moram stati u obranu novinarke pošto sam
pročitao cijeli članak ništa nije napisala zločasto
mislim da ništa nebumo znali dok ne završi ova
ponuda sn a a onda bude valjda nekaj i od hanfe,vlade i upravnog suda
i zar nebi bilo najlakše da se napaltimo od sn holdinga pa
to mu povećava cijenu negdje oko 100 milja proglase ništetan ugovor
i gotovo ovete preuzima sn hoding teoretski
ništa zločesto osim objave tuđih osobnih podataka koji bi morali biti tajni
pa šta onda ne objavi pošto je sve ostoja kupovao i prodavao
tada bi to bio pošteni novinarski pristup
a ovak sramota za svoju profesiju
plaćenici za sitnu lovu
više nego jadno
za svaku moralnu osudu kad već institucije ništa ne vide niti poduzimaju
Kad smo već kod kupovine..
Evo sad jedna tablica da se vidi zašto je SNHO kupio 2,55% i to daleko prije nego se o sporazumu pričalo, siguran sam da nisu trošili novce bez veze .. Vidljivo je da bez 2,55% na skupštini nebi imao potrebnih 75% glasačkih prava.. E sad kad bi gospoda iz Opatije progledala možda bi shvatili kako su nasjeli … 🙁
to je zanimljivo a moglo bi biti i tko je prodavao oni koji su kupovali na
6000 pa mu prodali za 1400 do 1500 to su naši fond menag.
ma članak u poslovnom nije niš posebno meni je više informacija u
današnjem busniess pogledajte za kaj
Ma Ostoja je vrhunski igrač, svaka čast, svaki i najmanji korak je planirao debelo unaprijed i sad mu se kockice samo slažu. Sad samo dođe, potapše Dujmića po ramenu, nasmiješi mu se.. onako iskreno, od uha do uha, jer ima i zbog čega, a ovaj se ozari ko malo dijete, valjda misleći da mu se ovaj smiješi jer je srdačan čovjek.
Sad će još pobrati i dio dionica od malih za totalnu siću i onda fino dokap, pa prodaja Austrijancima po modelu meni sve ostalima ništa. A Dujmić će se do tad baviti tužbama, rasprodavati gradsku imovinu i kroz koju godinu možda shvatiti zašto mu se ovaj ono jednom onako iskreno smješkao.
Što piše u businessu?
Upravo na Plavom radiu objavljeno naše traženje u svezi obveze grada Opatije za ponudu malim dioničarima i dio govora Dražena . Izgleda da je krenulo po svim frontovima – bravo Dražene [thumbsup] !
baš gledam malo tko i koliko od relevantnih medija piše o ovoj temi
u bilo kom kontekstu
i HTV Dnevnik 3 (dva puta) i u večernjaku nekoliko tekstova, ali …
u jutarnjem baš ništa …. EPH sindrom, ha ha
Što piše u businessu?
[/quote]
U novinarskoj formi preneseno pismo premijerki sa umetnutim izjavama Dražena i istaknutim najvažnijim ciljevima te inicijative – ni Dražen to nebi bolje opisao, ha ha
i u izdvojenom kvadratiću najavljene tužbe malih dioničara iz Slovenije nakon odgovora koji je njihov veleposlanik dobio o slučaju LRH kod našeg novog ministra za investicije [lol]
Evo iz businessa…
Pitanje,
ako je ponuda objavljena 05.01. i traje 28 dana, koji je zadnji dan za prihvat?
Hvala,
F
02.02.2011.god.