On je prvi dobio novce i moze prvi krenuti u shoping…jbg
Ask na 1730….a prošli tjedan bilo po 1400 nitko nije htio, osim nas par ..👍👍
osim CERP-a …tko sada bi prodao iole vecu kolicinu?
ostali smo samo mi mali i ostoja…iskreno se nadam da ce neki fond otkupiti neciji udio, kao u slucaju LRH, iako onda ostoja nije imao love a danas je ima
Nije Ostoja kupio.
5.
HPB D.D. (87939104217)/HMID PLUS AIF (41881411646)
1.500 0,50 Skrb. račun
7.
HPB D.D. (87939104217)/KAPITALNI FOND D.D. (08269700991)
1.096 0,36 Skrb. račun
Ovih dvoje su novi u TOP 10….
Zanima me kako su njih dvoje mogli kupiti skoro popola ako je ono bila jedna transakcija od 2596 kom……ako se dobro sjećam?
Ili se varam….?
@jope pita kako je bilo 2 kupca, a u prometu je prošlo svih 2596 komada od jednom.
No tu ima nekih promjena čini mi se na ZSE. Neki dan sam bio na kupnji i prođe namojoj cijeni recimo 12 komada odjednom i ja se čudim jer znam da sam stavio nalog na 10. Trebalo je biti 2 transakcije 10+2. 2 puta sam išao pregledavati dali sam kupio. Izgleda da sada to drugačije pokazuje. A možda to tako prođe kada je preko jednog brokera.
od neki dan 2596 dionica CERP-a je otislo dva nova top10 skrbnicka racuna.
Onda to ipak nije ostoja?
@daliborprop
Otkad su prešli na novi sustav grupira transakcije ako su u isto vrijeme i po istoj cijeni.
Vjerojatno je dogovoreno unaprijed, oni su se namjestili a CERP je stavio na prodaju i zajedno ih poklopio…
Da i meni se to čini. Kupio je Kapitalni fond (državni). Dakle država prodala svom fondu. Da se netko ovdje zainati bilo bi tu problema. Ne bi rekao da je država smjela prodavati na burzi i dogovoriti se sa nekim da kupi. Da su to izložili odmah ujutro u 9 ok. Pa smo mogli se nadbidavati. Mogli su dobiti bar 100 kuna više po dionici.
No sad i nije previše važno. Kupovali smo i po nižoj cijeni.
Ono što je meni dobar znak je da Ostoja nije išao na ovaj paket. Znači da se naš rizik od istiskivanja i delistiranja koji stalno zaboravim spomenuti smanjuje 🙂
Kapitalni je davno, ako se ne varam, imao dobar ulov na Valamaru.
4.761 za LRH i Opatiju
E sad da vidimo, kroz par godina, za koliko će skupo ovdje prodati kožu… Mislim da je ipak ovo njegovo ‘pravo čedo’
koliko je lrhc u ponedjeljak?
1300?
Zašto ne na 800? Ako ću te morati slušati i ovdje sljedeće dvije-tri godine kaće kaće onda ću je ja zatuć u ponedjeljak.