pročitaj forum unatrag 20 stranica barem pa ćeš vidjeti odakle je blackstone.ja sam praktički sam kupovao lani mais na 40-50 kn kad je pobjegao bid totalno.inače sam dioničar bio jadranturista i anite od početka ,čak su mi i splitali anitine dionice u mais po omjeru :1 anita=54 maistre pa procijenite kolika je zarada dioničara maistre koji su kupovali dionice anite po 100-200 kn u prosjeku. abnormalna i zato će svi prodati.
moj problem je što sam i preblizu maistre pa nisam mais prodavao po 300 kn kad sam trebao sve riješiti.
inače sam sad cijelu maistru prodao ,možda griješim ali sa obzirom da je tržište u usponu ima boljih prilika trenutno.a jasno da smatram da mais više vrijedi,ali ulagač mora biti pragmatik a ne vezati se emotivno uz dionicu.
samo nesigurni će prodavat i nitko drugi!!!!!!! uz takvu vrjednost to je bagatela!!sjećate li se kada su još bile marke?? prije deset godina!! zar netko tu kupuje dionice da bi zaradio 30 posto za 10 godina pa tko je tu lud!!!! bleck stone ne napuhavaj priču ne znam odakle si ali ja sam iz okolice maistre i znam puno dioničara i nitko od njih neu cjenće prodavat za tu cjenu. vi koji ste novi ovdje nemojte slušat te gluposti, čekaju vas oni na bidu njima ćete prodat!!!!!!
ako je bila splitana na dva dijela znači da ju nisu prodavali na 380kn*2
znači na 760 pa će opet 180 biti malo ili…..
samo nesigurni će prodavat i nitko drugi!!!!!!! uz takvu vrjednost to je bagatela!!sjećate li se kada su još bile marke?? prije deset godina!! zar netko tu kupuje dionice da bi zaradio 30 posto za 10 godina pa tko je tu lud!!!! bleck stone ne napuhavaj priču ne znam odakle si ali ja sam iz okolice maistre i znam puno dioničara i nitko od njih neu cjenće prodavat za tu cjenu. vi koji ste novi ovdje nemojte slušat te gluposti, čekaju vas oni na bidu njima ćete prodat!!!!!!
mislim da je burza momentalno sve samo ne perspektivna nitko tu nije zbog emocija nego zbog financijske koristi!!nikakve osnove nema da se proda tu dionicu po 90 kuna jer realno vrijedi puno više.to što je netko zaradio 10, 30,50 100posto nema nikakve veze ako će za pola godine nakon fin izvješća zaraditi duplo toliko. pustimo cijenu dionica kroz 10 godina to malo koga briga tko je toliko drži.na osnovu čega one ne vrijedi 200 kuna?? molim argumente ne naklapanja!!!
ovi što kupuju po 90 kad plate proviziju taman da su nešto sitno u minusu kad prodaju adrs-u to se zove posao[emo_palacg][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
a možda oni ipak i ne misle prodat adrs-u[emo_naivan][emo_zloban]
ovi što kupuju po 90 kad plate proviziju taman da su nešto sitno u minusu kad prodaju adrs-u to se zove posao
a možda oni ipak i ne misle prodat adrs-u
a možda oni sami kupuju da sakupe više u javnoj ponudi???
a nego tko kupuje,nego adris.
niko ne može skupiti preko 5% da sriječi istiskivanje.
Hopa, vidim brisan ili prebačen post.
Da vidimo, AUDIO ima u vlasništvu 1,49 ili 1,48% Dio je direktno na njima, a dio ne zna se na kojoj državnoj agenciji, i to je ovih vaših 50000 prebačenih.
Audio ne može prodati nešto što je namjenjeno za obeštečenje bivših vlasnika.
Ajde prebacite opet.
Pozdrav
nema u mais starih vlasnika za obeštećenje,već ima ugovora od radnika koji su prestali otplaćivati a audio ih malo po malo prebacuje dionice sa njihovog imena na sebe zato se događaju stjecanja od audia.ali to ionako misle prodati na javnoj ponudi jer im treba i tih 10 milijuna kuna sad ka uzmu kredit da krpaju proračun preko janafa.
Hopa, vidim brisan ili prebačen post.
Da vidimo, AUDIO ima u vlasništvu 1,49 ili 1,48% Dio je direktno na njima, a dio ne zna se na kojoj državnoj agenciji, i to je ovih vaših 50000 prebačenih.
Audio ne može prodati nešto što je namjenjeno za obeštečenje bivših vlasnika.
Ajde prebacite opet.
Pozdrav
Meni majstore u audiu tako nisu rekli kad sam pitala prije par godina.
Na žalost, telefonski upit. Usput to ti je i čini mi se jedno od prvih pitanja koje sam postavila čini mi se na forumu moj novac.
Uvijek možeš nazvati ili poslati mail, pa pitati. Osobno ću u buduće tražiti pismena objašnjenja.
Pozdrav
Naravno, očekujem da moje izjave i moja razmišljanja ne utječu na Vašu kupi prodaju bla, bla.
Svaki osobno sam u istraživanje.
Pozdrav
“Radničko vijeće smatra da je ponuđena cijena preniska. Svakako, uzeli su se u obzir zakonom propisani parametri, ali ukazujemo na činjenicu da trgovanje u zadnja tri mjeseca prije objave obavijesti karakterizira mali broj transakcija.
Preokret u poslovanju, ostvarena dobit i velika dosadašnja i buduća ulaganja u imovinu društva pretpostavke su više vrijednosti dionice od ponuđene cijene gdje je uzet u obzir samo tehnički podatak tromjesečnog ponderiranog prosjeka trgovanja, uz premiju za koju smatramo da je
objektivno niska”