LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jesu mali dionicari dobrodošli u LRHC?
Molim za bilo koji signal od G. Darka Ostoje jer imam interes prebaciti novce iz kupnine LRH u LRHC.
Idemo dalje?
Puno hvala.

Naravno, raste med i mlijeko, sisaj ovce dok mozes. Sad ce netko reci bolje to nego negativna kamatna stopa u banci…sto dalje od zse, nisam bas neki poklonik Darkeca, 10 godina s njim bilo je preeeeedugo

e neka su vas nasukali jutros, niste razlučili da ovdje ima još slovo C a to matematički znači 169×110 kn pušinga , pa ti računaj

Sekta ponovno pobjeđuje!

Jesu mali dionicari dobrodošli u LRHC?
Molim za bilo koji signal od G. Darka Ostoje jer imam interes prebaciti novce iz kupnine LRH u LRHC.
Idemo dalje?
Puno hvala.

Evo tu pise da da!
[/quote]
drazenov post koji je ima 61% meni za citiranje njega stave 20%.
koliko nickova ima taj sto me voli ko sto pupi voli hrvatsku?
🙂

Da Dražen je zaboravio isti post objaviti i na LRHC pa ću ja prepisati:

“Ja sam za LRHC već pitao osobno, bilo je sa mnom joša par dioničara na zadnjoj skupštini.
Napisati ću taj dio i ovdje i na LRHC

1. Kažu da im ne smetamo i da su mali dioničari dobrodošli..
2. Možda će spojiti HCVT i LRHC jer to im više nema smisla, samo nepotrebni troškovi. LRHC je vlasnik 100% HCVT. Za dioničare LRHC to nema nikakvog uticaja.
3. Na alfabetima nema plana nikakvog uvrštavanja na burzu. Vjerojatno će ponuditi neki otkup s vremenom.
4. Plan je razvijanje tvrtke i maksimalizacija vrijednosti tvrtke – Svoju zaradu vide kroz to, što je bio plan i na LRH. Znači očekivati je da se u budućnosti tvrtka proda. Ne brzo
5. Investicije idu iz zarade, plan je 250 soba u Cavtatu i 200 u Portorožu
6. Cavtat radi odlično, bolje od plana, Portorožu isto dobar, treba još raditi u Portorožu na profitabilnosti”

Ja i dodao da su Ostoja i ekpa sigurno nešto naučili iz prodaje LRH. Sada znaju što napraviti da u ovom poduhvatu prodaju bolje nego su prodali LRH kada do toga dođe.
Rizici naravno postoje. No dali je realno razmišljati da će vam nešto donijeti zaradu od 15-20% godišnje bez ikakvog rizika?

Nemoj misliti na m2!

Idemo se mi vratiti na svoje stare postavke i zaboraviti m2
Uskoro ide izvješće, bit će objavljeno prije završetka ponude na LRH.
Nisam baš 100% kako to MojeDionice računaju ali sadašnji podaci nikako ne odgovaraju. Oni su izbacili izvanredni prihod, no nisu izbacili bonus pa je slika Ev/EBITDA od 8,98 potpuno kriva.
To je podatak za zadnja 4 kvartala. Sad će iz izvještaja ispasti 3 kvartal prošle godine no mislim da će i tu doći do greške ali u drugom smjeru. Ukidanje revalorizacije u zadnjem kvartalu moglo bi opet pobrkati stvari.
Znači EBITDA po 3Q bi morala biti negdje oko 85 mil kuna.
Po 1H dug bankama je bio 121 mil dugoročni i 14 kratkoročni, znači 135 ukupno
Novca je bilo 27 mil kuna.
Znamo da je ovaj kvartal generator pozitivnog cash flowa pa bi na računu moglo biti i do 80-90 mil kuna.
Znači da nam se neto dug smanjuje na cca 50 mil kuna

Znači na zadnjoj cijeni od 1590 kuna Ev/EBITDA je oko 6,25
To su prave brojke, što će pisati na MojeDionice ne znam

Po meni je 6,25 vrlo niska cijena., ali vidjeli smo da može i niže ovih dana.
Koliko ja vidim to je najjeftinijia turistička tvrtka kod nas po EV/EBITDA valuaciji

Nemoj misliti na m2!

Uteče ovaj sa aska na 1700, postalo pretijesno😋….a tek kad stignu novci od LRH i počme prebacivanje ovde.
Prije desetak dana sam nadokupio na 1400… 👍

Ovo dugo nismo vidjeli. Kapitalni fond kupuje na burzi.
Počeli su državnim paketom od kojeg su uzeli 1.096 komada – cijena 1550 kn
7.10. kupili su 146 komada
9.10. kupili su još 45 komada
Pomalo i dižu cijenu po kojoj kupuju

Nemoj misliti na m2!

Evo mojih + 130 komada na kupnji danas :).
Možna bogatiji i za tih 9 komada :)))).
Lp deckima i Darku Ostoja.

Kapitalni fond je i 14.10. kupio 5 komada ?
Vidjet ćemo večeras dali je nešto kupio i 15.

Nemoj misliti na m2!

poštovani kolege,
kako sam u isčekivanju izvješća, a uskraćen sam za tehničke mogućnosti i nadnaravne moći, pa ne znam kakva je prodaja lrhc do 2000kn?
Molim ako netko može popisati, hvala unaprijed

Pa evo u grubo, gledalica mi ne dozvoljava copy/paste
na prodaji:

1730 4 komada
1740 51 komad
1750 90 komada
1760 15 komada
1780 10 komada
1790 56 komada
1800 455 komada

To je 681 komad za 1,2 mil kuna
Dalje nema ništa posebno cca 300 komada do 2000 kuna