gledam korf i njihovu upravu
a naša cijena od 2250 je prihvatljiva
i svi zadovoljni zakaj nisu rekli koliko vrijedi
Njima vrijedi do visine s kojom se novi gazda slaže.
Uprava je rekla gazdi: Gazda mi imamo svoje mišljenje ali se ne slažemo s njim
[/quote]
stvarno
zašto HANFA to nije rekla i upravi LRH-a
i ima li sankcija
http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-vrijedi-duplo-vise-od-ponude-valamara-175455.aspx
Njima vrijedi do visine s kojom se novi gazda slaže.
Uprava je rekla gazdi: Gazda mi imamo svoje mišljenje ali se ne slažemo s njim
[/quote]
stvarno
zašto HANFA to nije rekla i upravi LRH-a
i ima li sankcija
http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-vrijedi-duplo-vise-od-ponude-valamara-175455.aspx
[/quote]
Mislim da hanfa više po ovoj ponudi snho-a neće kopati…to je i njihova sramota s obzirom da nisu uspjeli utvrditi cijenu stijecanja, pa je najbolje sve zaboraviti što prije i glumiti strogoću negdje drugdje. Sankcije su kao i za nedavanje ponude od strane opatije…
vi prvo morate shvatiti da hanfa ima vezane ruke i da se prema našim postojećim zakonima sve može opravdati jer su tako pisani (za svaki slučaj)…
meni se više sviđa ovo prilično brzo restrukturiranje ionako debelo podcijenjene dionice po sadašnjim poznatim pokazateljima, a vidim da ćemo po ovim cijenama biti vlasnici dionice na 0,3 booka sa optimalnim brojem radnika i najnižom zaduženosti među turističkim firmama u regiji. Nije loše…Očito je da Darko traži kupca i da mu se jako žuri…
Džabe su rezervirali novce za otpremnine: 25 mil (i stavili se u gubitak)
Nije to džaba prijatelju, tih 25 miliona je namjenski dogovoreno sa osiguravajućim društvom.Vidiš
da je sve unaprijed smišjeno, a ako ne pristanu, onda će se potrošiti i ta lova da se riješe viška
radnika!
Jel se može napraviti neka gruba usporedba KORFA i LRH s obzirom na smještajne kapacitete i cijenu dionice?
korf je jači jer posluje u poreču koji vrti najveću paru u regiji, a opatija o tome može samo slatko sanjati, no na KORF-u se nitko nije obogatio, a ovdje bogme je, a i opet će. to je ključna razlika
sve je to ista ekipa ostoja grof i ekipa iz sredine devedesetih
vidi se po paraonici rublja i sad o dovodenju kadra iz poreča u matulje
jadni mi je ima kakve ovdje pozitivne vijesti
samo podaci o cijni LRh su sto posto uredu … sve ostalo je sumnjivo
to nije trebalo provjeravati
ni slati drugim institucijama [lol]