Ukupan promet u zadnja 2 mj ispod 1400kn je bio ispod milijun kn. S takvim prometima je uopce smijesno komentirati "promjene" cijene.
nažalost, milijun kn ovdje može zatući 90 posfto dionica
ne možev rivp ili ernt, ali moze lrhc ili tpng
Nek zatuce, jeftinije ce se dokupit, onaj tko ovdje zeli brzu lovu i ne zeli cekat zavrsnicu taj se bavi krivim sportom.
Nek zatuce, jeftinije ce se dokupit, onaj tko ovdje zeli brzu lovu i ne zeli cekat zavrsnicu taj se bavi krivim sportom.
A sto je završnica konkretno kod LRHC?
Gdje je završnica, to nitko ne zna, ali početak bi trebao biti na 10 EBITDA, a od tog početka smo jako daleko.
nije bas tako jednostavno – i vrijeme je fsktor i oportzunitetni trosak itd itd
Pa onda je potpuno svejedno kojeg ćeš turista kupiti ako je završnica doseći 10 Ebitda. Ili ih kupiš sve i čekaš porast od 50%. Po čemu je LRHC bolja od svoje konkurencije? Firma je preuzeta, nema tu nikakve konkretne završnice.
Ovdje se ponavlja priča sa LRH. Sad će završnica, samo sto nije, a jedni uzimaju lovu na savjetovanju, drugi na nadzoru, treći na upravljanju, a dioničari se uče strpljenju i čekaju završnicu. Sretno im bilo!
Ja pričam o početku, ne o završnici. Po čemu je bolja ili gora od firme b ili c. Ne znam. Ja samo vidim da je daleko od početka.
na 10 ev/ebidta bi svi jako dobro zaradili.. a do tada će trebati malo pričekati.. ali sentiment na tržištu se polako mijenja i kad tad će se to preusmjeriti i na ovu dionicu.. po meni odlične razine za ulazak ali vi sami vidite i računajte.. imam dionice
Pa onda je potpuno svejedno kojeg ćeš turista kupiti ako je završnica doseći 10 Ebitda. Ili ih kupiš sve i čekaš porast od 50%. Po čemu je LRHC bolja od svoje konkurencije? Firma je preuzeta, nema tu nikakve konkretne završnice.
Ovdje se ponavlja priča sa LRH. Sad će završnica, samo sto nije, a jedni uzimaju lovu na savjetovanju, drugi na nadzoru, treći na upravljanju, a dioničari se uče strpljenju i čekaju završnicu. Sretno im bilo!
kakvo lupetanje – bože ssačuvaj
tvrtka digne prihode i ebitda s 50 na 80, ali kso to se ne gleda
na 10 ev/ebidta bi svi jako dobro zaradili.. a do tada će trebati malo pričekati..
O čemu ti pričaš, pa firma je raketa….
[/quote]
Yo, misliš li da ima smisla to govoriti padobrancima? Misliš da te netko čuje?
[/quote]
Yo, misliš li da ima smisla to govoriti padobrancima? Misliš da te netko čuje?
[/quote]
odgovoriš pa primijeniš jednu vrlo zgodnu funk cionslnost ovog foruma