..kolega lala3 fala ti na trudu no mislim da si malo falija nenamjerno naravno..ako tromjesječje računamo od svakog prvog petka u tom tromjesječju onda je to od 04.01.2013 petak-05.04.2013.petak..dosad prošlo 974 dionice(to mi nije bitan podatak,TRANSAKCIJE(to mi je bitno i taj podatak neznam točno i to treba da se zna jer otprilike treba da bude 63-64 transakcije)..ako netko to točno zna neka napiše i ako sam nešto falio nek me ispravi..
A uzeo jos 100 komada po 81,14
A uzeo jos 100 komada po 81,14
Dobra je to cijena ……meni nisu na vrime proknjižili uplatu na brokerski.
Ža mi je ne kupit ovakve poklone od kamikaza.
A ili nemas dozvoljeni minus na brokerskom?? Meni je tri prosjecna mjesecna prometa.A sad ce mi Linic ukinit hebiga.
Nemam ni lipe minusa ,a niti bi ga želija !
Slabo trgujem ,tako da i nisam ima volje prebacivat novce na brokerski,ali sad jesam jer se povremeno otvore dobre prilike ,kao što je ova bila.
..jeli netko prati koliko smo do sada u ovom tromjesječju napravili transakcija i koliko nam triba do kraja da bi ušli u redovan režim trgovine..od kojih datuma ko kada se računa tromjesječje za prvi kvartal..lopina ti si u tome dobar pa nebi bilo loše ako znaš da daš točnu informaciju ili može i netko drugi svejedno..
http://www.zse.hr/UserDocsImages/aktualno/Odluka%20br.%20280.%20o%20posebnom%20rezimu%20trgovine.pdf
Opet dosta meze danas. Čim je izišao nalog za prodaju pojavili se kupci, što je znak potihe akumulacije. Netko se lijepo tovari, doduše lagano i na malim volumenima.
koliko vridi ti radovi u dugopolju frenkie
..a ko je izvođač radova još se nezna..ko zna oće li bit Lavčević uopće mada nevidim ko bi drugi to moga odradit od lokalnih građevinaca..
A meni vride ti radovi puno jer necu morat vodit zenu i dicu u Gardaland,Disney i slicne budalastnie tako da mi vridi bar 6-7 iljada dolara svaki put kad im se upali lampa da bi mogli digod ic.