LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A zasto bi netko prodao firmu u kojoj je ili će uskoro biti preko 90% vlasnik? Mislim, zašto bi prethodno okrupnjavao vlasnistvo? Da zaradi?

Ja mislim da će firma biti delistana i da će biti 100% privat. Ne vidim tu neke velike svrhe ulaganja. Sad je stvar cijene isplate, al neki burzovni prosjek cini mi se prilično logičan. Nešto slično kao i kod ATLN.

kreirao si nick prije 30 dana (vjerojatno da si mozes davati pluseve na pravom nicku) i sada siris paniku i pesimizam.
da je ovo imalo ozbiljan site (a nije jer cak niti cijena LRHC nije ispravno prikazana) ti ne bi moga 1 godinu imati zabranu komentiranja a 2 godine zabranu ocjenjivanja..

A zašto bi Ostoja s povezanim osobama držao na burzi firmu u kojoj ima vise od 90% kapitala?

Da se zaduži? Napravi IPO?

Svojedobno me jedan trol, ovdje uvjeravao kako Kras na 400 nema potencijala i da nemam pojma, a poslije sam vidio da je hvalio LRHC. Vjerujem da je firma dobra, al isto tako vjerujem da je to privatan projekt Ostoje i Co. i da nema razloga da mali dionicari ostanu u firmi.

po tome je PTKM projekt INA i PPD-a
tako bar pišu na temi PTKM
u čemu je onda razlika?

PPD i INA nisu medjusobno povezane osobe.

one kaze :
Svojedobno me jedan trol, ovdje uvjeravao kako Kras na 400 nema potencijala i da nemam pojma, a poslije sam vidio da je hvalio LRHC. Vjerujem da je firma dobra, al isto tako vjerujem da je to privatan projekt Ostoje i Co. i da nema razloga da mali dionicari ostanu u firmi.

Pitanje je :
Čiji je projekt bila LRH ako je LRHC privatni projekt ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Tamo su grad i općine odigrali presudnu ulogu. Da njih nije bilo u vlasničkoj strukturi, ne bi vi u LRH dočekali preuzimanje. To je moje osobno misljenje.

CERP UV odluke

Ne vidim zašto bi odlučivali 2 puta. Osim ako su shvatili da je prosječna cijena loša ideja.

a gdje je odlukja o javnoj nabavi …izboru brokeraja…o tome je rijec.

a koliko vidim da je sada bid debelo naslagao na1500 kn…pa nije valjda da niti ti ne znaju ili da vjeruje u vilenjake…

Kad bi to bilo kako @one piše LRHC ne bi ni bio sada na burzi ali zahvaljujući većinskom vlasniku ipak je izlistan. Kako to?

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Moje osobno misljenje da nije bilo Ostoje ne bi bilo niti LRH.
Sami ste svjedoci kako su firmu očerupali političari.

Status Quo: Roll Over Lay Down

@one
Ne razumijem. Nemas dionicu, uvjeren si da ne treba ulagati u istu a visiš na temi?
Mislim, dobro si došao, naravno.
No koji je motiv?
Meni treba da me netko “spušta” ali argumentima. I tu imam problem s tvojim postovima.
Znači ja iznesem neke činjenice i podatke pa na temelju toga izvedem neku računicu, procijenu i pretpostavku. Lako moguće krivu.
Ti daš samo pretpostavku.
Da bar napišeš: ja da imam 90% tvrtke ja bi delistirao tvrtku sa burze. Onda si barem rekao na temelju čega izvodiš svoju pretpostavku.
Ovako ti zapravo nama govoriš da poznaješ Ostoju i znaš što će on napraviti. Ok. Ako je tako onda budi jasan i reci to. Znam tipa, pazite se, on će napraviti to i to. Napravio je već to ovom i onom.
Ako nije tako, onda su tvoje pretpostavke temeljene na onom što bi ti napravio a to govori o tebi a ne o njemu.

Da skratim, bila je nedavno skupština. Neki su bili tamo. Razgovarali su sa Ostojom i znaju što im je rekao. Dali ti znaš što im je rekao?

Nemoj misliti na m2!

I btwy pozivam CERP da stavi to sve što ima na prodaju po 1500 kuna.

Nemoj misliti na m2!

New Report

Close