..evo sam našao i na tom prostoru je nekad bila tvornica Jugovinil.danas u podne sam na radio splitu čuo nešto priko uva o nekoj gradnji velike luke za kruzere..ako je to istina ovu raketu će teško netko zaustavit..hvala na jedinicama..
Čestitam svim dioničarima LVCV ulazak u redovno trgovanje početkom idućeg kvartala,sa današnje 2
transakcije odrađeno ih je 60.Nije nešto ,ali čovjeka veseli.
Čestitam svim dioničarima LVCV ulazak u redovno trgovanje početkom idućeg kvartala,sa današnje 2
Heheheh,kako nije nešto ????
Iden sad lipo otvorit bočicu vina ,hehehehhe !
Znam za te najavljene radove u Kaštelima ,ali još se lome oko toga što konkretno napraviti .
Ne zaboravimo tu je i ono super zemljište u Omišu i uzmemo li u obzir da se Omiš nema gdje širiti ,nema terena za neke hotelske komplekse osim zemljišta koje je u vlasništvu Lavčevića .
Omiš je inače zadnjih par godina postao buuuum po turističkoj posjećenosti ,a tu je Lav da im napravi hotelski smještaj ,jer ovi kapaciteti ne mogu ni približno zadovoljiti potražnju.
Lp
Evo jedan stari članak ,da se svi zajedno malo posjetimo !
http://www.poslovni.hr/vijesti/zbog-sporosti-administracije-kasni-lavcevicev-hotel-u-omisu-25592.aspx
Ipak je to moćna firma ,ma šta neki mislili o tome ,hehehehhe !
P.s.ne znam šta nekima triba obasipat jedinice ,bez obzira šta napisa ?
Svjedeno ,ja na ovoj temi svima ,ali svima , dilin stotice !!
Valjda sam plemenite krvi ,a za neke stvari stvarno treba imat dušu ,a pojedinci su je izgleda izgubili !
molim. i drugi put [thumbsup]
..u vezi transakcija mislim da je Lopina sračunao da ih treba biti 62 u ovom tromjesječju,a ja ako sam dobro brojio nabrojio sam ih 59,dakle po momem računu fali nam još 3 transakcije..no nisam siguran u ovu moju matematiku pa neka me netko ko je preciznije vodio evidenciju ispravi..
flips ,je sve si u pravu ,ali za 2 transakcije napravit imamo 11 radnih dana.Ne budi sitničav i veseli se,to je gotova stvar.
..evo sam našao i na tom prostoru je nekad bila tvornica Jugovinil.danas u podne sam na radio splitu čuo nešto priko uva o nekoj gradnji velike luke za kruzere..ako je to istina ovu raketu će teško netko zaustavit..hvala na jedinicama..
Preplitko je tu za kruzere kolega!
A takva će i cijena biti kad veliki nastave iskrcaj!
Preplitko je tu za kruzere kolega!
A takva će i cijena biti kad veliki nastave iskrcaj!
[/quote]
Hahahahhaha
ma kako preplitko kolega ????
Koliki je po tebi gaz tih kruzera ??
Pa tko po tebi onda Cemexu dovozi ciment ??
Ne dovozi im se ciment na istrankama ,pasarama i sl.
Po tome ni škver nebi triba bit di je !!!
Ne znam iz kojeg razloga i interesa govoriš o lavu na ovaj način ??
Pa tko po tebi onda Cemexu dovozi ciment ??
Kolega sve ste pobrkali, CEMEX ne dobiva cement brodovima on ga proizvodi.
I prodaje po HR i Evropi,a sigurno ga brodovima ne šalje u Meksiko.
Kolega sve ste pobrkali, CEMEX ne dobiva cement brodovima on ga proizvodi.
I prodaje po HR i Evropi,a sigurno ga brodovima ne šalje u Meksiko.
[/quote]
Uf ,uf ,uf,
Dok sam ima brod ,drža sam ga na Jadru !
Naravno ,svaki put kad bi isplovija ,mora sam proć priko Barbarinca,Cemexa ,škvera,Lore i sam već znaš kuda .Na brodu sam ima sonder ,koji kao što vjerovatno znaš,osim ribe pokazuje i dubinu .
Kad god bi proša kraj Cemexa ,uz njihovu obalu bi bija vezan veliki brod kojem bi dizalice ukrcavale ili iskrcavale neko sranje .Sad dali oni uvoze ili izvoze taj ciment u ovoj priči je nebitno !
Ono što je najbitnije je da tamo ima dovoljno dubine za prihvat bilo kakvih brodova !
Pa čoviče tamo je Lora ,škver ,Cemex ,Ina i sl. pa zar misliš da bi se to tamo sve sagradilo ,a da nema dovoljno dubine ???
P.s. Osobno mislim da bi Lavčeviću bilo najbolje napraviti na onoj lokaciji najveću marinu na ovom djelu Jadrana i da bi to donosilo najveći profit ,jer vezova za brodove nemoguće nedostaje .
Ona lokacija mi nije za nikakve hotele ,jer pogled na škver ,cemex i sl.sranja nija baš idiličan .
Lp