MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 06:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
MAIS
44,64
61.823
1,385
44,20
45,80
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje ću napisat isto što sam na RIVP neki dan. Sve ponude koje sam do sada dobio u poštanski sandučić bile su pokušaj da se netko domogne nečeg mojeg po smiješno niskoj cijeni. Nekad su mi za VLHO slali ponudu od 26kn pa sam ga neki dan prodao za 105. Nije ista priča ali je ista namjera.

Ovdje ću napisat isto što sam na RIVP neki dan. Sve ponude koje sam do sada dobio u poštanski sandučić bile su pokušaj da se netko domogne nečeg mojeg po smiješno niskoj cijeni. Nekad su mi za VLHO slali ponudu od 26kn pa sam ga neki dan prodao za 105. Nije ista priča ali je ista namjera.

Nije li i KORF trebao ići po koliko ono 45, nema šanse da prodam zdravog turistu, nakon što se i država gadno angažirala oko njih tj.mogu i hoće poslovati samo bolje. Nije li i FNVC izdvojio Njivice u doo. , znači svi trenutno znaju gdje još leže novci, bez tri znamenke nemam što uopće razmišljati, osim toga i ulaz mi je iznad tromjesečnog prosjeka, pa s minusom baš i ne ide.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Vaš link …

Zanimljivo

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ovdje se smiješi sudbina Konzuma čini mi se, vidjet ćemo…

Što se to smiješi Konzumu i Maistri?

Poznavajući škrtost Adrisove uprave nemojte očekivati više od tromjesečnog prosjeka.

ni ja ne očekujem da ponude više od tromjesečnog prosjeka, ali ni mi im ne moramo prodati po cca 65 kn (tu negdje bi trebao biti prosjek) [emo_plazi]
[/quote]

da, realno je očekivati tromjesečni prosjek oko 60 kn, sve ostalo bilo bi čudo nad čudima

Tako je! Nemojte im prodati po 60 kn. Neka ostanu kratkih rukava.

[/quote]

da, realno je očekivati tromjesečni prosjek oko 60 kn, sve ostalo bilo bi čudo nad čudima

[/quote]

slažem se.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Pa zašto bi netko bio lud i poklonio im za 60kn? Ako žele neka kupuju na burzi, mogu odmah počet.. [emo_zloban]

ne prodaju maistru već je cijepaju i jednu destinaciju prodaju a rovinj zadržavaju a kupuju novu destinaciju tj.istraturist od zabe.
nakon ove transakcije preskaču milijardu kuna prihoda iz turizma i postaju najači igrač u hr turizmu,a to ustvari i žele ,dokazivati se da su najjači.

samo je pitanje da li kupuje direktno adria resort ,adris ili maistra ,ali lova je već ionako na depozitu u zabi.

ova godina će konačno biti zanimljiva za dioničare adrisa.triglav,croatia osiguranje,istraturist.

je, kako da ne, prekjucer raslo, a oni se zgruntali jucer, pa danas ponuda, kako da ne…[emo_palacg]

Adris naravno daje ponudu, jer bi to prodao?
ma jasno, kako da ne!
prodate će Maistru i uložiti u što?
duhanski biznis, je li?

kolega Flaier, cijenim vas, ali nekad znate tako glupo druknut, da je to smiješno za čitati!
što vam je s LKRI?

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

ne prodaju maistru već je cijepaju i jednu destinaciju prodaju

koju destinaciju prodaju, Vrsar? opet neke mutne igre, ne sviđa mi se to

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Čudno je bilo kako se ona transakcija od 50 000 kom nije vidjela u top 10, istu foru su napravili s HRDH, kada su počeli pripremati ponudu napravili su jednu veliku transakciju radi prosjeka tako da slučajno nebi morali platiti koju kunu više.

ne prodaju maistru već je cijepaju i jednu destinaciju prodaju a rovinj zadržavaju a kupuju novu destinaciju tj.istraturist od zabe.
nakon ove transakcije preskaču milijardu kuna prihoda iz turizma i postaju najači igrač u hr turizmu,a to ustvari i žele ,dokazivati se da su najjači.

samo je pitanje da li kupuje direktno adria resort ,adris ili maistra ,ali lova je već ionako na depozitu u zabi.

ova godina će konačno biti zanimljiva za dioničare adrisa.triglav,croatia osiguranje,istraturist.

je, kako da ne, prekjucer raslo, a oni se zgruntali jucer, pa danas ponuda, kako da ne…[emo_palacg]

Adris naravno daje ponudu, jer bi to prodao?
ma jasno, kako da ne!
prodate će Maistru i uložiti u što?
duhanski biznis, je li?

kolega Flaier, cijenim vas, ali nekad znate tako glupo druknut, da je to smiješno za čitati!
što vam je s LKRI?

[/quote]

daj link za to

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close