… jedini problem moze biti delistiranje kad vl. požele, a nema Opatije i dr. da to zakoči… uvijek ima neki rizik…
Rizik ukidanja postoji, ali da ga se htjelo realizirati, već bi ga se realiziralo neuvrštenjem dionica na burzi, odnosno uvrštenjem u žnj kotaciju.
Sljedeći?
Rizik ukidanja postoji, ali da ga se htjelo realizirati, već bi ga se realiziralo neuvrštenjem dionica na burzi, odnosno uvrštenjem u žnj kotaciju.
Sljedeći?
ukidanje je budalast argument – ta osrtoja je sam dao izlistati dionicu
a mogao se praviti lud. kao mnogi
a nije
izašlo: FTB turizam Q2_19 kons
mislim da će neki biti razočarani…
ali pogledajte CF iz posl. aktivnosti, bolji u odnosu na prošlo razdoblje za cca 5,7 mil kn
dakle cash mašina radi!
također, ako izbacimo prihod od povlačenja dividende iz Cavtata i Metropola, to je nekih 44,4 mil kn financijskih prihoda u 2018. godini, taman smo na razini prošle godine
dakle, o kakvoj ‘rupi’ pričamo? svake godine isto…
Dalibore jesi bacio pogled na izvješće?
Iskreno samo povrsno, ali sve je potpuno ocekivano tj dobro. Kazu mi da bez obzira na formu I.Š. to jos uvijek kontrolira i vodi
Iskreno samo povrsno, ali sve je potpuno ocekivano tj dobro. Kazu mi da bez obzira na formu I.Š. to jos uvijek kontrolira i vodi
Idemo dalje za iste pare, ali preko konzultanata, a ne direktno, pa ne bode više u oči naše samoupravljače.
A investicije?
Bude što od toga?
Zadnji put je bilo oko 160 milijuna, što Albatros, što podizanje katova.
Na kraju godine smo ND/EBITDA 1,5