Izašlo je revizorski izvješće, zanimljiv je dio o konzultantima, nekako mi vuče na novi model suradnje sa Šehanovićem.
bit ce ovo dobar kvartalić – sto bretzbolnije uploviti u q2 i početak sehzone
Od 1.siječnja do 31. ožujka 2019. godine u Dubrovniku je boravilo 101 325 turista (53 % više nego u istom razdoblju prošle godine), a ostvareno je 186 413 noćenja (12 % više nego 2018.godine). Od početka godine u Dubrovniku je najviše bilo gostiju iz Hrvatske, Njemačke, BiH, SAD-a, Koreje, Švedske, Belgije, Ujedinjenog Kraljevstva, Japana i Španjolske.
dubrovnik gazi dalje
To su podaci za Dubrovnik, a ne Cavtat. Od Dubrovnika do Cavtata ima 18 km i nešto manje od pola sata vožnje.
[/quote]
haha – a cavtat nije dubrogvackji turizam
al ste mev prosvujetlili – odsad cavtat ima svoj turizam, a dubrovnik svoj
dubrovnik je plima i oseka koja diže cijeli kraj – zato to kazenm
sto – u dubrovnik sletui 10 000 vise turista I BSAS NITKO NE MTRRRNE NI DO CAVTATA NI KONAVALA
nece bas biti tako
ovo dalibor naznačio
U cilju ostvarenja planiranih budućih investicija za Grupu je značajna informacija da je dana
29.11.2018.g. na svojoj sjednici Općinsko vijeće Općine Konavle donijelo Odluku o izmjeni Prostornog
plana općine Konavle, kojom izmjenom su otklonjena ograničenja u broju ležajeva u zoni TI , koje
ograničenje je sprječavalo dogradnju hotela Albatros, a čime je slijedom navedenog omogućena
dogradnja postojećeg hotela Albatros u Cavtatu.
Cil j svih budućih investicija je povećanje kvalitete te posljedično, jačanja tržišne pozicije i
prepoznatljivosti, te nastavka kretanja pozitivnih trendova na strani financijskih rezultata.
Najbitnije nisu komentirali, a to je da su dočekali izmjenu prostornih planova i kako ja čujem nagodinu bi kapaciteti mogli biti za trećinu veći nego sada pa kad to prevedemo na prihod to je nekih 50-60 mil kuna veći prihod. Za maržu bi rekao da će se smanjiti u odnosu na njihove projekcije (47,6% za 2020)
Ma nek padne marža i na 40% to bi opet bilo oko 100 mil kuna EBITDA
Izašlo je revizorski izvješće, zanimljiv je dio o konzultantima, nekako mi vuče na novi model suradnje sa Šehanovićem.
288.000 EUR godišnje + bonus?
da, bilio bi dobro da se sazna ko ima takav ugovor 🙂
posufdili 37,5 mikja od lrh po xy kamata
pozajmili 33 miljde pcts po 4,55
Krediti povezanim osobama denominirani su u hrvatskim kunama uz fiksnu kamatnu stopu od 4,55%.
nece valjda opet osisati ovce (nas) kao na LRH
nece valjda opet osisati ovce (nas) kao na LRH
[/quote]
čovjek je svoje noce pošteno zaradio – podigao jwe vrijednost iblrh i lrhc ohoho
nitko tu nije osisan – gazda jednostavno previše traži – umjesto da uzme dobre pare, on pr8ovodi život čekajući saudi aramco da mu dode otkupiti udio
>čovjek je svoje noce pošteno zaradio – podigao jwe vrijednost iblrh i lrhc ohoho
svi turisti su rasli cca 200%-400%, pa opet management nije dobio 30 mil kn