LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo nešto i sa Seebiza…….

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/turizam/amir-muzur-znao-da-ce-hanfa-donijeti-negativno-rjesenje-za-opatiju%3f,102954.html

Počelo je vađenje prljavog veša.. Dakle netko treba ispasti kriv, pa se sad svi unaprijed peru i optužuju druge: "nisam ja, on je…"

No ajde nek se netko potrudi i upita Hanfu za ovaj SNHO, ja sam zauzet nekim drugim poslovima i stvarno ne stižem sve.. nadam se da ćete ubrzo vidjeti i rezultate mog angažmana..

Išo sam gledat TOP10. Imam šta i vidjet sad moram zbrajat i oduzimat. Metnio bi ja njima na brave da oni zbrajaju i oduzimaju pa da vidim kolko bi im trebalo dok uđu/izađu.

Only God, Muammar and Libya!

ma daj

http://www.poslovni.hr/vijesti/uprava-lrh-ponudena-cijena-od-strane-sn-holdinga-je-prihvatljiva-169077.aspx

a šta bi drugo mogli reć ako i dalje žele posao

čudno nema mišljenja radnika
a i gospođa morgović nebu prodala

Evo i najvažnijeg pasusa

Iz Uprave LRH su suglasni i s odredbom prema kojoj ova ponuda za preuzimanje neće ni na koji način utjecati na zaposlenike ciljnog društva. Politika zapošljavanja i radnopravni status radnika neće se mijenjati, dodaje se u mišljenju Uprave LRH.

Ak je njima to prihvatljivo, nek prihvate, a ne meni tu po novinama solit pamet. Da je cijena bila 6000 to bi meni bilo prihvatljivo. Prihvatio bih, al ne bih o tom obavještavao svekoliku javnost.

iako im je ova objava zakonska obveza
mislim da bi Udruga trebala reagirati priopćenjem

i ponovo iznesenim argumentima da je ovo pravno nasilje jer i ovo je priopćenje zasnovano na pravo

a pravda i pravednost je potrebna Hrvatskoj

nek izvrše neovisnu procjenu vrijednosti LRHa na današnji dan i nek odrede cijenu stjecanja od strane SNHO

nek oni daju takvu ponudu i ja odmah pristajem

ne želim ja njih pljačkati, ali nek ni oni mene ne gule

mislim da bi se trebali obratiti i HUPu

Branili su Ostoju i njegovu investiciju i navodili da je to projekat koji stoji zbog administracije

i oni su lobirali za nagodbu

treba pitati gospodu imaju li oni kakav kodeks ponašanja i poslovanja

i smatraju li da ga se SNHO pridržava

evo dobit će mogućnost da investira al se ne buni zbog rupa u zakonu koji njemu pašu
jel pravedno i moralno postići sporazum iz kojeg se ne vidi cijena stjecanja samo sa ciljem da se prigrabi imovinska korist

i ja tako mogu biti uspješan manager i cijenjeni član poslovne zajednice tj. njihove Udruge

procijena postoji, napravljena je za potrebe LRH tj izrade plana u samom društvu.. rađena je izvana i to mislim od onog instituta u zg. dinamicko staticka procijena kaže: 1,5 milijardi kuna što bi bilo blizu 5000 kuna po dionici.. U međuvremenu je tvrtka u obnovu uložila 250 mil vlastitih sredstava..

Kolege, ja dnevno šaljem 50ak mailova, i pokušavam se usmjeriti na ono što je sad najbitnije.. žao mi je no ne mogu baš svaku stvar pisati na forum i pozivam vas da i sami počnete nešto poduzimati..
Ovo je bezvezna objava koja ne utiče na ništa samo nas nervira a kod većine prolzi nezapaženo.. Možda mogu poslati reakciju više na naslov jer sugerira da je cijena prihvatljiva i da je dioničari trebaju prihvatiti ali ne želimo ratovati s novinarima.. to nije mudro

Možda da pozovemo upravu da objavi ovu procijenu.. to nigdje nisu nikad spomenuli

Može li HAFA zatražiti od uprave LRH da naruči nezavisnu procjenu vrijednosti kako bi se utvrdila stvarna vrijednost koju je dobio SNHO???

to bi bilo ok pa nek se zna kolika je stvarna vrijednost
pa koliko bude ja bum dal za to moje dioničke

New Report

Close