Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
MAIS | 44,64 | 61.823 | 1,385 | 44,20 | 45,80 | 2,27% |
očito se cilja na 95% i squeez out…a obzirom na krizu i besparicu vjerojatno će u tome uspjeti
Ja sam ogorčeni protivnik svih raznolikih izjeb..anja posljednjih mohikanaca
malih dioničara u Hrvata (zašto pišem Hrvata sa velko H?), kada je veliko čišćenje najprije ugrađeno u zakone o ?privatizaciji?, pa da nebi bilo dosta, dodatno im se, istima, još dodalo sa pravima oko prava na delistiranje sa “zse” (pazi Boga ti, to je bilo radi EU, još prije dvije, tri godine), squizovanja i sve slično kao u razvijenim tržištima.
Samo po tome !
A takve HANFE nije lako naći, jer malo tko to ima.
Zato:
@crnakamenčugo,….ovo je nevjerojatno pozitivan slučaj (jer je sve ostalo pizd..ija i svinjarija), što ne znači da nisi u pravu;
@kozelj… što tebe muči? Tu si od 2009. g.. imaš puno ovih dionica, kako si došao do puno, a nisi uočio pravilnost da svi, pogotvo sada, u doba kontejnera, nude istiskivanje po mizeriji sa/ili delistiranjem?
ponuda je jadna da jadnija nije mogla bit, mislio sam da će bar 150kn bit
Radnici će zadnji prodat ovdje od svih vas, a po ovoj cijeni nikako a Maistra neće ovom ponudom prikupit više od 2,3% pa neka daju i dalje ovako smiješne ponude
Ljudi nemaju para al nisu baš tolke budale
Evo sad i ovom topicu sve više novih lica….No, tako je uvijek….
Hvala Bogu Maistre imam puuno…
No, da se osvrnem na ponudu.
Prije svega u dionicu sam ulazio fundamentalno s pogledom na budućnost. Maistra je vjerojatno naš najkvalitetniji predstavnik turizma, koji je do sad bio rob investicijske politike. Kad tad su te investicije trebale dati rezultate. Prošlu godinu je firma završila s cca 50 mil dobiti i vidio se preokret u poslovanju.
Naročito je bio upečatljiv zadnji kvartal.
Ponuda ide po otpirlike book-u. Da li je fer ili ne…Ne znam ni sam, no znam da nisam očekivao tako visoku cijenu….Ovo je samo dokaz da firma vlasnicima vrijedi puno više i žele ušićariti na ovome dok je još cijena niska. Kad je prije cca mjesec dana dionica strelovito krenula gore isti su se pobojali i brže bolje daj ponudu….Da,.. i po mojem razmišljanju ide squeez-e sasvim sigurno…No isti mislim da zakonski ne može ići po nižoj cijeni, barem 1 godinu…
Zato mislim da čekanje squeez-a nije puno gora opcija…No ponavljam još važem što učiniti, a ne bi se iznenadilo da u ponedjeljak i završimo preko 100….
Evo sad i ovom topicu sve više novih lica….No, tako je uvijek….
Hvala Bogu Maistre imam puuno…
No, da se osvrnem na ponudu.
Prije svega u dionicu sam ulazio fundamentalno s pogledom na budućnost. Maistra je vjerojatno naš najkvalitetniji predstavnik turizma, koji je do sad bio rob investicijske politike. Kad tad su te investicije trebale dati rezultate. Prošlu godinu je firma završila s cca 50 mil dobiti i vidio se preokret u poslovanju.
Naročito je bio upečatljiv zadnji kvartal.
Ponuda ide po otpirlike book-u. Da li je fer ili ne…Ne znam ni sam, no znam da nisam očekivao tako visoku cijenu….Ovo je samo dokaz da firma vlasnicima vrijedi puno više i žele ušićariti na ovome dok je još cijena niska. Kad je prije cca mjesec dana dionica strelovito krenula gore isti su se pobojali i brže bolje daj ponudu….Da,.. i po mojem razmišljanju ide squeez-e sasvim sigurno…No isti mislim da zakonski ne može ići po nižoj cijeni, barem 1 godinu…
Zato mislim da čekanje squeez-a nije puno gora opcija…No ponavljam još važem što učiniti, a ne bi se iznenadilo da u ponedjeljak i završimo preko 100….
Mene bi jako iznenadilo da cijena prijeđe 90 kuna jer je po toliko i ponuda. Tko bi pametan platio 10% veću cijenu??? Ponude je 50% veća od prosječne cijene što je u današnje vrijeme jako punooooo. Ako bude tako pametnih i sam ću im rado prodati po 100kn. Treba biti ponekad i realan!!!
Ponuda ide po otpirlike book-u. Da li je fer ili ne…
Kad pogledaš zadužensot Maistre onda je ova ponuda više nego fer….
http://hr.seebiz.eu/hanfa-adrisu-odobrila-ponudu-za-maistru-dionicarima-visoka-premija/ar-59604/
To te ja pitam….[emo_smijesak][emo_kuna][emo_kuna]
Prva kupnja je na 89,50 kn.
Prva kupnja je na 89,50 kn.
Čestitke vlasdnicima.Premija 50%.Odlično!
Izgleda da se ADRIS opekao na HRDH,da li će i tamo očtključati vrijedsnost.
U MAIstri teče med i mlijeko!