Što to Ostoja čeka s izlistavanjem gama c dionica? Piši te mu, pitajte ga, kažite mu:
GOSPON OSTOJA, DOŠLO JE ZASTOJA!
zakaj, zakaj!?
Kaj ovo znaci za nas?
prevara a la balkan
pričali priče za poslovni – kao mi brinemo za korektnost, ide izlist da svi mogu dobiti za svoje dionice poštenu cijenu
Joško Marić, koji uz Darka Ostoju čini Upravu SNH Game, kaže kako je odluka o uvrštenju te kompanije na burzu motivirana prije svega, odnosno gotovo isključivo pozicijom malih dioničara kojima se i nadalje želi omogućiti da u raspolaganju dionicama i nadalje imaju mogućnost trgovanja na uređenom tržištu.
bit će izlist , ali pretjodno će oteti dionice od malih po cirkuskoj cijeni
pišite na gamu, bunite se
ima tko kontakt od gosp Jadranka Dozan ovdje sa poslovnog da ju zamolimo da zamoli slartkorječivog g Joško Marić da nam objasni da je ovo u našem interesu
imaju stotine milijuna kn ali nije im dosta, hoće da i od sirotinje otmu
ivice, vrati se, sve ti je oprošteno
Ne kuzim i dalje nista.
Prvo su 3000 i nes dionica pomnizili s 70ak da dobiju 220000, pa su izdali 37950 nivih dionica da bi dobili konacan broj od 258671 (da mogu pripojit i cavtat, da bude ista cijena Lrhc i Gama nova). Sad kad je to pripojeno( tu ne racunam + 302000 lrhca) sad micu 21 da zaokruze na 258650, pa dijele sve sa 70 da dobiju opet 3500 i nesto. Zasto? To ne kuzim? …i idu dikapitalizirat? Al Lrhc se tu ne broji, il se broji al ja po ovom pozivu na skupstinu nikako ne kuzim gdje se to broji Lrhc?
greb
svako spajanje = noga u hupe malima
svako cijepanje npr plag i atgr – mali dobrodošli
A da, nazalost. Koliko ovdje vidim nema spajanja za Lrhc (ima za alfabete, holder, alfaholder, ancoras, habitum), ali nema za Lrhc. Mislim na 70 dionica u jednu? Tu se opet vracaju na 3695 dionica, pa dokap.
Ali biti ce vjerojatno i za Lrhc, buduci da ima 302000 dionica? Taj dio ne kuzim, buduci da je Lrhc pripojen, a ne spominje se ovdje? Ili vec je ali ja to ne vidim?
Ako netko zna vise….
greb, lrhc ne postoji pobogu više
to se zove pripajanje
pogledaj skdd – tamo sad piše gama. ako si imao do pros 2023 npr 20 lrhc, sad imas 20 gama. plus 20 x 0,03 E doplata isplaćeno od skdd na tvoj tekući registriran pri skdd
Davno na ovoj temi napisah da od izlistavanja neće ništa biti.
DEJ MI JOŠ JENPUT POVEJ KAK SI OVO LETO IMEL 18% CUKARA V GROJZDJU!
greb, lrhc ne postoji pobogu više
to se zove pripajanje
pogledaj skdd – tamo sad piše gama. ako si imao do pros 2023 npr 20 lrhc, sad imas 20 gama. plus 20 x 0,03 E doplata isplaćeno od skdd na tvoj tekući registriran pri skdd
Ali ide 70 dionica snh game u jednu snh novu dionicu, i tih novih ce bit 3695, a snh gama je 261000. Lrhc ima 302000 koji su spojeni, one se ne spominju, kuzite!!!!
Gdje su te dionice, njih nema spomenutih, tj da pravilno napisem Gama-r-c. Ja ih imam registrirane, na brokerskom racunu su, ali po ugovoru o pripajanju je 261000 +302000, preko 500000 dionica. To mi nije jasno!