LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CERP UV odluke

Ne vidim zašto bi odlučivali 2 puta. Osim ako su shvatili da je prosječna cijena loša ideja.

Nemoj misliti na m2!

Aha, moja greška, mislio sam da nije bilo te odluke. Znači, neke druge dionice idu ovaj put.

Ma da, ali eno na HIMR odluka iz 3 mjeseca, a prodaja bila prije tjedan-dva. Znači to nitko ne zna kad će se realizirati.

Nemoj misliti na m2!

Ma da, ali eno na HIMR odluka iz 3 mjeseca, a prodaja bila prije tjedan-dva. Znači to nitko ne zna kad će se realizirati.

Prije će to Ostoja prodat nego CERP. 🙂

kada ode i San Francisco…
Pardon i LRHC
Prodati će se neuupitno, samo pitanje kada.
Možda doslovno sutra, a možda za tri godine

Ma neće sutra. Polako. Sutra bi vrijedilo samo 3000 kuna.
Za jedno 4-5 godina kad bude bilo 1600 soba i radilo prihod od 50 mil eur

Sjetite se ovog posta jednom 🙂

Nemoj misliti na m2!

Dalibore,
ne vjerujem bas da ce se za 1600 soba cekat 4-5 godina. Mislim da ce taj cilj biti ostvaren najdalje iducu godinu i sve ce biti na 4 i 5 zvijezdica.

Za Albatros je UPU izmijenjen i znamo da tu ide 250 soba. To je i neka investicija od bar 15-20 mil eur. Pričalo se da bi se Epidaurus dizao na premium. Dali bi tu išlo još nešto soba ne znam, ali to bi isto bila značajna investicija. Isto tako u Portorožu Metropol proširenje. Mislim da u Portorož ide do 200 novih soba. Kad zbrojiš kolika su to ulaganja, i podijeliš sa zaradom to treba jedno 3 godine da se investira iz zarade. Mogu naravno dići odmah kredit, ali to im do sada nije bila praksa. Zato predviđam da za 3-4 godine to sve bude u funkciji i krediti isplaćeni, pa tek onda prodaja.

Nemoj misliti na m2!

Za Albatros je UPU izmijenjen i znamo da tu ide 250 soba. To je i neka investicija od bar 15-20 mil eur. Pričalo se da bi se Epidaurus dizao na premium. Dali bi tu išlo još nešto soba ne znam, ali to bi isto bila značajna investicija. Isto tako u Portorožu Metropol proširenje. Mislim da u Portorož ide do 200 novih soba. Kad zbrojiš kolika su to ulaganja, i podijeliš sa zaradom to treba jedno 3 godine da se investira iz zarade. Mogu naravno dići odmah kredit, ali to im do sada nije bila praksa. Zato predviđam da za 3-4 godine to sve bude u funkciji i krediti isplaćeni, pa tek onda prodaja.

A zasto bi netko prodao firmu u kojoj je ili će uskoro biti preko 90% vlasnik? Mislim, zašto bi prethodno okrupnjavao vlasnistvo? Da zaradi?

Ja mislim da će firma biti delistana i da će biti 100% privat. Ne vidim tu neke velike svrhe ulaganja. Sad je stvar cijene isplate, al neki burzovni prosjek cini mi se prilično logičan. Nešto slično kao i kod ATLN.

U TOP 10 se vidi da je CERP prodao onih 100 kom od neki dan.
Više mu se ne prodaje na 1400 kn.
Šteta….😪

kolege,
koja će biti shema Cerpove prodaje?
Hoće li prodavati po 100kom ili po kojem kriteriju će odlučiti količinu?
Odokativnom kriteriju?
A cijena?
Ovo nije nezanimljivo….

Gdje postoji objavljen javni natjecaj za brokeraj koji ce to provoditi?
pa nije valjda da je vec dato nekome bez javne nabave?
pa da li smo zaista takav hrvatistan da sada i ovakve stvari idu ispod radara prema politicki podobnima?

New Report

Close