LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da možemo nazad svi bi izasli na 1950 . Mozemo i ovako.

1000 soba *70000(samo albanija i crna gora) +17000m2 grad. zemljista (100€ Obrovac) i dobijemo cca 100milja podljeno na 300000 eto min vrijednosti e sad investimire pucaj kako da se spasimo

Obavijest o ugovoru o pripajanju ZSE, HANFA

Jutrošnja obavijest govori o budućoj “Odluci o uvrštenju dionica društva preuzimatelja u segment Redovitog tržišta ZSE”

investimir, 02.10.2023. u 15:53

150 dionica spajalo se u jednu po cijeni od 56,97 po komadu to jest 8.545 kuna

Sad nude 1517,12 eura po toj spojenoj dionici to jest 11.430 kuna po fiksnom tečaju hnb da bi spojili 5 dionica u jednu novu dionicu, tko hoće može izaći po toj cijeni tko hoće može nadokupit, moguće da puno njih kao na pevecu neće dokupiti jer treba na primjer doplatiti oko 6000 eura nešto slično kao na pevecu ako se ima samo jedna dionica

Dakle prinos se ostvario sigurno bolji nego kod kamata na banci, nekih 34% zaokruženo od 2018 ne računajući inflaciju, da nije bilo corone i propada turizma možda bi bilo drugačije, vrijednost ogromna,i vjerojatno će se dobiti dionice lrhc jednog dana za dionice game, ja sam novčano ovdje popušio iz gore navedenih razloga, imao sam više komada nije ni bitno koliko ali dobio sam nešto neprocjenjivo, Milost Božju! Bogu Hvala!

tj. gama sad po računu ostoje vrijedi 11 430 kn

sad ćemo vidjet koliko numo dobili snh game za 1 dionicu lrhc

62 dionice

140 Eura po ovome

Gledam ove transakcije ( assets) i cjenu, kao na 😁WALL STREETu, power and speed of money!!

Ladies and gentlemens, lep pozdrav

sorry lrhc 52 mil eu pa taj revizor je u p.m

ovo ostalo ok ali soba da bude samo 40000 pa to nema ni u alb.

To ti je Hrvatsko poslovanje. Kupis auto pocetkom godine na firmu, a na kraju godine das 200 eur procjenitelju da napise da je totalka. I prodas ga sam sebi.

Investimire dali se oni ovim unosom spustaju ispod ovih 95% koje imaju sada?

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Mislim da nema razloga za paniku…Stara Gama će imati 220.720 . Dodati će se još 37.951 ( a to je slično broju koliko imaju mali dioničari LRHC) . Ukupno nova GAMA 258.671 ! I ta nova GAMA ide na redovito tržište ZSE.

Manjinski će imati barem 15% nove GAMA-e , a cijena će biti koliko kaže redovito tržište ZSE.

EBIDTA 31.12.2022. 7.48 mil.Eura . Ove godine 31.12.2023 očekivano 8 mil.Eura .  Pa ako množimo sa 11 , pa podijeimo sa brojem budućih dionica  258.671 … ispada preko 300 Eura buduća GAMA.

Možda griješim , ali uvjeren sam da nećemo loše proći…

Ma tesko sra.nje…

Znaci trenutno GAMA ima 17800 dionica i nakon squeeze-a ce 100% bit u vlasnistvu povezanih subjekata.

Onda ce se na istoj GS dijelit jedna dionica na 62 komada sto znaci da ce GAMA imati 1.103.600 komada dionica…

U pripajanju ce se GAMI pripojit 302.641 komada ex. LRHC od čega je 86% odnosno 260.271 komad u vlasništvu GAME.

To znaci da ce ukupni broj dionica GAME biti 1.406.241 od čega će GAMA bit vlasnik 1.363.871 komada odnosno 96,9% (bit ce i nesto veci jer postoje i trezorske dionice LRHC-a).

Nakon toga opet imamo problem jer mogu opet odradit squeez. Ako slucajno idu sa vecom cijenom i tom squeezu riskiraju sudske tuzbe od sadasnjih vlasnika GAME…a ako imaju kupca po vecoj cijeni on ce zahtjevati da se prije prodaje napravi squeez po nizoj cijeni i tako ssmanji kupoprodajnu cijenu…

Isto tako trenutno imamo problem sto je unutra MF koji zakonski (bar mislim tako) ne smije imati dionice neizlistanih firmi pa postoji mogicnost da prije pripajanja krenu u rasprodaju svojih 1k komada…

Uglavnom, ne vidim nijedan pouitivan scenarij za male osim da se Ostoja smiluje i ne napravi squeez i da se firma proda za par godina po vecoj cijeni…

Tuga…

Rastimo zajedno...

@marigali

Da, tocno je ako ce biti 220.720 redovnih dionica GAME…ali ne znam po kojoj je to racunici ako u istoj obavijesti govore da se 1 dionice GAME podijelit na 62 dionice…a postojeci broj dionica GAME je 17 800

Rastimo zajedno...

New Report

Close