LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

… da, pravo bogatstvo – nadam se da neće računati na 5. decimalu (1:1,00017) i kada nama budu dijelili  mrvice…

Najedise ostojaa cifre koju si nam pustio na račun. Dobar tek!

U 2 god do – 10% na lrhc. Ostoja je iz dobrog investitora presao u torbara.

V prazničnem času so hoteli ob slovenski obali kar dobro zasedeni.

🇺🇸🇮🇱🇭🇷🇸🇮🍾🥂🎉

LP and Happy early New Year!

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Kad ce Gama na zse? Jel ima negdje da mi je promaklo? Kad krece trgovina?

greb, 02.01.2024. u 13:27

Kad ce Gama na zse? Jel ima negdje da mi je promaklo? Kad krece trgovina?

Bojim se da neće to tako brzo, ali nisam uspio nigdje pronaći da je propisano koliko stari mogu biti izvještaji za prospekt/uvrštenje (koliko sam se raspitao max 6 mjeseci ali više volim crno na bijelo) i da li moraju ponovno s tim na skupštinu (rekao bi da moraju). Te dvije stvari mogu značiti minimalno šest mjeseci, ako ne i više.

[color=grey][i]Ne pozivam Vas ni na kupnju ni na prodaju - odluku biste trebali donijeti temeljem prospekta, a ja vam ga ne nudim. Iznosim samo neka svoja razmišljanja o vrijednosnim papirima koje pratim. [i][/color]

Nastalo je novo društvo, nastale su nove dionice. Nema više GAMA-R-B, sad imamo GAMA-R-C. Zahtjev za uvrštenje novih dionica na Zagrebačku burzu mogu predati dioničari preko neke brokerske kuće i pri tome snositi troškove ili to može učiniti društvo ako na skupštini izglasa. E, sad, da li će burza prihvatiti društvo i uvrstiti ga na uređeno tržište, to baš nije posve sigurno s obzirom da je količina slobodnih dionica (free float) ispod 30% od ukupne emisije.

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

To sigurno ne vrijedi za ZSE uvrštenje.

[color=grey][i]Ne pozivam Vas ni na kupnju ni na prodaju - odluku biste trebali donijeti temeljem prospekta, a ja vam ga ne nudim. Iznosim samo neka svoja razmišljanja o vrijednosnim papirima koje pratim. [i][/color]

… no news – good news!!? Any news? (:O. …

Americans are canceling trips that are thousands of miles from Gaza. Here’s why
https://www.cnbc.com/2024/01/15/the-israel-hamas-war-is-affecting-traveler-confidence-and-bookings.html?__source=iosappshare%7Ccom.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard

https://insiderpaper.com/global-tourism-to-reach-pre-pandemic-levels-in-2024-un-tourism-agency/

LP🌞🌊

Ne znam čemu te usporedbe izvan Hrvatske kad ovdje oduvijek vrijede neke druge igre i pravila (i vrijedit će), i nikad naše trziste ne prati trend izvana. Ovdje lokalni šerifi pišu zakone, džaba vam insajderdotkom…gubitak vremena, bez uvrede

New Report

Close