Svakim danom sve više stranih investitora koji traže priliku na našoj obali. Cijene koje plaćaju su astronomske u odnosu na one na koje smo mi navikli. Dolazi vrijeme kada će cijeli hr turizam možda promijeniti vlasnika.
Tako je, ode opet dole na 155, nema prodaje. Ovo je tolko inertna dionica i propala investicija da je to strasno. Ponekad pomislim da bi i u minus otisla da moze.
Doći će dan kada će naša soba biti 150.000 Eura , a izvanredna dividenda 10Eura/dionici , na radost malih i velikih 🙂
Doći će dan kada će naša soba biti 150.000 Eura , a izvanredna dividenda 10Eura/dionici , na radost malih i velikih
da niste možda mislili 100 ojra!!!??? pa kaj ti je samo cener?
Treba Ostoja prezentirati što se sve može sagradit u Cavtatu za ove poduzetnike što vole samo gradit i izvlačit lovu iz svojih firmi.
Nekad je Dalibor objašnjavao da je gradnja za razliku od preuzimanja gubitak u poslovanja jedno 3 god.
Hit smo na zse ovoliki promet nema nam dalibora da objasni koliko vrijedimo ali 50milja sigurno skuplje je darko platio preuzimanja a ulaganje i nakraju godine a mi ma cijeni iz 2015)(nešto je i zaradio valjda)
Ne mora biti prodaja firme neka se spoje sa riv ili aren. I otključana je vrijednost nadam se što prije mislim da žudi za pravom uprav. Stukrurom