Može li HAFA zatražiti od uprave LRH da naruči nezavisnu procjenu vrijednosti kako bi se utvrdila stvarna vrijednost koju je dobio SNHO???
u ovoj fazi logičnije bi bilo da istu zatraži uskok
ako procjena već postoji nek ju javno objave i objasne zašto je onda 2250 u redu
znam da oni mogu sve objasnit
al nek bar ljudi vide čim se bave i šta znači ova ponuda
ma Čobi je rekao da sporazumom otklanja potencjalnu štetu od 1,85 milijardi, jeli isti bio u zabludi?
tko ga je doveo u zabludu?
poznato je da članovi Vlade večinom samo prafiraju pripremljene materijale (pišem pod nick-m hlebinac) i time odgovornost za eventuvalne propuste leži na raznim vještacima, činovnicima itd. a u ovom slučaju i na oporbi, stoga pretpostavljam da je za razrešenje situacije najbolje za vladu reći da nisu znali i uključiti institucije, naravno prije treba pustiti oporbi da se zblamira i pred izbore samo ih posipati "perjem" i pokupiti bodove
na žalost malih dioničara koji gube i živce i novce, ali nadajmo se da trud ne bude uzaludan
Točno tako hlebinac….
Svi smo ćuli na tv-u ono Čobijevo ponosno objavljivanje sporazuma i obajvuu javnosti kako su za državu ušedjeli 1,8 milijardi kuna….
Zvučalo ja u najmanju ruku kako su obavili posao najbolje kako su znali i kako su državi uštedjeli tolike milijarde, sada odjednom ta cifra za državu nije ni blizu. Čak se upinju iz sve snage da nas male izbiju iz ove priče i da napokon LRH postane Ostojina, čak se ni jednom nisu oglasili na onu famoznu slupštinu na kojoj je ovlašten nadzorni odbor za odluku o dokapitalizaciji, kojom bi i Opatiju ostavili bez 25+1.
Je li se za to borila i izborila Vlada, da smo svi izigran,a Ostoja je dobio i ovce i novce…..cccc….. [angry]
Dražene, nemoj više brinuti ni za lokalnu upravu ni za LRH, nego radi da ih dokrajčimo skroz( naravno, sve po slovu zakona).
Zar svi i ne rade tako, brinu se samo za sebe i za svoj kapital, ugledajmo se već jednom na Ostoju…..
netko prodaje
bu nas ostalo oko 8% po slobodnoj procjeni
bu oko 25000 *6000
150milja i nije neka cijena
vidim da bi se mogle zakomplicirati stvari i na SNHO, jel zna netko detalje oko tog zajedničkog djelovanja.. kako to da nitko nije reagirao godinu dana? ili je to prazna prica
neka prodaju, ljudi vide povoljnije prilike u drugim dionicama….
ali mi koju ostajemo zanmo za koju cijenu ostajemo, i koju godišnju kamatu….
ne smijemo im oprostiti ni lipu……
ako nas ne obeštete na našim sudovima idemo na europske……kamate i onako idu…..
Koliko ja znam predsjednik uprtave lrh (kristijan stanišić ako se ne varam) je na zadnjoj skupštini dioničara izjavio, kako je to dražen i rekao, da je procijenjena vrijednost tvrtke 1,5 milijardi kuna. Koliko ja kužim na sjednici se vodio zapisnik, pa je valjda i to u zapisniku. Dakle sam je izjavio da je vrijednost tvrtke oko 5k kuna po dionici, i sad izjavljuje da je ponuda po više nego duplo manjoj cijeni povoljna. Eto. Ako čita neki novinar, možda mu je ovo zanimljivo.
pa kad bi mogle izaći na sunce Hanfine kazne za pravne i fizičke osobe koje se ne pridržavaju njenih odluka, prošlo je već 3 godine…zar moraju još 3 ?
da sam se ja nešto ogriješio o zakon meni bi došle za 30 dana… [angry]
vidim da bi se mogle zakomplicirati stvari i na SNHO, jel zna netko detalje oko tog zajedničkog djelovanja.. kako to da nitko nije reagirao godinu dana? ili je to prazna prica
Dražene, pa uzmimo jednog odvjetnika, specijalistu za ovu temnatiku, plaćajmo ga svi skupa 100 kuna mjesečno i neka radi za nas. Neka podnosi prijave za sve one koji su su se ovdje ogriješili o zakon I SNHO; i Ostoju, i Opatiju; i GRanića, i Tešiju,i mudre glave iz vlade, HFP:…itd,,,. Mislim da bi to bila dobra cijena za većinu odvjetnika, neka odvoji prosječno jedan dan mjesečno samo za nas…..