a kako će vam to pomoći što sad znate da je šola otišao?
ili ima bolju dionicu za ulaganje il’ lavčević ide u ponedjeljak dolje barem do blokade [rolleyes]
evo i na Lavu krenulo pretumbavanje nakon što je godinama bio miran i spokojan. Najbolji HR građevinar, šteta što nema veći FF.
7. ŠOLA SANDI 3.405 0,71 Osnovni račun
Vjerovatno će ovdi pojačavat svoje pozicije.
KARLOVAC – Društvo Karlovačka banka d.d. dostavilo je obavijest da je predsjednik Uprave Sandi Šola, stekao 610 povlaštenih dionica oznake KABA-P-A koje ne daju pravo glasa u skupštini Društva, a predstavljaju 0,045% udjela u temeljnom kapitalu izdavatelja.
S obzirom na prethodno stečenih 263.200 dionica, Šola ukupno je stekao 263.810 dionica, što iznosi 19,545% temeljnog kapitala banke, od čega 263.200 dionica s pravom glasa, što čini 19,50% temeljnog kapitala i 610 dionica bez prava glasa, što čini 0,045% temeljnog kapitala.
Doduše,ova info je stara par mjeseci,ali eto nek se nađe.
ima li kakva dobra duša da mi proda Lavčević po ATL od 200,10. Stojim već cijelu vječnost [embarass]
vjerojatno cijena
vjerujem ja kolega Ribar u Lavčević i smatram da je najbolji HR građevinar, ali nisam glup čovjek, ovih dana se po bidu skuplja a nekome uvijek treba novac pa eto popust na hitnost [smiley]
Usput,
Lavčević gradi stanovu u centru Splita,nasuprot općine i cijena im je 3500,00 E po kvadratu i za ne falit mislim da su svi prodani.Eto toliko o recesiji i krizi u državi nam Hrvatskoj.
Pozdrav
živili ljudi,
novi sam na forumu ali već dugo čitam sve na zse vezano za meni zanimljive dionice.Jedna od tih je i Lav,kojeg od 2007 god.konstantno nadokupljujem u vjeri da će jednog dana opravdat to moje povjerenje..vrlo blizu sam pozitivne nule,skupio sam poprilično ovih papirića i ne bih ih htio prodavati na ovim razinama i ulazit u nešto drugo samo da bi trejdao ali strpljenje nije beskonačno..dajte neko ko se malo bolje razumije oko Lava da me malo ohrabri..mislim nije mi jasno,konstantna dobit,ogromni prostori u Kaštel Sućurcu,Splitu,Omišu plus drugi poslovi i on ni da mrdne..Pa i ti dioničari u top 10 totalna nezainteresiranost..