LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

renči

kakve veze ima dubrovnik sa cavtatom? vjerovatno niti 10% turista koji posjete du ne da nisu bili, nego niti nisu čuli za cavtat! jedino naše agencije kroz višednevne izletu u du i crnu goru uključuju cavtat. drugi vrlo rijetko, vjerovatno za popit kavicu.nisam tako mlad, ali nikad nikog nisam čuo da ide na ljetovanje u cavtat! a u du su svi bili! barem na jedan dan. portorož je po meni sasvim druga priča i puno interesantnija sa puno više potencijala. tko je tamo bio, zna na što mislim.

Nemoj bit seljačina.

renči

kakve veze ima dubrovnik sa cavtatom? vjerovatno niti 10% turista koji posjete du ne da nisu bili, nego niti nisu čuli za cavtat! jedino naše agencije kroz višednevne izletu u du i crnu goru uključuju cavtat. drugi vrlo rijetko, vjerovatno za popit kavicu.nisam tako mlad, ali nikad nikog nisam čuo da ide na ljetovanje u cavtat! a u du su svi bili! barem na jedan dan. portorož je po meni sasvim druga priča i puno interesantnija sa puno više potencijala. tko je tamo bio, zna na što mislim.

tko godc dode u cavtat, 90 posto je stigao preko zl dub

mozda brojke dubrovnika ne govore puno o cavtatu, ali brojke 5račne lujke dubrovnik itekako

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

pa da,
čak i Bono slučajno fula, promaši jel,
Dubrovnik i dolazi u Cavtat.
I tako već više puta…

renči

Ti ocito nikada nisi bio ili ljetovao u Dubrovniku/ Cavtatu. ZL Dubrovnik je u neposrednoj blizini Cavtata. Gosti u Dubrovnik, preko 85 % njih, dolaze avionom. Gosti visoke platežne moci odsjedaju u resortima. Jedan od boljih resorta je Blue Radisson koji je 14 ili vise kilometara od Dubrovnika, u Orašcu. Tako je i Cavtat prakticno dio Dubrovnika. Za gosta iz USA, Rusije, UK, Skandinavije Cavtat = Dubrovnik.
BTW nema tome davno kada je Aman resort planirao graditi resort u Cavtatu. A planira i dalje. I da, izmedju Cavtata i Dubrovnika prometuje i gradski bus 🙂

Status Quo: Roll Over Lay Down

Čini se da ovdje netko planira zadržati cijenu do trenutka prodaje CERP-ovog paketa.Država je utvrdila minimalnu cijenu od 1.380,00 kn ,a prodaja ide preko burze,pa bi bilo idealno da netko to kupi oko te cijene. Stalno recikliranje priče oko istiskivanja malih je stvarno bespredmetno. Cavtat je zbog blizine Dubrovnika (20 km) kao i zbog blizine zračne luke top destinacija.Neki turisti dolaze ciljano u Cavtat jer je manji i mirniji grad u neposrednoj blizini Dubrovnika (sa jeftinijim smještajem) ,a dobar dio soba se popunjava na način da se u top sezoni kada je Dubrovnik popunjen dio rezervacija prelijeva na Cavtat. Tako će biti uvijek jer interes za Dubrovnikom može samo rasti ,a tržište je cijeli svijet.

Država je utvrdila minimalnu cijenu od 1.380,00 kn ,a prodaja ide preko burze,pa bi bilo idealno da netko to kupi oko te cijene.

Moze link gdje to pise?

A ja mislim da se u lrhc cavtatu planira i upgrade na 5 zvjezdica. Pa nece biti prelijevanja :). Jos da dodje i Aman! Istina je – cijeli svijet im je tržište.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Država je utvrdila minimalnu cijenu od 1.380,00 kn ,a prodaja ide preko burze,pa bi bilo idealno da netko to kupi oko te cijene.

Moze link gdje to pise?
[/quote]

Kolega Funky čim neš konkretno pitaš nema šanse da ćeš dobit odgovor,bar ne na ovo forumu. Tu se sipa iz rukava sve i svašta 🙂

http://www.cerp.hr/sjednice-upravnog-vijeca/redovna-sjednica-uv-cerp-a-odrzana-30-srpnja-2019-godine/1568

Moze link gdje to pise?
[/quote]

Kolega Funky čim neš konkretno pitaš nema šanse da ćeš dobit odgovor,bar ne na ovo forumu. Tu se sipa iz rukava sve i svašta 🙂
[/quote]
Ja sam vidio da se sprema prodaja, saznao sam da mora ici javna nabava za odabir brokeraja ali da je dogovorena cijena, to nisam vidio. pa evo, neki vec znaju cijenu ali ne smiju reci od kuda to znaju…

Ako je to najmaštovitije što mogu neka samo nastave reciklirati.

Stalno recikliranje priče oko istiskivanja malih je stvarno bespredmetno.

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

kolege,
u petak 23. kolovoza u dubovačku zračnu luku sletio je dvomilijunti putnik , dva tjedna prije nego u 2018.
Toliko o lošoj sezoni i turistističkom rezultatu za Dubrovnik, a i za Cavtat

New Report

Close