LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svakim danom sve više stranih investitora koji traže priliku na našoj obali. Cijene koje plaćaju su astronomske u odnosu na one na koje smo mi navikli. Dolazi vrijeme kada će cijeli hr turizam možda promijeniti vlasnika.

citam vas i sanjam sve u zivo

Tako je, ode opet dole na 155, nema prodaje. Ovo je tolko inertna dionica i propala investicija da je to strasno. Ponekad pomislim da bi i u minus otisla da moze.

Doći će dan kada će naša soba biti 150.000 Eura , a izvanredna dividenda 10Eura/dionici , na radost malih i velikih 🙂

Bit će dosta ako soba bude i 100 tis eura

marigali, 04.02.2023. u 09:01

Doći će dan kada će naša soba biti 150.000 Eura , a izvanredna dividenda 10Eura/dionici , na radost malih i velikih 🙂

da niste možda mislili 100 ojra!!!??? pa kaj ti je samo cener?

Treba Ostoja prezentirati što se sve može sagradit u Cavtatu za ove poduzetnike što vole samo gradit i izvlačit lovu iz svojih firmi.

Nekad je Dalibor objašnjavao da je gradnja za razliku od preuzimanja gubitak u poslovanja jedno 3 god.

Hit smo na zse ovoliki promet nema nam dalibora da objasni koliko vrijedimo ali 50milja sigurno skuplje je darko platio preuzimanja a ulaganje i nakraju godine a mi ma cijeni iz 2015)(nešto je i zaradio valjda)

Na ovoj cijeni to je ispod 45 tis eura soba.

Plitko tržište +cerp

Ne mora biti prodaja firme neka se spoje sa riv ili aren. I otključana je vrijednost nadam se što prije mislim da žudi za pravom uprav. Stukrurom

Prodajna cijena  po dionici  izpod  350 EURa nije ekonomsko smotrna glede na vrednost  nepremicninskega trga v EU/UK/USA.

lp deckima.

God bless 🇹🇷🙏🏻

New Report

Close