LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tvog rođaka potpuno razumijem. A i vi sami ste rekli zasto treba ulagati u beton- svi u Hrvatskoj to cijene. Recite mi kakav je odbos okoline ako imas 100 000 eur u dionicama iili u apartmanu na moru?
Drugo tko je za lazna izvjesca kaznjen? Moram priznat da je hanfa do 2010 nesto i radila, a od tada nista. Hrvatske dionice su baz zbog toga vrlo rizicne- nema osiguranja i hrvati nisu za dionice.

Kada kažeš da imaš 100 000 eur u dionicama odmah dobiješ protu pitanje: Zašto ne kupiš stan? Ja im se više ni ne trudim objasnit zašto, jer je ekipa toliko tvrdoglava da ne kuži da je 2 više od 3.

Ja im se više ni ne trudim objasnit zašto, jer je ekipa toliko tvrdoglava da ne kuži da je 2 više od 3.

Sto jest, jest!

kolega Krešo je upravo pojasnio.
Sve je gotovo svemu je kraj.
Propali smo.
Prevariti će nas već prije zavoje

Ja im se više ni ne trudim objasnit zašto, jer je ekipa toliko tvrdoglava da ne kuži da je 2 više od 3.

Sto jest, jest!
[/quote]
Ha, ha, ha, ha. Moja greška, mislio sam reći da je 3 više od 2. A sory, događa se.

Svi ste toliko fokusirani na bezvezni day trading i mastarenje o brzoj zaradi da zanemarujete da zavrsnica …

koliko pratim ovu grupu tu su ljudi uglavnom od 2007, a day trjedera nema puno jer dodju i odu ali u puno manjem broju. Ovdje svi cekaju kraj kao i dinamovi navijaci eu proljece. oni su svoje docekali, nadam se da cemo i mi.

Evo kupaca

🤣

https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/jon-bon-jovi-stigao-na-odmor-u-hrvatsku—565848.html

bon bon jovi u cavtatu – valjda ne bu na plaži spaval

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Kolega,
pa nije blesav, kraj Albatrosa nemože proći…

gospari šibaju dalje

https://radio.hrt.hr/radio-dubrovnik/clanak/u-zupaniji-od-pocetka-godine-dolazaka-17-posto-a-nocenja-7-posto-vise/202547/

Tijekom lipnja 2019. godine na području Dubrovačko-neretvanske županije ostvareno je 318 618 dolazaka, 8 posto više od lipnja 2018. godine i 1 211 325 noćenje, 4 posto više nego u lipnju 2018. godine.

Tijekom šest mjeseci 2019. godine u Dubrovačko-neretvanskoj županiji registrirano je 832 874 dolazaka s ostvarenih 2 701 557 noćenja. U usporedbi s 2018. godinom dolasci su u porastu za 17 posto, a noćenja za 7 posto.

kolege,
srećom da politička pismenost u nas Hrvata korespondira s onom gospodarstvenom, a nadasve s onom na tržištu kapitala.
Sve se to vidi s pojačanom potražnjom za kvalitetnijim dionicama, kao što je naša, i što se nadasve odražava na cijeni.
Ma, ne brinem sve će jednom doći na svoje.
Strpljen, spašen

Pa dečki, koliko će vam trebati da shvatite da, ako je blokirano trgovanje LRH-om, nije LRHC-o

ostoja izgleda prodao lrh

masala, sad lrhc na redu

biti će još vremena za LRHC ali to je napokon jedna dobra vijest.. vidjet ćemo koja će se cijena tamo ponuditi.. nadam se da ne bude kikiriki i da će ekipa dobro zaraditi.. pa će i ove smiješne valuacije na malim prometima napokon malo živnuti i pokrenuti se

New Report

Close