MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 01:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
MAIS
44,64
61.823
1,385
44,20
45,80
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bid se malo podebljo…

Za one koji nisu vidjeli:

http://limun.hr/main.aspx?id=906760&Page=1

90,5 kunića, izgleda da su ovaj put odlučili odriješiti kesu.

Čestitke, blago onom koji ima dionicu, ja je nemam.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

90,5 kunića, izgl
eda da su ovaj put odlučili odriješiti kesu.

jeli objavljena ponuda?

:nekužim:

U ponedjeljak stampedo.Čestitke imaocima dionice.
Pozdrav,

imam nesto sitno ,,steta sto nisam vise kupovao..ovo je bila dobra prilika za zaradu ,,

Nevjerojatno apsurdna ponuda.
U 9/10 slučajeva uvijek se nudi najnuzniji minimum, a ovdje daju 50% više od prosječne cijene. [emo_vrtimise]

Nitko nije ni sanjao ovako nešto, inače se ne bi tako sramezljivo kupilo od 70-75 neka sića.

Na ovoj burzi stvarno nekad treba biti vidovit ili totalni kockar da bi zaradio.

ako je ponuda stvarno 90 kn, onda će garant skupiti dovoljno za squuez out i gotova priča

Može neki link? Nažalost nisam naišao na trag tome o čemu govorite..

ponuda je bezveze.prvenstveno je namjenjena radnicima koji još imaju dionice i ovako ih mame da prodaju pa da tako mogu reći da su korektni.

prava vrijednost kompanije je minimalno 150 kn i sve ispod toga je jeftino.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

ponuda je bezveze.prvenstveno je namjenjena radnicima koji još imaju dionice i ovako ih mame da prodaju pa da tako mogu reći da su korektni.

prava vrijednost kompanije je minimalno 150 kn i sve ispod toga je jeftino.

I koji je Vaš prijedlog. Budući da imam, za mene veću količinu dionica, prodati ili ne po ponuđenoj cijeni?

New Report

Close