usporediti turizam u metropolama sa ljetovalištima. Za bolje popunjavanje hotelskih kapaciteta trebalo bi dati druge razloge dolaska. No utopistički je očekivati da će ljetovališta za obitelji postati Las Vegas.

Također dolaze polako i novi sadržaji na red:
http://www.glasistre.hr/vijesti/mozaik/pazin-zabavni-park-na-vojnom-poligonu-400734

Zabavnih parkova je najavljeno još jedno 3 (Vodnjan, Poreč, Medulin), a i golf tereni polako se kreću naprijed. Kompletna regija se diže. Turizam je jedna od svjetlijih točaka naše ekonomije.

No i uz postojeći model MAIS je počela uspješno poslovati. Dugoročno je ove dionice bolje držati. Osim ako u ponedjeljak ne objave da su prešli 95% 🙁

Ideje naše benzin Vaš!

ima li tko kakva saznanja dali je audio ponudio svoje udjele a resortsu?

Prošla ponuda? Da li postoji rok za objavu o dovršetku ponude za preuzimanje?

Ideje naše benzin Vaš!

obično sljedeći tjedan objave koliko su skupili i još jedan tjedan da isplate.

ima li tko kakvih vijesti što se tiće ponude?

evo i drugi tjedan na isteku, a nema vijesti o uspjehu ponude. ima li netko inside informaciju?

Ideje naše benzin Vaš!

Stigla love na račune.

da,sjela je

http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/rovinj-bazeni-za-hotele-lone-eden-i-monte-mulini-404724

Ideje naše benzin Vaš!

Da li netko zna koliko su skupili u ponudi?

New Report

Close