Jesu mali dionicari dobrodošli u LRHC?
Molim za bilo koji signal od G. Darka Ostoje jer imam interes prebaciti novce iz kupnine LRH u LRHC.
Idemo dalje?
Puno hvala.
Naravno, raste med i mlijeko, sisaj ovce dok mozes. Sad ce netko reci bolje to nego negativna kamatna stopa u banci…sto dalje od zse, nisam bas neki poklonik Darkeca, 10 godina s njim bilo je preeeeedugo
e neka su vas nasukali jutros, niste razlučili da ovdje ima još slovo C a to matematički znači 169×110 kn pušinga , pa ti računaj
Jesu mali dionicari dobrodošli u LRHC?
Molim za bilo koji signal od G. Darka Ostoje jer imam interes prebaciti novce iz kupnine LRH u LRHC.
Idemo dalje?
Puno hvala.
Evo tu pise da da!
[/quote]
drazenov post koji je ima 61% meni za citiranje njega stave 20%.
koliko nickova ima taj sto me voli ko sto pupi voli hrvatsku?
🙂
Da Dražen je zaboravio isti post objaviti i na LRHC pa ću ja prepisati:
“Ja sam za LRHC već pitao osobno, bilo je sa mnom joša par dioničara na zadnjoj skupštini.
Napisati ću taj dio i ovdje i na LRHC
1. Kažu da im ne smetamo i da su mali dioničari dobrodošli..
2. Možda će spojiti HCVT i LRHC jer to im više nema smisla, samo nepotrebni troškovi. LRHC je vlasnik 100% HCVT. Za dioničare LRHC to nema nikakvog uticaja.
3. Na alfabetima nema plana nikakvog uvrštavanja na burzu. Vjerojatno će ponuditi neki otkup s vremenom.
4. Plan je razvijanje tvrtke i maksimalizacija vrijednosti tvrtke – Svoju zaradu vide kroz to, što je bio plan i na LRH. Znači očekivati je da se u budućnosti tvrtka proda. Ne brzo
5. Investicije idu iz zarade, plan je 250 soba u Cavtatu i 200 u Portorožu
6. Cavtat radi odlično, bolje od plana, Portorožu isto dobar, treba još raditi u Portorožu na profitabilnosti”
Ja i dodao da su Ostoja i ekpa sigurno nešto naučili iz prodaje LRH. Sada znaju što napraviti da u ovom poduhvatu prodaju bolje nego su prodali LRH kada do toga dođe.
Rizici naravno postoje. No dali je realno razmišljati da će vam nešto donijeti zaradu od 15-20% godišnje bez ikakvog rizika?
Idemo se mi vratiti na svoje stare postavke i zaboraviti m2
Uskoro ide izvješće, bit će objavljeno prije završetka ponude na LRH.
Nisam baš 100% kako to MojeDionice računaju ali sadašnji podaci nikako ne odgovaraju. Oni su izbacili izvanredni prihod, no nisu izbacili bonus pa je slika Ev/EBITDA od 8,98 potpuno kriva.
To je podatak za zadnja 4 kvartala. Sad će iz izvještaja ispasti 3 kvartal prošle godine no mislim da će i tu doći do greške ali u drugom smjeru. Ukidanje revalorizacije u zadnjem kvartalu moglo bi opet pobrkati stvari.
Znači EBITDA po 3Q bi morala biti negdje oko 85 mil kuna.
Po 1H dug bankama je bio 121 mil dugoročni i 14 kratkoročni, znači 135 ukupno
Novca je bilo 27 mil kuna.
Znamo da je ovaj kvartal generator pozitivnog cash flowa pa bi na računu moglo biti i do 80-90 mil kuna.
Znači da nam se neto dug smanjuje na cca 50 mil kuna
Znači na zadnjoj cijeni od 1590 kuna Ev/EBITDA je oko 6,25
To su prave brojke, što će pisati na MojeDionice ne znam
Po meni je 6,25 vrlo niska cijena., ali vidjeli smo da može i niže ovih dana.
Koliko ja vidim to je najjeftinijia turistička tvrtka kod nas po EV/EBITDA valuaciji
Uteče ovaj sa aska na 1700, postalo pretijesno😋….a tek kad stignu novci od LRH i počme prebacivanje ovde.
Prije desetak dana sam nadokupio na 1400… 👍
Ovo dugo nismo vidjeli. Kapitalni fond kupuje na burzi.
Počeli su državnim paketom od kojeg su uzeli 1.096 komada – cijena 1550 kn
7.10. kupili su 146 komada
9.10. kupili su još 45 komada
Pomalo i dižu cijenu po kojoj kupuju
Evo mojih + 130 komada na kupnji danas :).
Možna bogatiji i za tih 9 komada :)))).
Lp deckima i Darku Ostoja.
Kapitalni fond je i 14.10. kupio 5 komada ?
Vidjet ćemo večeras dali je nešto kupio i 15.
poštovani kolege,
kako sam u isčekivanju izvješća, a uskraćen sam za tehničke mogućnosti i nadnaravne moći, pa ne znam kakva je prodaja lrhc do 2000kn?
Molim ako netko može popisati, hvala unaprijed