http://www.poslovni.hr/141434.aspx
Direktor otpušta a vi kupujete…..hmmn……
na loše vijesti kupuj,a na dobre prodaj..ako sam išta naučija u ove tri godine na burzi to je onda ova rečenica..da odmah razjasnimo ja sam još uvijek teški amater za trgovanje dionicama ali da imam love ja bih kupovao još LVCV(nikog ne nagovaram da to čini).." imam osjećaj " da bi i danas mogao proći još koji veći paket u komadu ali to je samo moj osjećaj..
Kolega flips vidim da drukaš za ovu dionicu i ne činiš mi se baš teški amater. Samo su sada malo drugačija vremena i očito je da tržište puno više reagira na loše nego dobre vijesti. Pretpostavka je da će ova vijest utjecati na daljnji pad ili u najmanju ruku stagnaciju cijene. S obzirom na nisku likvidnost i slabu ponudu ne bi me začudilo da padne i ispod 200 kn. Iako je po financijskim izvješćima možda i najbolji građevinar u HR, prodaja dionica od strane direktora govori da se u kraćem vremenskom periodu ništa pozitivno neće desiti, odnosno da neće biti spektakularnog rasta. Također, s obzirom na opću situaciju u sektoru ne mogu se očekivati značajniji pomaci u kraćem roku, a samim time očito se odustalo od najavljivanih mega projekata (Omiš, Kaštela..). Jedino ako ova transakcija nije predigra za nešto drugo….
Lavčević gradi 2 velika objekta u Splitu,samo za vašu informaciju.bit će posla ove godine da moja firma u kojoj ja radim nećemo stić sve napravit od posla koji nas čeka….otegnit ćemo jaja…..
studentski dom i jedna stambena zgrada…. pozdrav
a joj lipote od današnje trgovine, mislim stvarno pa da se danas nije ništa zavrtilo,a kako je lipo bilo krenulo početkom sedmice..ipak sam teški amater i optimist bio jer sam od ovoga svega očekivao bar nešto više akcije..ćorak..
Montmontaža koja je večinski vlasnik Lavčevića po prvi je puta objavila rezultate poslovanja na ZSE početkom mjeseca. To su rezultati za 2009, koji i nisu tako loši.
Osim toga netko se sjetio da bi trebalo obnoviti web stranicu
http://www.montmontaza.hr/
Ima li tko bilokakovih saznanja dali Lavčević sudjeluje u poslovima Montmontaže u Libiji koji su u tijeku, te što se desilo na gradskoj sjednici vijaća u Kaštelima oko promjene urbanističkog plana na području bivšeg Adriavinila?
Osim toga do kraja mjeseca bi trebalo izaći izvješće za prvo tromjesečje 2010.
Kakva su vaša očekivanja? Prošlogodišnje je nadmašilo moja.
Molim one koji posjeduju neke informacije da podijele sa ostalim čitateljima foruma topic nam je gotovo umro, ne vjerujem da sam ja jedini interesent za Lavčević, čitaj imatelj dionica.
pozdrav
koji ludilo promet danas..mislim ili lvcv zaista ne vridi ništa pa i zaslužuje da bude na ovim razinama ili su svi koji imaju lvcv toliko svijesni njegove vrijednosti pa ga očito nedaju mukte..ja neznam koja bi trebala bit njegova fer vrijednost u današnje vrijeme ali ja ga nedam na ovim razinama pa neka sve ide u tri p…. materine.totalno sam isfrustiran ovakvom situacijom..
LAV je nikakva dionica ali izvješća su mu uvijek prva liga
ma koji LVCV neš ti dionice..pgledajte malo super izvještaje ,HDEL,VDKT to su izvještaji..pa oni svi zajedno nisu u tri god. ostvarili taj prihod..
dali bi nekome bio problem da malo detaljnije iskomentira ovo izvješće od LVCV..mene konkretno interesira najviše ovo (..pri čemu dio dobiti u iznosu od 17,2mil.kuna predstavlja negativni goodwill..) što to konkretno znači?hvala..