LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sutra lrh leti a bome će pivući i mladu sestru lrhc

jer ako je oženio lrh, oženit će ostoja i lrhc

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ako je LRH EBITDA iz 2020 x 12 i dodamo 700 kuna nekativnu imkvinu dobijemo 6700 kuna dionica.
Kakve su onda ovo valuacije na LRHC ? A LRHC nije niti duplo.manja od LRH.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Kako neslužbeno doznaje Poslovni.hr, radi se o tvrtki iza koje stoji kapital jedne od najutjecajnijih njemačkih obitelji Lürssen iz Bremena, poznatih graditelja megajahti za multimilijardere kao što su Larry Ellison i Roman Abramovič.

krupni kapital u svom najboljem izdanju

ostoja kapa dokje sad jos lrhc i mozemo svi doma

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/njemacki-graditelji-megajahti-investiraju-u-hrvatsku-njihova-kompanija-upravo-je-preuzela-vecinski-udio-u-jednoj-od-nasih-najvecih-hotelskih-kompanija/9109565/

Ako je LRH EBITDA iz 2020 x 12 i dodamo 700 kuna nekativnu imkvinu dobijemo 6700 kuna dionica.
Kakve su onda ovo valuacije na LRHC ? A LRHC nije niti duplo.manja od LRH.

veličina manje igra, najbitniji su omjeri – ebitda dug i marza jer kupujes zaradu i prateći dug

a tu lrhc šiša dobrano veliku sestru

12 ebitda – to bi onako ugrubo dalo 2800 kn

brijem da je sve do 2200 čisti zicer – minimum minimuma

eno vam se Dalibor oglasio na temi LRH
kakvih 12 Ebitda, to je za Ostoju ispod prosječno vrednovanje
u preuzimanjima su malo veći targeti a ako nađete dobro posložen hotelski lanac ispod 17-20 Ebitda u ostatku Europe, dobar posao

mene nešto drugo ovdje muči, zašto LRHC raste? jel se još nešto valja iza brda? zašto nema još poziva na skupštinu niti jednog ‘Alfabeta’?

Nije te mučilo zašto je LRHC padao s 2.000 kn, nego zašto sad raste? Malo smo ZSE mazohistični? 😀

Nema nikakvog razloga da LRHC ne bude na 2.000 kn.

lebowski, znam ja to dobro jer pratim
ali nije vam to malo čudno? LRHC nema udjela u LRH

a drugo pitanje je: da li se čekalo sa skupštinama radi neke druge važnije objave?
možda neko spajanje? ili isplata izv. dividende na Alfabetima?
spominje se da su nestale ponude za prodaju na HITA-nom OTC-u

zanimljiva vremena su ispred nas 😉

Vidiš, a ja ne vidim razlog zašto bi preuzeta firma, koja ne isplaćuje dividendu bila i blizu cijene od 2.000 kuna po dionici?

To je sad refleks LRH u igri, al generalno ako LRH razočara cijenom i nastave se po medijima sumorne priče o podbačaju sezone, vrlo brzo će biti “šaka u oko” i otriježnjenje.

kresobljak, ne vidiš razlog zato što je 8.41. Vidjet ćeš ga do 16.

Nađi mi podatak koliki ebitda očekuju plag ili arnt u 2020. godini, pomnoži ga sa 10 i to ti je cijela matematika.
A ako ne vidiš poveznicu između lrh i lrhc, čestitam. 😀

Vidiš, a ja ne vidim razlog zašto bi preuzeta firma, koja ne isplaćuje dividendu bila i blizu cijene od 2.000 kuna po dionici?

To je sad refleks LRH u igri, al generalno ako LRH razočara cijenom i nastave se po medijima sumorne priče o podbačaju sezone, vrlo brzo će biti “šaka u oko” i otriježnjenje.

moram se složiti s vama…
u ovom trenutku se lijepo vidi efekt prelijevanja s LRH na LRHC: na bidu se guraju po 1.600 kn a ispod toga ‘rupa’, tek neke 20-ice po cijeni 1390, 1380, 1370
po onoj Buffettovoj ‘be fearful when others are greedy..’ ja ću mudro pričekati da se balon pokida

ako je k tome istina o lošijem svibnju, lipnju (vrijeme je fakat bilo disaster) možda nas čeka neugodno iznenađenje u izvješću koje je valjda kroz par dana

New Report

Close