LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gledam korf i njihovu upravu

a naša cijena od 2250 je prihvatljiva

i svi zadovoljni zakaj nisu rekli koliko vrijedi

Njima vrijedi do visine s kojom se novi gazda slaže.
Uprava je rekla gazdi: Gazda mi imamo svoje mišljenje ali se ne slažemo s njim
[/quote]

stvarno
zašto HANFA to nije rekla i upravi LRH-a

i ima li sankcija

http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-vrijedi-duplo-vise-od-ponude-valamara-175455.aspx

gledam korf i njihovu upravu

a naša cijena od 2250 je prihvatljiva

i svi zadovoljni zakaj nisu rekli koliko vrijedi

Njima vrijedi do visine s kojom se novi gazda slaže.
Uprava je rekla gazdi: Gazda mi imamo svoje mišljenje ali se ne slažemo s njim
[/quote]

stvarno
zašto HANFA to nije rekla i upravi LRH-a

i ima li sankcija

http://www.poslovni.hr/vijesti/dionica-vrijedi-duplo-vise-od-ponude-valamara-175455.aspx
[/quote]

Mislim da hanfa više po ovoj ponudi snho-a neće kopati…to je i njihova sramota s obzirom da nisu uspjeli utvrditi cijenu stijecanja, pa je najbolje sve zaboraviti što prije i glumiti strogoću negdje drugdje. Sankcije su kao i za nedavanje ponude od strane opatije…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

vi prvo morate shvatiti da hanfa ima vezane ruke i da se prema našim postojećim zakonima sve može opravdati jer su tako pisani (za svaki slučaj)…
meni se više sviđa ovo prilično brzo restrukturiranje ionako debelo podcijenjene dionice po sadašnjim poznatim pokazateljima, a vidim da ćemo po ovim cijenama biti vlasnici dionice na 0,3 booka sa optimalnim brojem radnika i najnižom zaduženosti među turističkim firmama u regiji. Nije loše…Očito je da Darko traži kupca i da mu se jako žuri…

...povijest se ponavlja...

Džabe su rezervirali novce za otpremnine: 25 mil (i stavili se u gubitak)

Vaš link

Evo još jedne sitacije gdje će Ostoja "preći" suigrače.

Vaš link

Kamelija, simbol Opatije!

Evo još jedne sitacije gdje će Ostoja "preći" suigrače.

Vaš link

Nije to džaba prijatelju, tih 25 miliona je namjenski dogovoreno sa osiguravajućim društvom.Vidiš
da je sve unaprijed smišjeno, a ako ne pristanu, onda će se potrošiti i ta lova da se riješe viška
radnika!

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Jel se može napraviti neka gruba usporedba KORFA i LRH s obzirom na smještajne kapacitete i cijenu dionice?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

korf je puno puno jači
nažalost ali istinito

korf je jači jer posluje u poreču koji vrti najveću paru u regiji, a opatija o tome može samo slatko sanjati, no na KORF-u se nitko nije obogatio, a ovdje bogme je, a i opet će. to je ključna razlika

...povijest se ponavlja...

sve je to ista ekipa ostoja grof i ekipa iz sredine devedesetih

vidi se po paraonici rublja i sad o dovodenju kadra iz poreča u matulje

jadni mi je ima kakve ovdje pozitivne vijesti

samo podaci o cijni LRh su sto posto uredu … sve ostalo je sumnjivo

to nije trebalo provjeravati

ni slati drugim institucijama [lol]

Nekome dojadilo čekati ili …..?

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

New Report

Close