jako dobre vijesti – idu na poništenje vlastitih dionica u narednih 5 god
poništenje vlastitih trezorskih dionica je najpošteniji i najbolji način kako svim dioničarima pružiti veću vrijednost – nema poreza, nema natezanja
što više dionica ponište, to više preostale dionice tj naše dionice vrijede
vrlo pristojni rezultat – ebitda 50 posto. nagurali su bom do same granice, teško da itko drugi u branši može sa 66 milja prihoda nagurati 33 milje ebitda
stroj radi , nema šta. na bitno manje obrtaja, ali radi besprijekorno.
za pretpostaviti je da će kv 4 biti pristojno bolji – listopad je bio fdosta živ, vjerojatno će još poraditi na troškovima tako da ukupno bi trebao biti plus
167 milja prihoda u 2019, 66 milja u 2021 – 40 posto. neke velike dobiti tu ne može biti, ali krvarenja nema i gubljenja na vrijednosti.
FTB TURIZAM d.d. – Poziv na Glavnu skupštinu 22.11.2021.
Great Britain is ready for tourism boom in 2022
LET’S GO! 🙂
Jel bio tko na skupstini? Bio bih zahvalan za bilo kakvu informaciju!
Arena Hospitality Group, ki ima v lasti več hotelov na Hrvaškem, Madžarskem in v Nemčiji, je kupila hotel Franz Ferdinand na priljubljenem smučišču v Nassfeldu. Za hotel so odšteli okoli 15 milijonov evrov, poroča Jutarnji. V hotel, ki ima 144 sob, nameravajo vložiti še okoli dva milijona evrov.
Pred kratkim je hotel na enem od avstrijskih smučišč kupila tudi hrvaška družba Valamar Riviera. Prek svoje hčerinske družbe v Avstriji so kupili hotel Marietta v Obertauernu. Hotel ima 120 sob, so sporočili iz Valamarja. Kot so še dodali, je to njihov drugi hotel v Avstriji, po zaključku prevzema pa bodo tja poslali okoli 130 zaposlenih iz skupine Valamar – večinoma gre za Hrvate.
Decki!
Naj se zgodi karloli!
Tudi ce zopet pridejo komunisti, nacisti, fasisti ali pa STALIN 2.0 ….. , JAZ SVOJIH DELNIC LRHC NE DAM ZA NOBENI CENO!
JAZ SVOJEGA ( LRHC) NE DAM!
Vesele praznike.
netko se je lijepo nakrcao … da ne spominjem ime…ocito covjek vjeruje … iako vjerujem i ja nemam sada likvidnih sredstava inace bih i ja dokupio…
Nevjerojatno mi je da se ovako jeftino prodavalo … i to u trenutku kada sve burze idu gore zbog najave poskupljenja novca.