LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidjet ćemo koliko će ostati slobodnih dionica. Ako ostane svega 2-3%, za predpostavit je da će cijena samo rasti

I sad zanemarimo sve što se događa, ostoja je dobio svoj dio kako je dobio, zar nijednom fondu npr mirovinskom nije zanimljivo ovih 13% dionica da se npr. namjeste na 3000 kn? Da li bi ova firma bez obzira na sve trebala solidno poslovati u budućnosti? Ili i oni znaju s kim imaju posla

I meni je isto čudno da nitko od ozbioljnijih investitora ili fondova ( stranih ili domaćih) nije odlučio ući ovdje, zar baš nitko ne vjeruje mu pravnu državu i mogućnost da ovo završi po zakonu i po rješenju Hanfe o obavezi pruzimanja za grad Opatiju ?

[/quote]
koliko se može vidjeti netko(neki) je kupio u milionima
neznam točan iznos od kada je objavljena ponuda
zato se još nemože tvrditi da nema velikih koji kupuju
a šta će učiniti s njima zadržati ili prodati po 2250 snho
vrijeme će pokazati
puno ima malih koji su odlučili otpustiti dionice
možda kada se ispucaju cijena krene prema gore(malo vjerojatno)
ipak su još dva tjedna pred nama
pa imamo i svježi primjer ina-r-a daleko smo od početih 2830 kn
a šta će biti nakon ponude to će biti interesantno
nagodba i sama ponuda došla su u najgore vrijeme za male
dioničare i u idealno za snho
slučajno ili ne?
mislim da bismo bez nagodbe,hanfinog štopanja i ponude bili višlje nego danas
vjerujem da lrh sada i uskoro vrijedi više
a tu je i mogućnost dobivanja spora + zatezne kamate
potenijal rasta dugoročno je velik,puno veći od 2250

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.jutarnji.hr/vlada-ukida-najvece-zlo-hrvatske-privatizacije/917597/

a tko će nam zadavati glavobolje kada nam ukinu HFP….??? [cry]

novi u top 10

PBZ d.d. skrbnički račun

možda amerikanci koji su upucali milijune u INU, ha ha

Nisu nego naši kolege Slovenci, to je skrbnički ili Ilirika JE.. Njihova 2 skrbnička su bila odmah ispod prvih 10 ali dokpili su 100-200 dionica..
Ne brinite zbog pretumbavanja, pa i ja bi da nismo osnovali udrugu i da nisam toliko duboko upoznat sa svime oko lrh možda izašao iz Lrh i išao dalje.. Čak ponekad malo požalim što sam toliko "zagrizao" 🙂 No shvatio sam ovo kao investiciju u svoju "političku" kerijeru :)))

Duvnjak: U 2011. proračunu ćemo donijeti najmanje 10 mlrd. kuna

http://www.vecernji.hr/biznis/duvnjak-u-2011-proracunu-cemo-donijeti-najmanje-10-mlrd-kuna-clanak-239187

Njegovo je ime na sporazumu HFP/SNHO. Može ga bit sram. Mogao bi nam onda odma reć i koliko će najmanje odnijeti proračunu. [tongue]

"a prva je novost da će Državno odvjetništvo davati suglasnost na sve odluke Agencije – tvrdi Duvnjak"

Dao je DORH suglasnost i 2005. i 2010. a gdje nas je to dovelo? Šta bi netko njega trebao shvaćati ozbiljno?

Only God, Muammar and Libya!

navodno je bilo nešto u dnevniku jučer…da li je itko gledao?

www.lociraj-popust.com

Jesam, u Dnevniku 3. Samo dvije rečenice ,iznos Opatijine obveze, ponuda SN-a i očitovanje uprave LRH.

Bit će to još i u dnevniku i šire…

Evo malo i od Hanfe – traže očitovanje Opatije i HFP-a na članak iz business.hr,

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=&vijestid=771

Jesam, u Dnevniku 3. Samo dvije rečenice ,iznos Opatijine obveze, ponuda SN-a i očitovanje uprave LRH.
[/quote]
Bilo je rečeno ipak malo više.
Naime ipak se dovela u pitanje korektnost očitovanja uprave obzirom na obvezu Opatije i dr.
Pozdrav

onaj sa prodaje jučer od 151 kom postavio se na 2399,98

čudan neki lik – nezna šta bi – ha ha

New Report

Close