Sigurno je ona to slučajno kupila… hehehehe
Ja se nedam samo tako lako iz LVCV, doći ćemo i mi na svoje![thumbsup]
očekujem da lvcv u iduća tri mjeseca razriješi sve dozvole u Omišu te da proda zemljište, cca 80 000 m po cijeni od 300-500 eura po kvadratu, a kupovao je po 30 eura, znači čiste zarade će biti 20-35 meura
300-500 eura m2, pa tko če to platit? Mislim da si momak malo zabrijo
[cool]
750 000 kuna kredita, a placa 4000kn.
ko zna, zna! zna se!
idemo dalje…
Gospon ZMAJČEK, a sad jesam li pogriješio ili ne vrijeme će pokazati, ali ako znaš o kojoj je lokaciji riječ ne znam baš,
prvi red do mora, a pitanje ti je i % izgrađenosti zemljišta kao i o onom što je tamo predviđeno…
a bumo videli, ne
FYI: pokušaj u Italiji ili bilo kojoj sređenoj EU zemlji napraviti hotel uz samu obalu, a da ti nije u brdu, i da imaš skoro pa pljunit u more….
a možemo pričati i o lokaciji u kaštelima i što će se tek tamo napraviti i to buš videl, a računaj i koliko su to platili i za koliko to budu prodali,
a imaju i cca 100 mln. eura ugovorenih poslova, samo da se zna
Nekome je fakat prigustilo ili ti ga “došla voda do ušiju” kad je mora prodat LVCV po cca 1315
A lipo vam ja govorin da se još malo strpite…
sjetite se paničari koji proadajate sada, da se LVCV tržio iznad 1500 kuna u miljunskima količinama…[wink]
sjetite se paničari koji proadajate sada, da se LVCV tržio iznad 1500 kuna u miljunskima količinama…[wink]
Danas pratim između ostalog i LVCV i nemogu vjerovat….
LVCV se je kako kaže perisher tržio preko 1500 (točnije 1585kn) a danas ga neko pokloni za 1150 kn
Od te cijene to je pad od 28% i mislim da je to jedna od boljih BLUE-CHIP dionica!
perisher: ” sjetite se paničari koji proadajate sada, da se LVCV tržio iznad 1500 kuna u miljunskima količinama…[wink] ” Danas pratim između ostalog i LVCV i nemogu vjerovat…. LVCV se je kako kaže perisher tržio preko 1500 (točnije 1585kn) a danas ga neko pokloni za 1150 kn Od te cijene to je pad od 28% i mislim da je to jedna od boljih BLUE-CHIP dionica!
Ko zna kaoliki je prinos onome ko je prodao, priča ima uvijek dije strane
Lavcevic gradi veliku sportsku dvoranu u Makarskoj.Trebala bi biti gotova do ljeta.
Jedino što je jedino brine je mizeran promet zadnjih mjesec dana. Nista preko 200 k kuna, to jedino….