LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svaki dan nam se nude nove prilike za tužbe. Ne bi se smjelo niti jednu propustit, bez obzira koliko nam se na prvu činile bezveznima. Evo posljednje s izjavom Uprave LRH da je cijena SN holdinga prihvatljiva. To je otvoreni poziv dioničarima na prodaju dionica, a pristigao je od strane firme čiji vlasnik je upravo u postupku kupovanja tih dionica!!

Ne da će nam trebati "full-time" advokat za podnošenje tužbi, nego i posebna tajnica koja će lijepit marke i nosit ih na poštu.

sad će bit belaja delboy se vrnul na scenu

Što mislite hoće li cijena dionice nakon isteka ponude Ostoje jako pasti?

Kune nisu problem, kuna nema

ne bude išla na 6000

ne bude išla na 6000
zezaš me?….i ja bi volio…. ali ne pad ispod 1800

Kune nisu problem, kuna nema

potpisujem, dao bi i duplo samo da doživim taj dan kad će lopine dobit svoje

vidim da bi se mogle zakomplicirati stvari i na SNHO, jel zna netko detalje oko tog zajedničkog djelovanja.. kako to da nitko nije reagirao godinu dana? ili je to prazna prica

Dražene, pa uzmimo jednog odvjetnika, specijalistu za ovu temnatiku, plaćajmo ga svi skupa 100 kuna mjesečno i neka radi za nas. Neka podnosi prijave za sve one koji su su se ovdje ogriješili o zakon I SNHO; i Ostoju, i Opatiju; i GRanića, i Tešiju,i mudre glave iz vlade, HFP:…itd,,,. Mislim da bi to bila dobra cijena za većinu odvjetnika, neka odvoji prosječno jedan dan mjesečno samo za nas…..
[/quote]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

potpisujem, dao bi i duplo samo da doživim taj dan kad će lopine dobit svoje

vidim da bi se mogle zakomplicirati stvari i na SNHO, jel zna netko detalje oko tog zajedničkog djelovanja.. kako to da nitko nije reagirao godinu dana? ili je to prazna prica

Dražene, pa uzmimo jednog odvjetnika, specijalistu za ovu temnatiku, plaćajmo ga svi skupa 100 kuna mjesečno i neka radi za nas. Neka podnosi prijave za sve one koji su su se ovdje ogriješili o zakon I SNHO; i Ostoju, i Opatiju; i GRanića, i Tešiju,i mudre glave iz vlade, HFP:…itd,,,. Mislim da bi to bila dobra cijena za većinu odvjetnika, neka odvoji prosječno jedan dan mjesečno samo za nas…..
[/quote]

[/quote]
kolega koji bit i odvjetnik specijalista radil za tu siću a nasuprot imamo tina i ekipu plus država

jedino nas delboy može spasit on je odvjetnik ima dioničke a i na kraju

ima veliko srce kad se dosad nije uključivo u rasprave

sad će bit belaja delboy se vrnul na scenu

Možda je on tajnoviti kupac, btw što bi s kajmanom ili kako ono bješe.

Only God, Muammar and Libya!

I sad zanemarimo sve što se događa, ostoja je dobio svoj dio kako je dobio, zar nijednom fondu npr mirovinskom nije zanimljivo ovih 13% dionica da se npr. namjeste na 3000 kn? Da li bi ova firma bez obzira na sve trebala solidno poslovati u budućnosti? Ili i oni znaju s kim imaju posla

I meni je isto čudno da nitko od ozbioljnijih investitora ili fondova ( stranih ili domaćih) nije odlučio ući ovdje, zar baš nitko ne vjeruje mu pravnu državu i mogućnost da ovo završi po zakonu i po rješenju Hanfe o obavezi pruzimanja za grad Opatiju ?

Nema dogovora između Opatije i HPF-a
Jan 12th, 2011 | Kategorija: Vijesti
Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić nastavlja bitku za opatijski udio u vlasništvu Liburnia riviera hotela. Jučer je u trosatnom razgovoru s predsjednikom Hrvatskog fonda za privatizaciju Vedranom Duvnjakom argumentirao opatijski zahtjev za ispravljanjem nepravde u pretvorbi, no dogovor nije postignut.

Naime, odlukom Trgovačkog suda u Rijeci, krajem 2010. godine poništen je ugovor Hrvatskog privatizacijskog fonda, LRH i liburnijskih gradova i općina iz 2007. godine, prema kojemu Opatija vlasništvo nad nekretninama zamjenjuje vlasništvom nad 25 posto plus jednom dionicom. Odluke državnih tijela se međusobno potiru.

Riječ je o iznosu od čak milijardu i tristo milijuna kuna, naglašava Dujmić. (Radio Rijeka

Nema dogovora između Opatije i HPF-a

[tongue]

Only God, Muammar and Libya!

I sad zanemarimo sve što se događa, ostoja je dobio svoj dio kako je dobio, zar nijednom fondu npr mirovinskom nije zanimljivo ovih 13% dionica da se npr. namjeste na 3000 kn? Da li bi ova firma bez obzira na sve trebala solidno poslovati u budućnosti? Ili i oni znaju s kim imaju posla

I meni je isto čudno da nitko od ozbioljnijih investitora ili fondova ( stranih ili domaćih) nije odlučio ući ovdje, zar baš nitko ne vjeruje mu pravnu državu i mogućnost da ovo završi po zakonu i po rješenju Hanfe o obavezi pruzimanja za grad Opatiju ?

[/quote]
U pravu ste.Za sada nitko "veći" ne pokazuje interes za dionice LRH!
To je ono što me zabrinjava,iako postoji teoretska mogučnost da netko ipak počne kupovati u slijedećih desetak dana.
Za sada se iz takvog ponašanja nedvojbeno može zaključiti da nitko od "većih" ne vjeruje u
provedbu obveze Opatije i dr.
Doista žalosno za pravnu državu.
Pozdrav

Nema tu nikakvog čuda, karte su već odavno podijeljene, a s druge strane zašto bi neki fond ušao u LRH kad može u INA-u ili HT gdje će se podijeliti dividende, a i cijena dionice će narast, a i kad im se sprdne ima dovoljno interesenata kojima mogu prodat

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

New Report

Close