MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
MAIS
44,64
61.823
1,385
44,20
45,80
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa vjerojatno je to bio bv.valjda su morali revizorsko izvješće dati i utvrditi knjihovodstvenu vrijednost.
inače bi im bolje bilo da su kupili valaltu nego rovinjturist.

nikako mi nije jasna potreba naših kompanija da imaju 100% nečega i naravno da maknu dionice sa burze.
cijeli zapad pa sada i istok(rusija,azija) traži financiranje kroz ipo jer ne angažira svoj kapital a i dalje upravlja kompanijom,a kod nas uzimaju kredite po neneormalnim kamatama ili daju kamate svojim firmama kako bi ih financirali (kao adris maistru).
dajte ipo maistre i ostanite na 75.01 % i svi mirovinski fondovi će ući u to radije nego u petrokemiju.

Koliko se sjećam kad su 2009. pripojili Rovinjturist Maistri, tada su u zamjeni dionica vrednovali Maistru po nekih 75 kuna (ako netko zna točnu cijenu neka posta, meni se sad ne da tražiti). Tako da će vjarojatno i ova ponuda ići po sličnoj cijeni.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

debt /equity je vrlo jednostavan postupak i kako imaju preko 75% glasova mogu ga uvijek provesti.pa čak ni ne moraju cijeli iznos nego samo koliko im odgovara kako bi im maistra iz poslovanja vraćala kredit.

onda se može očekivati umanjenje kapitala za gubitke iz prethodnih razdoblja, parcijalno pretvaranje duga u kapital i istiskivanje malih dioničara

ne dijelim mišljenje da je ADRS socijalno orijentirana kompanija prema lokalnoj zajednici

Ideje naše benzin Vaš!

al će bit rasprodaje kad daju ponudu po tromjesečnom prosjeku cca 60 kn [emo_smijeh]

mislio sam da a resorts udara bo bidu sa nekog svog skrbničkog računa a sve u smislu rušenja cijene i kupovanja jeftinih dionica. što se tiče rasprodaje po 60 kuna tu se ne slažem po toj cijeni mogu prodavati samo unaprijed ugovoreni dioničari. ja se tu bojim samo jedne stvari a koja se dala naslutiti prije koji mjesec kada je ostvareno ako se ne varam oko 3 milijona kuna prometa samo maistrom. na to sam ranije i upozoravao. naime to je vjerojatno kupio jedan dioničar mislim a resorts na neke manje skrbničke račune a sve u smislu toga da javnom ponudom prikažu čim veću kupnju kada se ova ponuda i objavi sa službenom cjenom!!!!!!

mislio sam da a resorts udara bo bidu sa nekog svog skrbničkog računa a sve u smislu rušenja cijene i kupovanja jeftinih dionica. što se tiče rasprodaje po 60 kuna tu se ne slažem po toj cijeni mogu prodavati samo unaprijed ugovoreni dioničari. ja se tu bojim samo jedne stvari a koja se dala naslutiti prije koji mjesec kada je ostvareno ako se ne varam oko 3 milijona kuna prometa samo maistrom. na to sam ranije i upozoravao. naime to je vjerojatno kupio jedan dioničar mislim a resorts na neke manje skrbničke račune a sve u smislu toga da javnom ponudom prikažu čim veću kupnju kada se ova ponuda i objavi sa službenom cjenom!!!!!!

zvuči kao lukava fora
čemu skrivat nešto ako je sve pošteno
vrlo izgledan scenarij
ako se time služe sram ih može bit
kad već nemamo nadzornu agenciju
u ovoj banana državi

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Neobičan mi je ovaj slijed događaja, a jako liči na Rivijeru.
Nakon jasne namjere o ponudi, kod Rivijere 13 kuna, cijena na tržištu prelazi ponudu.
Kod Maistre se još ne zna cijena ponude, ali sadašnja cijena je bitno viša od nekakvih prosjeka, a gazde se tu sigurno neće iskazati sa ponudom. To smo već vidjeli.

ma neće biti prosjek, zar niste vidjeli da su insideri dizali cijenu do 80 kn.po meni će ponuditi dobrovoljno oko BV a on je tu negdje.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

kako misliš viša abc??? zar je po tebi realna cijena 60-70 kuna ma smiješno uz takve kredite ostvaruju i dobit to je pomeni smješna cjena

Samo ovo,” sadašnja cijena je bitno viša od nekakvih prosjeka, a gazde se tu sigurno neće iskazati sa ponudom. To smo već vidjeli.”
ništa više, ja govorim o namjerama vlasnika, a vidjet ćemo da li će ponuditi više, ja to još od njih nisam doživio.

ako žele kupiti onda će dati bolju cijenu, a ako ne neće…po cijenama ispod 80 kn, pa i više teško da će dobiti neke značajnije količine

ajde lovinac argumentiraj nam to malo na osnovu čega dolazi pad?????????

promet “kiki riki” osim 11.02., nakon toga korekcija u narednim danima…

brijem da se tu kupovalo na krilima ostalih turističkih dionica, nema ulaska nekog velikog…to je 60 ili ispod do rovinjske noći…

Recimo da nude 80…da li ćete im tada prodati? Ja neću. Toliko sam mogao dobiti pred 3 dana pa nisam uzeo. Zašto da njima poklonim?

neću ni ja!

New Report

Close