Luka Ploče investira 300 milijuna eura u nove kapacitete

Naslovnica Forum Komentari članaka Luka Ploče investira 300 milijuna eura u nove kapacitete

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tko da vam više vjeruje? Nakon ove pokvarene dokapitalizacije u kojoj su dugogodišnji mali dionicari besramno izigrani, imate jos obraza na ovakav nacin dizati cijenu dionice. Sramota! Sramota je da se nas koji smo kupovali dionice Luke od 2006.g. i dalje, pa i u vremenima krize, izjednacilo sa svim ostalim novim investitorima i potpuno obespravilo u odnosu na postojece radnike, i to one iste koji su vec bili prodali svoj prvi povlasteni paket dionica iz vremena prve privatizacije. Sramite se, fuj!

jel da, treba brzo prodati ovo što su se insajderi nakrcali po 850kn pa se baca udica ne bi li se upecao još koji preostali investitor koji se nije dao navući na dokapitalizacuju

Bitno je nezaboraviti , zaposlenici su uz pomoć Vlade među sobom podjelili dionice LKPC po 400 kn , i tim činom opljačkali najmanje 50 miliona .

Gospodarski kriminal ne zastarjeva !

Kad-tad će odgovorni odgovarati za štetu koju su nanjeli LKPC , Državi Hrvatskoj i malim dioničarima .

.

i što nama znači što će netko odgovarati kada se nikome od nas neće vratiti "ukradena" kuna? moj vam je savjer gospodo zaližite rane jer život ide dalje. a ako imate neke konkretne dokaze o prevari tužite. ja znam da je ovdje uključeno puno kriminalnih radnji(i sam sam okraden jer sam u više navrata dioničar od 2007) ali pirove pobjede me ne zanimaju. nama preostaje da se organiziramo i gledamo unaprijed da nas se ne navuče još koji put. ili kome se ne sviđa uvijek može prodati i preći u drugu dionicu.

lp

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

New Report

Close