A zasto bi netko prodao firmu u kojoj je ili će uskoro biti preko 90% vlasnik? Mislim, zašto bi prethodno okrupnjavao vlasnistvo? Da zaradi?
Ja mislim da će firma biti delistana i da će biti 100% privat. Ne vidim tu neke velike svrhe ulaganja. Sad je stvar cijene isplate, al neki burzovni prosjek cini mi se prilično logičan. Nešto slično kao i kod ATLN.
kreirao si nick prije 30 dana (vjerojatno da si mozes davati pluseve na pravom nicku) i sada siris paniku i pesimizam.
da je ovo imalo ozbiljan site (a nije jer cak niti cijena LRHC nije ispravno prikazana) ti ne bi moga 1 godinu imati zabranu komentiranja a 2 godine zabranu ocjenjivanja..
A zašto bi Ostoja s povezanim osobama držao na burzi firmu u kojoj ima vise od 90% kapitala?
Da se zaduži? Napravi IPO?
Svojedobno me jedan trol, ovdje uvjeravao kako Kras na 400 nema potencijala i da nemam pojma, a poslije sam vidio da je hvalio LRHC. Vjerujem da je firma dobra, al isto tako vjerujem da je to privatan projekt Ostoje i Co. i da nema razloga da mali dionicari ostanu u firmi.
one kaze :
Svojedobno me jedan trol, ovdje uvjeravao kako Kras na 400 nema potencijala i da nemam pojma, a poslije sam vidio da je hvalio LRHC. Vjerujem da je firma dobra, al isto tako vjerujem da je to privatan projekt Ostoje i Co. i da nema razloga da mali dionicari ostanu u firmi.
Pitanje je :
Čiji je projekt bila LRH ako je LRHC privatni projekt ?
Tamo su grad i općine odigrali presudnu ulogu. Da njih nije bilo u vlasničkoj strukturi, ne bi vi u LRH dočekali preuzimanje. To je moje osobno misljenje.
CERP UV odluke
Ne vidim zašto bi odlučivali 2 puta. Osim ako su shvatili da je prosječna cijena loša ideja.
a gdje je odlukja o javnoj nabavi …izboru brokeraja…o tome je rijec.
a koliko vidim da je sada bid debelo naslagao na1500 kn…pa nije valjda da niti ti ne znaju ili da vjeruje u vilenjake…
Kad bi to bilo kako @one piše LRHC ne bi ni bio sada na burzi ali zahvaljujući većinskom vlasniku ipak je izlistan. Kako to?
Moje osobno misljenje da nije bilo Ostoje ne bi bilo niti LRH.
Sami ste svjedoci kako su firmu očerupali političari.
@one
Ne razumijem. Nemas dionicu, uvjeren si da ne treba ulagati u istu a visiš na temi?
Mislim, dobro si došao, naravno.
No koji je motiv?
Meni treba da me netko “spušta” ali argumentima. I tu imam problem s tvojim postovima.
Znači ja iznesem neke činjenice i podatke pa na temelju toga izvedem neku računicu, procijenu i pretpostavku. Lako moguće krivu.
Ti daš samo pretpostavku.
Da bar napišeš: ja da imam 90% tvrtke ja bi delistirao tvrtku sa burze. Onda si barem rekao na temelju čega izvodiš svoju pretpostavku.
Ovako ti zapravo nama govoriš da poznaješ Ostoju i znaš što će on napraviti. Ok. Ako je tako onda budi jasan i reci to. Znam tipa, pazite se, on će napraviti to i to. Napravio je već to ovom i onom.
Ako nije tako, onda su tvoje pretpostavke temeljene na onom što bi ti napravio a to govori o tebi a ne o njemu.
Da skratim, bila je nedavno skupština. Neki su bili tamo. Razgovarali su sa Ostojom i znaju što im je rekao. Dali ti znaš što im je rekao?