nema tu puno razloga – osim par velikih sve ostale dionice tako plitke da 50 000 ili ne daj bioze 100 000 kn zakuca dionicu u crnu zemlju
al zato uljn veselo se trguje
kanabis, koji bi mogao bit razlog/razlozi?
Trezor je pumpao cijenu dok je trebalo isplatuti bonus, sad neće po 1200. Možda će po nekim zacrtanim cijenama i omjerima konsolidirsti sve alfe, bete…
Toga se i ja bojim. Da se cijena spusta do određene razine kako bi se spojila sa nekom od alfabeta i time se mali dionicari razvodnili.
Pa ne znam, po ovim cijenama dionice kupuje se soba po čerrdesetak tis eura. Pa ili su svi ludi pa ne vide da je to povoljno ili ovi nešto muljaju
Na ovoj dionici nikada nusta nihe bilo slucajno. Barem do sada. Tako da moguce da nesto rade s namjerom. Nemam info, ali znam iz prijasnjih postupaka..
Toga se i ja bojim. Da se cijena spusta do određene razine kako bi se spojila sa nekom od alfabeta i time se mali dionicari razvodnili.
ostoja je ima napretek prilika nasamariti male – nije
dapače – izlistao je dionicu u visoku kotaciju
cijena je srušena sa 100 kom
ako netko misli da je 100 kom ostojin plan, u redu
ajmo daci još 100 kom – da malo zamezimo. kad se gvec poklanja
Ako im je to plan a nema boljeg tajminga nego sada jer nitko na ovakvom trzistu nece braniti cijenu pogotovo slabije likvidnog turista onda u tom scenariju moja je pesimisticna procjena donje granice 850kn
Nije nagovor ni na kupnju ni prodaju
Trezor je pumpao cijenu dok je trebalo isplatuti bonus, sad neće po 1200. Možda će po nekim zacrtanim cijenama i omjerima konsolidirsti sve alfe, bete…