Dionicar sam ovdje i nikako se ne mogu sloziti s ovim hvalospjevima Sehanovicu i njegovom buducem angazmanu. Pobogu ako ce on dobijati toliko velik bonus za savjetovanje sto je s upravom onda, pa taj rast koji ocekujemo i opisujemo je valjda njihov zadatak. Nemam problem s bonusima koje je do sada dobio, ugovor se potpisao, ocekivanja se ispunila, pare se isplatile, ali za buducnost se onda isto mora formulirati kvalitetna strategija razvoja, a ne da nam dobit posisu kroz raznorazne aranzmane.
Dionicar sam ovdje i nikako se ne mogu sloziti s ovim hvalospjevima Sehanovicu i njegovom buducem angazmanu. Pobogu ako ce on dobijati toliko velik bonus za savjetovanje sto je s upravom onda, pa taj rast koji ocekujemo i opisujemo je valjda njihov zadatak. Nemam problem s bonusima koje je do sada dobio, ugovor se potpisao, ocekivanja se ispunila, pare se isplatile, ali za buducnost se onda isto mora formulirati kvalitetna strategija razvoja, a ne da nam dobit posisu kroz raznorazne aranzmane.
čitaj malo – bonus je vezan na rezltate. ima rezultata, ima bonusa, nema rezultata, nema bonusa
čitam ovu raspravu i ne vjerujem!
Hrvatima uvijek nešto smeta!
ajde priznajte iskreno: koliko bi vas potpisalo da npr. Plenković (ili Marić čiji je to resor) ima takav ‘performance bonus’? da dobije koji milijunčić ukoliko uspije tako posložiti zakone i financije da su sve barijere za ulaganja stranaca uklonjene, da je slobodno tržište u punom smislu, da uspije natjerati BDP preko 4% + strana ulaganja lagani plus svake godine + uravnotežen proračun (s laganim suficitom)?
ja mislim da bi svi to potpisali (umjesto kako se radilo npr. u Uljaniku, bacili pare u bezdan i nikad pitali što s tim para bi?)
i čemu sad frka oko Šehanovića? ako je to njegov doprinos, neka ga!
a uprava je tu da daje svoje primjedbe na dobivene smjernice jer ipak su i oni, barem na papiru, odgovorne osobe prema ZTD-u
Potpisali bi sada! Ako bi se realiziralo kroz godine onda bi krenulo njorganje…klasični hrvatski jal!
Uzima vas ekipa, a vi im trčite ususret i hvalite ih.
Izmisljala se prodaja odnsono zainteresiranost kupaca za LRH da se lakše napumpa cijena. Ni jedno, ni drugo društvo ne daju dividendu, samo zaslužnima se pune džepovi. A vi fantazirate o jalu.
Ok, ako je to dioničarima u redu, neka im, zaslužili su.
A zbog cega se pumpala cijena ? Da izadje Sehanovic?
Kako god fundamneti ce pokazati stvarnu vrijednost. Ne izmisljaju da namjeravaju graditi na lrhc.
Izmisljala se prodaja odnsono zainteresiranost kupaca za LRH da se lakše napumpa cijena. Ni jedno, ni drugo društvo ne daju dividendu, samo zaslužnima se pune džepovi. A vi fantazirate o jalu.
s 50 na 100 ebitda to je usput koga briga za to
lupetanje, lupetanje i opet lupetanje
lrhc je tr2nutno najjeftiniji turist ali to su samo gfundamenti, to je za strebere
mi – opravi znalci – mi iuje,mo teorije zavjere i gdje ljepša priča to je bolnja dionica
Kakve veze ima jel najjeftiniji, kad je bio najskuplji dok nije obavljena “namirba”.
Sjaši Kurta, da uzjaši Murta.
Tebi je to možda nebitno, al ovdje su se glorificirali pojedinci koji su kakti znali procjenivati na dvije deckmale iza zareza… a o nijednoj drugoj kompaniji nisu imali pojma, osim o vidi čuda – Liburniji, I Sjevernoj i Južnoj. Kako to?
Očito je netko šaptao za vrijeme nastave na satu, a namjera je bila jasna. Možda je tada bila nejasna, al danas je jasna.
lrhc je tr2nutno najjeftiniji turist ali to su samo gfundamenti, to je za strebere
[/quote]
Tu sam te cekao investimire, mozda bi i bio najjeftiniji da nema Solarisa, pa on i na ovim razinama vrijedi vise od Solarisa koji ima duplo vece prihode i koji debelu dobit skriva u amortizaciji…
Tako da LRHC ipak nije najjeftiniji turist kako god gledas fundamente, nije ni blizu Solarisu…
Lp
[/quote]
Tu sam te cekao investimire, mozda bi i bio najjeftiniji da nema Solarisa, pa on i na ovim razinama vrijedi vise od Solarisa koji ima duplo vece prihode i koji debelu dobit skriva u amortizaciji…
Tako da LRHC ipak nije najjeftiniji turist kako god gledas fundamente, nije ni blizu Solarisu…
Lp
[/quote]
solaris ima problem s amortizacojom, podaci su vatrljihi i ono sto je na mojedionice nije točno
dalibor je to objasnio
solaris je isto jeftin i dobar, lrhc he po meni transparentniji – nper planovi za 3 god unaprijed