LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uprava Društva i Uprava Društva preuzimatelja su u razmatranju ovog pripajanja, zajedno s nadzornim odborima,
zaključile da će na istoj Glavnoj skupštini Društva preuzimatelja na kojoj se odlučuje o pripajanju, predmet odlučivanja
Glavne skupštine biti i odluka o uvrštenju dionica Društva preuzimatelja u segment Redovitog tržišta Zagrebačke burze
(isti segment u kojem je uvrštena dionica Društva).

ovo je stvar zbog kojemislim daje ovo ipak dobro – idemo na burzu u istom segmentu kao lrhc. i ovo je kraj puta – sva imovina ostoje je u gami – on drži 85 posto, mi 15ak posto

na burzi smo – ili će ostoja voditi svoj turizam kao što ga i drugi izlistani vode , ili ĆE GA PRODATI. bilo kako bilo, imaali smo rhc, sad opet imamo lrhc

moj izračun i nije toliko loš. duga sam previše stavio – jedno 100 kn po dionici

NAJVAŽNIJE – PRI ISTISKIVANJU VJEŠTAKA ODREĐUJE NADLEŽNI SUD

ZT D u članku 300. g t e drugo m stavk u Članka 300. h detaljnij e određuje “primjeren u otpremninu ” t e
način verifikacij e primjerenost i iste.

Drug i stavak članka 300. h glasi :
„(2) Glavni dioničar mora glavnoj skupštini podnijeti pisano izvješće i u njemu iznijeti pretpostavke za
prijenos dionica te obrazložiti primjerenost otpremnine koju mora isplatiti u novcu. Primjerenost
otpremnine moraju ispitati jedan ili više vještaka koje na zahtjev glavnog dioničara imenuje sud iz
članka 40. ovoga Zakona. Ovdje se na odgovarajući način primjenjuju odredbe članka 481.a ovoga
Zakona. ”

jedan ili više vještaka koje na zahtjev glavnog dioničara imenuje sud iz
članka 40. ovoga Zakona.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ODLUKU
o prijenosu dionica manjinskih dioničara
I. Utvrđuje se da temeljni kapital Društva iznosi 3.543.600,00 EUR (slovima: tri milijuna petsto četrdeset
tri tisuće šesto eura) i podijeljen je na 3.560 redovnih dionica na ime, bez nominalnog iznosa, od kojih
glavni dioničar HABITUM d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Miramarska cesta 24, MBS: 080999355,
OIB: 07882040296 (u nastavku: “Glavni dioničar”) ima neposredno i posredno ukupno 2.991 redovnu
dionicu Društva, što nakon izvršenog odbitka 471 vlastite dionice Društva i uračunavanjem udjela koji
pripadaju ovisnim društvima Glavnog dioničara i g. Jošku Mariću kao jedinom članu Glavnog dioničara,
u skladu sa člankom 474. stavkom 4. ZTD-a predstavlja 96,827452% ukupnog temeljnog kapitala
Društva, a manjinski dioničari Društva imaju ukupno 98 dionica Društva (u nastavku: „Dionice
manjinskih dioničara”), što predstavlja ukupno 3,172548% temeljenog kapitala Društva.

OVO JE ZA SKUPŠTINU GAME 06 11

Da, tocno je ako ce biti 220.720 redovnih dionica GAME…ali ne znam po kojoj je to racunici ako u istoj obavijesti govore da se 1 dionice GAME podijelit na 62 dionice…a postojeci broj dionica GAME je 17 800

parica – MAŠIO SI ČINJENICU DA JE GAMA SPOJILA 5 U 1 DIONICU – 17 800/ 5 = 3560

IMAŠ NA TEMI GAMA O TOME

Prema Ugovoru o pripajanju, objavljen u cijelosti na internetskoj stranici Društva (https://www.ftb-
turizam.com/obavijesti/), Društvo kao pripojeno društvo pripaja se Društvu preuzimatelju prenoseći pri tome cjelokupnu
svoju imovinu, prava i obveze, a Društvo preuzimatelj preuzima tu cjelokupnu imovinu, kao i sva prava i obveze Društva
u zamjenu za dionice Društva preuzimatelja.

dečki, gdje je ugovor – ja ga na stranicama fsb ne nalazim

Obavijesti

investimir, 03.10.2023. u 11:00

ODLUKU o prijenosu dionica manjinskih dioničara
I. Utvrđuje se da temeljni kapital Društva iznosi 3.543.600,00 EUR (slovima: tri milijuna petsto četrdeset
tri tisuće šesto eura) i podijeljen je na 3.560 redovnih dionica na ime, bez nominalnog iznosa, od kojih
glavni dioničar HABITUM d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Miramarska cesta 24, MBS: 080999355,
OIB: 07882040296 (u nastavku: “Glavni dioničar”) ima neposredno i posredno ukupno 2.991 redovnu
dionicu Društva, što nakon izvršenog odbitka 471 vlastite dionice Društva i uračunavanjem udjela koji
pripadaju ovisnim društvima Glavnog dioničara i g. Jošku Mariću kao jedinom članu Glavnog dioničara,
u skladu sa člankom 474. stavkom 4. ZTD-a predstavlja 96,827452% ukupnog temeljnog kapitala
Društva, a manjinski dioničari Društva imaju ukupno 98 dionica Društva (u nastavku: „Dionice
manjinskih dioničara”), što predstavlja ukupno 3,172548% temeljenog kapitala Društva.

OVO JE ZA SKUPŠTINU GAME 06 11

Da, tocno je ako ce biti 220.720 redovnih dionica GAME…ali ne znam po kojoj je to racunici ako u istoj obavijesti govore da se 1 dionice GAME podijelit na 62 dionice…a postojeci broj dionica GAME je 17 800

parica – MAŠIO SI ČINJENICU DA JE GAMA SPOJILA 5 U 1 DIONICU – 17 800/ 5 = 3560

IMAŠ NA TEMI GAMA O TOME

Upravo tako 3.560 x 62 = 220.720  . Dodatno tome 37.951 na ime  povećanja temeljnog kapitala , pa je ukupno 258.671 buduće stanje . Znakovito je da je 37.951 gotovo isti broj kao i manjinski u LRHC koji dobivamo 1 : 1  i nešto sitno …

Na onom drugom forumu nekakvi virtue signaling tipovi tvrde da države ne mogu biti glupe. O itekako mogu. Mogu cak i propasti kao bivsa Juga ili biti glupe za zivot kao Afganistan. Takav je glupi drustveni ugovor. Kao kada igras nekakvu glupu drustvenu igru. Pojedinci su bitni. Tako sam i ja na vrijeme, ali sa zaljenjem izasla iz igre lrhc nakon igre LRH . Izasla sam iz LRHC jer sam shvatila da se ovdje ovisi samo o volji jednog pojedinca. Za one CERP i mirovinske fondove, znajuću sto se dogodilo s Agrokorom, me uopće nije bilo briga i nisu mi uljevali sigurnost. Ali ono sto se meni cini ako ce GAMA imati 22000 dionica i ako za 45 lrhc dobijes 1 gamu mozebitno malih bude i oko 7 %. Ne moze istiakivanje. Ali ako 1 gama treba 50 ili vise lrhc tada je opet moguce doci na 95 % i prag za istiskivanje. A i da te ne istisnu koja je buducnoat ? Cekati prodaju ftb i onda cekati podjelu novca ? Do kada ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

investimir, 03.10.2023. u 10:54

Uprava Društva i Uprava Društva preuzimatelja su u razmatranju ovog pripajanja, zajedno s nadzornim odborima, zaključile da će na istoj Glavnoj skupštini Društva preuzimatelja na kojoj se odlučuje o pripajanju, predmet odlučivanja
Glavne skupštine biti i odluka o uvrštenju dionica Društva preuzimatelja u segment Redovitog tržišta Zagrebačke burze
(isti segment u kojem je uvrštena dionica Društva).

ovo je stvar zbog kojemislim daje ovo ipak dobro – idemo na burzu u istom segmentu kao lrhc. i ovo je kraj puta – sva imovina ostoje je u gami – on drži 85 posto, mi 15ak posto

na burzi smo – ili će ostoja voditi svoj turizam kao što ga i drugi izlistani vode , ili ĆE GA PRODATI. bilo kako bilo, imaali smo rhc, sad opet imamo lrhc

moj izračun i nije toliko loš. duga sam previše stavio – jedno 100 kn po dionici

NAJVAŽNIJE – PRI ISTISKIVANJU VJEŠTAKA ODREĐUJE NADLEŽNI SUD

ZT D u članku 300. g t e drugo m stavk u Članka 300. h detaljnij e određuje “primjeren u otpremninu ” t e
način verifikacij e primjerenost i iste.

Drug i stavak članka 300. h glasi :
„(2) Glavni dioničar mora glavnoj skupštini podnijeti pisano izvješće i u njemu iznijeti pretpostavke za
prijenos dionica te obrazložiti primjerenost otpremnine koju mora isplatiti u novcu. Primjerenost
otpremnine moraju ispitati jedan ili više vještaka koje na zahtjev glavnog dioničara imenuje sud iz
članka 40. ovoga Zakona. Ovdje se na odgovarajući način primjenjuju odredbe članka 481.a ovoga
Zakona. ”

jedan ili više vještaka koje na zahtjev glavnog dioničara imenuje sud iz
članka 40. ovoga Zakona.

Kolega Investimir , i moj izračun je više nego dobar . Vrijednost uvećana za cca. 17% ( broj dionica pao sa cca.302 na 258 tisuća ), a manjinski se penju na cca.19% i ostajemo na burzi. Vrlo korektno od većinskog vlasnika .

Je nije bitno  kako se dionica zove vec koji je broj dionica i vrijednost sobe po ovome cca 260 000 firma ista

Trebamo dalia da nam napise samo mi nije jasan ovaj od 750 kom na 151

na kraju dana

1. totalno neprofesionalno. da su cerp, razumio bih. ali ovo raditi kod privatnika jeteški fuš. osim ako nije namjerno. lijep broj dionicajepromijenio vlasnika. ljudi lupetaju – katastrofa, izdaja, proklet da je. aračun i izračun, to je za budhale, pravi znalci pucaju prvo pa pitaju ko ide

2. marigali je to lijepo sažeo – mi smo brat bratu u plus za ca17 posto. kako. lijepo – imas 10 dionica lrhc, dobiješ 10 dionica gama. a te dionice nose istu imovinu – nase dobro znane hotele.

zadnja trž cijena prije cirkusa ca1280-1300kn x ukup broj dionica 302.641 = 390 milja kn

tako kaže ržište – lrhc vrijedi 390 milja podijeljeno na302 641dionica

nakon pripajanja što imamo

IMAMO OPET TU ISTU IMOVINU ZA KOJU TRŽIŠTE CIJENI NA 390 MILJA KN. SAD SE NE ZOVE VIŠE LRHC, SAD SE ZOPVE GAMA. VEL’KA RAZLIKA

ALI, TAIMOVINA TJ 390 MILJA KN NE DIJELI SE VIŠE NA 302 641 JER NEMA VIŠE LRHC I NEMAVIŠE 302 641. SAD SE 390 MILJA KN DIJELI NAPAZI SAD – NA 258 000 DIONICA IZLISTANIH NA BURZI

DA VIDIMO – 100/ 25 = 4. A 100/ 20 = 5

JA BIH REKAO DA JE 5 VIŠE OD 4. ALI IMAOVDJE I BOKJIH ZNALACA

sve ovo uz prepostavku da ostala imovina i ostali dug ajmo reći saldiran nanulu, dkle ne ulazi u izračun. nisam knjigovođa, ne znamm da li porezni dug i porezna imovina se računa kod neto duga, ali to ne igra puno – može biti da imanešto duga, a može biti da ima inešto keša, summa summarum – hoteli su 95 posto cijele priče

1300 kn x 17 posto bonusa = 1500 kn tj 200 evrića. kad dođemo tu, stigli smo tamo gdje smo i bili prije cirkusa

investimir, 03.10.2023. u 20:30

na kraju dana

1. totalno neprofesionalno. da su cerp, razumio bih. ali ovo raditi kod privatnika jeteški fuš. osim ako nije namjerno. lijep broj dionicajepromijenio vlasnika. ljudi lupetaju – katastrofa, izdaja, proklet da je. aračun i izračun, to je za budhale, pravi znalci pucaju prvo pa pitaju ko ide

2. marigali je to lijepo sažeo – mi smo brat bratu u plus za ca17 posto. kako. lijepo – imas 10 dionica lrhc, dobiješ 10 dionica gama. a te dionice nose istu imovinu – nase dobro znane hotele.

zadnja trž cijena prije cirkusa ca1280-1300kn x ukup broj dionica 302.641 = 390 milja kn

tako kaže ržište – lrhc vrijedi 390 milja podijeljeno na302 641dionica

nakon pripajanja što imamo

IMAMO OPET TU ISTU IMOVINU ZA KOJU TRŽIŠTE CIJENI NA 390 MILJA KN. SAD SE NE ZOVE VIŠE LRHC, SAD SE ZOPVE GAMA. VEL’KA RAZLIKA

ALI, TAIMOVINA TJ 390 MILJA KN NE DIJELI SE VIŠE NA 302 641 JER NEMA VIŠE LRHC I NEMAVIŠE 302 641. SAD SE 390 MILJA KN DIJELI NAPAZI SAD – NA 258 000 DIONICA IZLISTANIH NA BURZI

DA VIDIMO – 100/ 25 = 4. A 100/ 20 = 5

JA BIH REKAO DA JE 5 VIŠE OD 4. ALI IMAOVDJE I BOKJIH ZNALACA

sve ovo uz prepostavku da ostala imovina i ostali dug ajmo reći saldiran nanulu, dkle ne ulazi u izračun. nisam knjigovođa, ne znamm da li porezni dug i porezna imovina se računa kod neto duga, ali to ne igra puno – može biti da imanešto duga, a može biti da ima inešto keša, summa summarum – hoteli su 95 posto cijele priče

1300 kn x 17 posto bonusa = 1500 kn tj 200 evrića. kad dođemo tu, stigli smo tamo gdje smo i bili prije cirkusa

Kako ide 1 za 1 kada je zamjena 1 za 62?

Ja shvacam da je cilj izbaciti ove ispod 62 a kako je krenulo ispadaju i vece ribe

Probat cu u petak do skdd na uvid u knjigu

Koliko ce Gama imat dionica nakon spajanja? I koji ce odnos biti LRHC / Gama?

New Report

Close