Ajmo Cavtat!
Cavtat se našao uz bok Parizu, Rimu i Londonu na listi 20 destinacija nominiranih za najbolju europsku destinaciju 2019., objavio je portal European Best Destination, izvijestila je u utorak Turistička zajednica Općine Konavle.
Gledam ovu prodaju po 1600 kn, to je mogućnost kupiti sobu po cijeni od cca 65 tis eur
Dok su kupovali za šehanovića trezor je kupovao i po 1900, sad ih ne zanima po 1600
Zapravo, to je vrlo blizu 60.000 EUR po sobi SADA.
A kako dionicom kupujemo budućnost prema najavama koje su sada i konkretizirana (ubranizam, projektiranje) cijena će do sljedećeg proljeće “pasti” ispod 48.000 EUR po sobi. Dug s obzirom na jednu godinu akumulacije neće značajnije rasti.
To je skoro kao cijena po kojoj je Ostoja kupovao Cavtat i Portorož, a sada i mi imamo šanse kupiti po toj cijeni.
sto to znaci kada na lrh citam postove da ce biti prodana po 7700. ne znam sto reci a da budem pristojan
FI
Vaš link …
Ovo postaje sve zanimljivije. Za razliku od LRH ovdje se trude jako ušminkati stvari kad da se prodaje LRHC, a ne LRH 😉
Ako gledamo plan koji je za 2018 projecirao prihod od 174 mil, pa kad oduzmemo tih fiktivnih 44,4 mil izvanrednog prihoda od 227 ostvarenih to ispada skoro 5% bolje od plana.
Najbitnije nisu komentirali, a to je da su dočekali izmjenu prostornih planova i kako ja čujem nagodinu bi kapaciteti mogli biti za trećinu veći nego sada pa kad to prevedemo na prihod to je nekih 50-60 mil kuna veći prihod. Za maržu bi rekao da će se smanjiti u odnosu na njihove projekcije (47,6% za 2020)
Ma nek padne marža i na 40% to bi opet bilo oko 100 mil kuna EBITDA.
Ovo postaje sve zanimljivije. Za razliku od LRH ovdje se trude jako ušminkati stvari kad da se prodaje LRHC, a ne LRH 😉
Ako gledamo plan koji je za 2018 projecirao prihod od 174 mil, pa kad oduzmemo tih fiktivnih 44,4 mil izvanrednog prihoda od 227 ostvarenih to ispada skoro 5% bolje od plana.
Najbitnije nisu komentirali, a to je da su dočekali izmjenu prostornih planova i kako ja čujem nagodinu bi kapaciteti mogli biti za trećinu veći nego sada pa kad to prevedemo na prihod to je nekih 50-60 mil kuna veći prihod. Za maržu bi rekao da će se smanjiti u odnosu na njihove projekcije (47,6% za 2020)
Ma nek padne marža i na 40% to bi opet bilo oko 100 mil kuna EBITDA.
dalibor, znate li vi pojasniti knjigovdstveno ovu isplatu divke – —konsolidirani bilježi svu imovinu , ap atako i novac na racunima otela cavtat i ote-la etropol. onda oni taj novc u vidu divke prebace na racun ftb turizma————————————————————————————————- i ftb to knjiži naravno kao prihod
ali zar nije ftb vec jednom bio proknjiži taj novac – kad su ga oteli cavtat i oeli etropol bili tzaradili, ftb turizam je to bio uredno proknjižio u svom konsolidiranom rezultatu
i sad taj isti novac se opet knjizi. to je sve vjerujem ispravno i točno, jedino ne kužim bas onako laički