LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nakon prodaje LRH mnogi će mali dioničari upasti u LRHC. Sad se priprema teren, istisnut će nas, prevariti, silovat… Samo da cijena padne što niže kad se ide u akumulaciju.

Ma bas… već stoje u redu.

Ne mogu se valjda odlučiti jel radi natprosječne dividende ili zbog zacementirane vlasničke strukture?

Dajte ljudi malo mašte i konstruktivne rasprave. Kako vrijeme odmiče ja sam sve vise sumnjičav glede pozitivne Ostojine uloge oko LRH i LRHC. I dok se za LRH znalo da će se prodati, za LRHC mi to bas i nije vjerojatno. I sto bi sad trebalo ponukati ljude da iz LRH novce prebace u LRHC? Koji to value driver?

Odjednom se znalo i vjerovalo da će se LRH prodati. “kupci su stajali u redu”
Vidjet ćemo fundamente kad se lrh proda, preslikati na lrhc i vidjeti što će pokazati semafor. Ne treba tu puno mašte. Prilično je jednostavno.

Gle, ja osobno mislim da nema šanse da cijena za LRH premaši 5.000 kuna po dionici. Isto tako smatram da je u smislu prodaje i potencijala postizanja slične cijene, LRHC samo blijeda sjena LRH.

U ovoj fazi, LRHC sigurno nije zaokružena priča. Pa je svaka usporedba s ‘majkom’ deplasirana. Ako hoćete, LRHC je geografski raširen, LRH to nije. U tom smislu ciljati nekakve usporedbe i vrednovanja nema smisla. Gledajte fundamente i razvoj. Tko s Ostojom želi plesati, plesat će na duge staze.

>Vidjet ćemo fundamente kad se lrh proda, preslikati na lrhc
LRH je u mnogocemu u strukturi vlasnistva, spreadu (ne zaboravite da je u LRH, pored Opatije koja ima kontrolni paket, svojedobno usao i jedan hr fond na 3600) itd. mnogo razlicitija od LRHC gdje je ostoja i mi mali.
I to me sada brine polako sve vise.

LRH je u mnogocemu u strukturi vlasnistva, spreadu (ne zaboravite da je u LRH, pored Opatije koja ima kontrolni paket, svojedobno usao i jedan hr fond na 3600) itd. mnogo razlicitija od LRHC gdje je ostoja i mi mali.

Nema se tu sto preslikavati. Potencijal rasta poslovanja je na strani LRHC, al vrijednost imovine i vrijednost po sobi sigurno nije. LRHC vrijedi relativno gledano znatno manje nego LRH. Na kraju, za koliko su je ono onomad Španjolci prodali?

Nema se tu sto preslikavati. Potencijal rasta poslovanja je na strani LRHC, al vrijednost imovine i vrijednost po sobi sigurno nije. LRHC vrijedi relativno gledano znatno manje nego LRH. Na kraju, za koliko su je ono onomad Španjolci prodali?
[/quote]
Ako ste ikada bili u Opatiji i Cavtatu / Dubrovniku tada bi znali da je razlika Cavtat / Dubrlvnik – Opatija/ Lovran kao Pariz – Zadar.
Za Dubrovnim zna cijeli svijet, bukvalno. Za Opatiju samo ” region “.

Status Quo: Roll Over Lay Down

2018 godine Dubrovnik 1 265 000 turista, 4 360 000 noćenja..

2018 godine Opatija 436 000 turista, 1 350 000 noćenja.

Koja je imovina vrijednija ?

Ona koju cu prodati kada ja hocu a ne ako me na to prisile.
🙂

Ona koju cu prodati kada ja hocu a ne ako me na to prisile.
🙂
[/quote]
Bolje Ostoja nego gradonacelnik. A i nije bas ” samo Ostoja “. Ima i drugih. Ipak je to dionicko drustvo. A kada je Ostoja ista protivno interesa malih dionicara ucinio ?

renči

kakve veze ima dubrovnik sa cavtatom? vjerovatno niti 10% turista koji posjete du ne da nisu bili, nego niti nisu čuli za cavtat! jedino naše agencije kroz višednevne izletu u du i crnu goru uključuju cavtat. drugi vrlo rijetko, vjerovatno za popit kavicu.nisam tako mlad, ali nikad nikog nisam čuo da ide na ljetovanje u cavtat! a u du su svi bili! barem na jedan dan. portorož je po meni sasvim druga priča i puno interesantnija sa puno više potencijala. tko je tamo bio, zna na što mislim.

New Report

Close