MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MAIS (MAISTRA d.d. za hotelijerstvo i turizam)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
MAIS
45,87
29.586
645
45,80
46,60
4,48%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Poznavajući škrtost Adrisove uprave nemojte očekivati više od tromjesečnog prosjeka.

"Only dead fish swim with the stream"

baš lijepo.ponovo insideri dižu cijenu deset dana prije objave ponude a niko ne reagira.koji smo mi cirkus od burze i države.

ponuda je bar znak da adrisu vrijedi puno više nego je trenutno na burzi mada ja mislim da ono što sam prije pisao preslaguju turistički portfelj,nešto prodaju a kupuju istraturist.uskoro ćemo vidjeti.prvo zaba otkup radi istt a sada oni.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Poznavajući škrtost Adrisove uprave nemojte očekivati više od tromjesečnog prosjeka.

ni ja ne očekujem da ponude više od tromjesečnog prosjeka, ali ni mi im ne moramo prodati po cca 65 kn (tu negdje bi trebao biti prosjek) [emo_plazi]

a pazite ovo.faks iz rovinja upućen u 14:44 minute oko objave ponude a neko u 14.43 rasprodaje svojih 500 komada po bidu i ruši cijenu.

zanimljivo .

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

a pazite ovo.faks iz rovinja upućen u 14:44 minute oko objave ponude a neko u 14.43 rasprodaje svojih 500 komada po bidu i ruši cijenu.

zanimljivo .

trebala bi HANFA izvidjeti tko je prodao tih 500 komada iznad 70 kn i vrlo izvjesno iznad cijene javne ponude [emo_mrgud]

Koliko je BV?

BV oko 90
Tromjesječni prosijek ispod 65.
80 bi bilo pošteno jer dizanje cijene do 80 zadnjih dana je posljedica inseiderskih informacija
Ali nije li za HRDH ponuđeno 75 ,a BV je oko 300.
Ali operacija im nije uspjela pa bi vjerovatno sada mogl odriješiti kesu.

ne vidim zašto bi netko pristao na 65kn?

mohu oni pitati šta god hoće činjenica je da ima 2 miljarde aktive i 900 milijona dugovanja ispod 200 kuna ne moraju ni pitat jer če inače proć kao sa hrdh tj ništa. đabe im ponuda ako im je cjena 50 -70 kuna lako će si pobrojat kupljene dionice

Imam ovu dionicu, no nažalost 3-mjesečni prosjek je 60,5 kn, zbog 21. 12. kad je prošlo cca 51000 dionica….
No, ne vidim čemu sad ponuda ako Adris nema kupca za ovo.
Osobno im neću prodat za 3-mjesčni prosjek i mislim da nitko neće. Nadajmo se da su nešto naučili na temelju HRDH-a

Suha šljiva, mene nek istisnu. Pozdrav

Ono što je činjenica je da su s ponudom požurili jel su vidli da bi im ovo moglo odletit sobzirom na prekjučerašnji rast…

je, kako da ne, prekjucer raslo, a oni se zgruntali jucer, pa danas ponuda, kako da ne…[emo_palacg]

Adris naravno daje ponudu, jer bi to prodao?
ma jasno, kako da ne!
prodate će Maistru i uložiti u što?
duhanski biznis, je li?

kolega Flaier, cijenim vas, ali nekad znate tako glupo druknut, da je to smiješno za čitati!
što vam je s LKRI?
ovdje se smiješi sudbina Konzuma čini mi se, vidjet ćemo…

Volim se gledati u ogledalo.Jako sam pametan, lijep, a i obdaren.Vi koji to ne razumijete me trolate i pišete papzjanije.

New Report

Close