LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRHC (LRH Hoteli Cavtat d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izašlo je revizorski izvješće, zanimljiv je dio o konzultantima, nekako mi vuče na novi model suradnje sa Šehanovićem.

bit ce ovo dobar kvartalić – sto bretzbolnije uploviti u q2 i početak sehzone

Od 1.siječnja do 31. ožujka 2019. godine u Dubrovniku je boravilo 101 325 turista (53 % više nego u istom razdoblju prošle godine), a ostvareno je 186 413 noćenja (12 % više nego 2018.godine). Od početka godine u Dubrovniku je najviše bilo gostiju iz Hrvatske, Njemačke, BiH, SAD-a, Koreje, Švedske, Belgije, Ujedinjenog Kraljevstva, Japana i Španjolske.

dubrovnik gazi dalje

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=67923#.XKRRdy92Ci4

To su podaci za Dubrovnik, a ne Cavtat. Od Dubrovnika do Cavtata ima 18 km i nešto manje od pola sata vožnje.
[/quote]

haha – a cavtat nije dubrogvackji turizam

al ste mev prosvujetlili – odsad cavtat ima svoj turizam, a dubrovnik svoj

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

dubrovnik je plima i oseka koja diže cijeli kraj – zato to kazenm

sto – u dubrovnik sletui 10 000 vise turista I BSAS NITKO NE MTRRRNE NI DO CAVTATA NI KONAVALA

nece bas biti tako

ovo dalibor naznačio

U cilju ostvarenja planiranih budućih investicija za Grupu je značajna informacija da je dana
29.11.2018.g. na svojoj sjednici Općinsko vijeće Općine Konavle donijelo Odluku o izmjeni Prostornog
plana općine Konavle, kojom izmjenom su otklonjena ograničenja u broju ležajeva u zoni TI , koje
ograničenje je sprječavalo dogradnju hotela Albatros, a čime je slijedom navedenog omogućena
dogradnja postojećeg hotela Albatros u Cavtatu.
Cil j svih budućih investicija je povećanje kvalitete te posljedično, jačanja tržišne pozicije i
prepoznatljivosti, te nastavka kretanja pozitivnih trendova na strani financijskih rezultata.

Najbitnije nisu komentirali, a to je da su dočekali izmjenu prostornih planova i kako ja čujem nagodinu bi kapaciteti mogli biti za trećinu veći nego sada pa kad to prevedemo na prihod to je nekih 50-60 mil kuna veći prihod. Za maržu bi rekao da će se smanjiti u odnosu na njihove projekcije (47,6% za 2020)
Ma nek padne marža i na 40% to bi opet bilo oko 100 mil kuna EBITDA

Izašlo je revizorski izvješće, zanimljiv je dio o konzultantima, nekako mi vuče na novi model suradnje sa Šehanovićem.

288.000 EUR godišnje + bonus?

da, bilio bi dobro da se sazna ko ima takav ugovor 🙂

288.000 EUR godišnje + bonus?

da, bilio bi dobro da se sazna ko ima takav ugovor 🙂
[/quote]

na kojoj stranici

Negdje pred kraj, kreni od zadnje stranice prema početku.

posufdili 37,5 mikja od lrh po xy kamata

pozajmili 33 miljde pcts po 4,55

Krediti povezanim osobama denominirani su u hrvatskim kunama uz fiksnu kamatnu stopu od 4,55%.

nece valjda opet osisati ovce (nas) kao na LRH

nece valjda opet osisati ovce (nas) kao na LRH
[/quote]

čovjek je svoje noce pošteno zaradio – podigao jwe vrijednost iblrh i lrhc ohoho

nitko tu nije osisan – gazda jednostavno previše traži – umjesto da uzme dobre pare, on pr8ovodi život čekajući saudi aramco da mu dode otkupiti udio

>čovjek je svoje noce pošteno zaradio – podigao jwe vrijednost iblrh i lrhc ohoho
svi turisti su rasli cca 200%-400%, pa opet management nije dobio 30 mil kn

Funky, ako misliš da te konzultanti deru, prodaj dionice ili odi na skupštinu pa se deri protiv toga. OD njurganja na forumu nemaš ništa.

New Report

Close