Lugarić: Pun mi je kufer lijenih svetih krava iz ministarstva!

Naslovnica Forum Komentari članaka Lugarić: Pun mi je kufer lijenih svetih krava iz ministarstva!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

reče krava iz MZOS-a na twitteru kako krave iz MZOS-a ne rade..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

baš tako, kako će ona sutra doći na posao i raditi i surađivati s kolegicama za koje sve smatra da su krave i kojima je to javno preko medija i objavila, da je bila imalo fer rekla bi im u lice. to će biti suradnja prava, a kakve će rezultate takav tim imati….??

kažem iz iskustva jer sam i sam bio voditelj jednog takvog tima, i u kojem neradniku stvarno ne možeš ništa, no ne možeš mu preko medija reći da je krava ili svinja, jer će se tako samo pogoršati stanje

mi smo to riješili pritiskom i isti je dobrovoljno otišao u drugu firmu

Anonimno, 21.02.2012. u 07:57
šta ti pero ovdje bulazniš i s kojom svrhom? i kakvi su to proljevi na kraju? takvih se tragičnih događaja uvijek može naći, psi ili nešto drugo, snijeg naprimjer, poledica, kora od banane, ose, pčele, medvjedi, vukovi, neki umru jer ih je mačka ogrebala, neki jer su se spičkali po stepenicama, a neki od čakije.. .. imam psa silom prilika i sad bi ja njemu koji ne može stić kornjaču il pregrist pileću kost jer ima 100 godina trebao stavljat brnjicu il što ti ja znam. što se tiče uzice, slaba vajda od toga ako je pas malo veći, neposlušan a vlasnik/ca malo manja. što se tiče kakica, njih 20 000 u Zagrebu, ne znam gdje si ti to vidio, ali ja u gradu brate čitav život nisam vidio pseće govno. tu i tamo na nekoj travnatoj površini gdje nitko ne hoda. ima mjesta gdje stvarno nije poželjno, a ima i mjesta gdje iskreno nikome ne smetaju.. Zagreb je po tom pitanju iznimno čist grad..
čemu ovo pravljenje balončina ni od čega?
p.s. ne znam koja koza bi htjela ići u modnu kuću sa psom.

super 24 ,
neznam o čemu ti pričaš ?
O kakvim kravama ?
To je uvredljivo !

.

New Report

Close