LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega funky, molim vas hitno za informaciju odakle znate "da ona misli"!

Ma i ja si nešto mislim da ona misli … a zapravo znam da ona ne zna.
[thumbsup]

Molim Ashraka, ili nekog drugog, ali samo onog koji sigurno zna, je li moguće tužiti Opatiju ako si kupio dionice za vrijeme Opatijine obveze i prodao ih (ne Ostoji), tj. sada ih više nemaš, i tražiti od Opatije da nadoknadi razliku u novcima (od prodajne cijene do 6250,00 kn) + kamate. Hvala

jaoj jaoj pa to bi svi mi napravili kak sam blup

baš me zanima jel među nama forumašima kupac il prodavatelj današnjih 7 kom

i možda obojica, ha ha

Može li netko pokušati naći logiku prodaje po 2200 Kn?
Recimo da mi je kupac jasan ali prodavatelj nije nikako.
Hvala,
F

eto ti logičan odgovor

po 2115 [cry]

Mislim da je sada glavni problem za ovu dionicu nelikvidnost ,a ne pad cijene.
Zbog toga sam i odlučio prodati dionice po 2250 kuna jer sam se bojao da mi se novac ne "zamrzne"
neodređeni broj godina.
Prošao sam to sa Vupikom (tri godine) i ne želim ponavljati.
Pozdrav

PBZ već tri dana nema povećanja
dakle, skupljao za zaradu do 2250

nek bar neko zaradi na Ostoji, ha ha

Zbog toga sam i odlučio prodati dionice po 2250 kuna jer sam se bojao da mi se novac ne "zamrzne"
neodređeni broj godina.
Pozdrav

Ti si mi na 2250 jasan-misliš da je za duže vrijeme ovo najbolja cijena a neda ti se biti u toj dionici-respect!
Ali ovaj po 2200 kn ili 2115 (50 odnosno 135 Kn manje nego što je mogao dobiti prije 2 dana) mi nije jasan. Jedino što mi pada jest da se Ostoja rješava "viška" koji su mu potrebni za njegov naum.

Stoga zaista ne kužim zašto ona jedinica jer niakavog argumenta nisam dobio-a ocjena je nekako više posljedica lošeg ulaganja te osobe nego što je moje pitanje stvarno zavrijedilo tu ocijenu.

Ako je netko i mislio da će LRH rasti nakon isteka Ostojine ponude onda stvarno je bolje za njega da igra LOTO ili sportsku. Sve ostalo je opet nejano i još uvijek pitam sve da li ima tko kakvu ideju oko ovakve prodaje.
Hvala,
F

neodređeni broj godina.
Pozdrav

Ti si mi na 2250 jasan-misliš da je za duže vrijeme ovo najbolja cijena a neda ti se biti u toj dionici-respect!
Ali ovaj po 2200 kn ili 2115 (50 odnosno 135 Kn manje nego što je mogao dobiti prije 2 dana) mi nije jasan. Jedino što mi pada jest da se Ostoja rješava "viška" koji su mu potrebni za njegov naum.

Stoga zaista ne kužim zašto ona jedinica jer niakavog argumenta nisam dobio-a ocjena je nekako više posljedica lošeg ulaganja te osobe nego što je moje pitanje stvarno zavrijedilo tu ocijenu.

Ako je netko i mislio da će LRH rasti nakon isteka Ostojine ponude onda stvarno je bolje za njega da igra LOTO ili sportsku. Sve ostalo je opet nejano i još uvijek pitam sve da li ima tko kakvu ideju oko ovakve prodaje.
Hvala,
F
[/quote]

Pa čini mi se da nije bilo tako puno novca u pitanju…možda ljudi nisu imali pravo prodati sn-u(prekasno kupili) ili su jednostavno zaboravili na vrijeme poslati potvrdu da prihvaćaju ponudu, ili su zaboravili ovjeriti potpis kod bilježnika, ili možda nisu odregistrirali dionice sa brokerom (pretpostavljam da je i to bilo potrebno napraviti)…

Ako količine budu veće onda je neka patka u pitanju…ili gnjurac:)

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

neodređeni broj godina.
Pozdrav

Hvala,
F
[/quote]

Pa čini mi se da nije bilo tako puno novca u pitanju…možda ljudi nisu imali pravo prodati sn-u(prekasno kupili) ili su jednostavno zaboravili na vrijeme poslati potvrdu da prihvaćaju ponudu, ili su zaboravili ovjeriti potpis kod bilježnika, ili možda nisu odregistrirali dionice sa brokerom (pretpostavljam da je i to bilo potrebno napraviti)…

Ako količine budu veće onda je neka patka u pitanju…ili gnjurac:)

[/quote]
Ajde de … objašnjenje je tu. Ali ako bude svaki dan ovako, malo po malo, onda to nije niti patka, niti gnjurac a niti neka druga životinja.
😉
No brzo ćemo vidjeti kako(kamo) to ide.

Članak iz Novog lista, 06.02.2011

"GRAD OPATIJA: NENAMJENSKI TROŠI NOVAC, SOCIJALNA NEOSJETLJIVOST, LJETNA POZORNICA…
Vrijednost imovine: 545.6 milijuna / Obaveze: 63 milijuna

S Amirom Muzurom, odnosno Ivom Dujmićem na čelu proračun je planirao na 150.5 milijuna kuna. Na koncu je uprihodio 127, a potrošio 119 milijuna kuna. S viškovima iz ranijih godina, u 2010. godinu prenesen je 31 milijun kuna. Dospjela potraživanja Opatije koncem godine 2009. iznosila su 21 milijun kuna. Grad nije namjenski trošio novac od prodanih stanova na kojima je postojalo stanarsko pravo (27.4 milijuna kuna), odnosno nije ih koristio za rješavanje stambenih pitanja socijalno ugroženih, isplatu vlasnicima stanova i osiguranje stanova nositeljima stanarskog prava. Grad je, navodi revizija, utrošio 1.1 milijun kuna za konzultantske usluge za realizaciju projekta Ljetne pozornice, a realizacija do svibnja 2010. nije bila započeta. Bez postupka nabave nabavljeni su poklon paketi u vrijednosti 146 tisuća kuna te soboslikarski i ličilački radovi u vrijednosti od 87 tisuća kuna. Grad je odgovorio da su poklon paketi dio socijalnog programa koji se realizira neposredno putem Crvenog križa Opatija. Revizija je dala gradu uvjetno mišljenje"

Kamelija, simbol Opatije!

Ja sam baš očekivao da će biti nešto kupnje od strane onih koji tuže, pa kad već tuže da malo više utuže…a ono ništa.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close