LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

utopija

znači …. nema nam spasa [sad]

ima vjera u boga

Nešto si razmišljam.

Dugo je cijana oko 2200. Ako bi uspjela Opatija poništiti ono "izvorno" stjecanje i napraviti novo (neizvorno) onda bi prosjek bio onaj koji je sada a to je opet cca 2200 Kn. I to bi joj bilo OK. Pogotovo kada joj Ostoja pokupui pola malih koji će sada izaći na 2250 (zbog raznih razloga koji su nebitni osim da je broj pao na cca 7%).

Što je pogrešno u ovakvom scenariju?

Naš veeeliki problem je što su i SDP i HDZ u ovom slučaju na istoj strani, a dodao bih tu i IDS. A kako vidimo nažalost i Predsjednik RH. On šuti kao da se sve ovo događa u Tunguziji. Mi im dođemo kao nužno zlo, nešto kao češki turisti na jadranu. Ne možeš bez njih, a najradije bi da nam i ne dolaze nego samo lijepo pošalju lovu i ostanu doma. Slično je i s nama, trebamo samo svake 4. godine glasovati na izborima, a u međuvremenu se hibernirati, nemati nikakve zahtjeve, a naročito financijske. Osim ako smo npr. udruga povezana s ove dvije stranke, onda možemo svašta. Zašto ovo govorim. Zato što je izborna godina i političari će učiniti sve da ovaj problem prebace na nekog drugog. Zbog toga i odluka o žalbi, pa tužbi, protutužbi….sve samo da prođu izbori. Briga njih što će to jednog dana ipak pasti na sudu, platit će porezni obveznici, a tko zna gdje će biti oni koji su do svega ovoga i doveli. Zbog toga sam ja i predložio ono što sam predložio jer mi se čini da nemamo nikakve druge mogućnosti.

pazi kako se HRVATSKA može spasiti ..

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-moze-postati-tigrom-jugoistocne-europe-otkrijte-kako/532659.aspx

kako … prve tri točke rješenja …
1. Pozvati suce i tužitelje iz zemalja sa snažnom tradicijom vladavine prava koji će pomoći hrvatskim poštenim i kompetentnim sucima u rješavanju sudskih predmeta prema načelu vladavine prava te prepoznavanju i kažnjavanju političke korupcije.

2. Osnivanje posebnog nezavisnog suda koji bi se bavio isključivo korupcijom u državnim uredima i javnom sektoru kako bi se slučajevi političke korupcije rješavali slobodno, otvoreno, pošteno i brzo.

3. Provesti oduzimanje imovine državnih dužnosnika i djelatnika državnih poduzeća za koju oni ne mogu dokazati da su je stekli na osnovu dohotka, nasljedstva, braka ili drugi legalan način. Novčanu protuvrijednost oduzete imovine uplatiti u riznicu i koristiti je isključivo za povrat javnog duga.

….

bez komentara [yawn]

Ovo je u biti tiha okupacija … i to je dejavu.

Ovako je počeo prvi svjetski rat (kada je Srbija odbila da austrijski istražitelji nađu krivce za atentat unutar granica Srbije) i na to neće pristati nitko pa čak niti ovi naši slabići u vladi.
Iskreno nikada nisam vjerovao da drugi pomažu nekome u politici jer su dobri . Uvijek ima skrivena ili očigledna namjera zašto.

to što opatija nemože sakupit lovu i da je lrh 1000kn
kad nemaju i neznaju

Nisam vidio da je itko stavio ovaj link
http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/126445/Default.aspx

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

ostoji bi bilo bolje da je dao premiju i stavio cijenu na nominalu

mislilim da bih puno više skupio dionica ovak ovo je mizerija i

za stare i nove pa će većna nadam se čekat da ovo sve okonča

Sada je izvjesno da će se i HFP i Vlada aktivno uključiti u "borbu" protiv malih dioničara!
Dakle Vlada direktno podupire Opatiju i dr. da ne daju javnu ponudu i pokušati će poništiti ugovor o
dodjeli dionica?!
Nalazimo se u iznimno teškoj i složenoj situaciji,a ne vidim niti da su nam mediji posebno naklonjeni.
Pozdrav

ne treba se zavaravati, jedini uljez u ovoj cijeloj priči su mali dioničari koji nemaju financijskih sredstava za dugu i iscrpljujuću pravnu bitku, na što se i računa

definitivno mislim da bi udruga trebala prikupiti svu moguću dokumentaciju i napraviti prijavu USKOK-u za sve one koji su sudjelovali i/ili sudjeluju u ovakvom mutnom poslu… pa makar to ležalo na kraju u nekoj ladici, prije ili kasnije će izaći na svjetlo dana

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

M;islim da je stvar jasna. Naša vlast ne razumije da je kršenje zakona loša stvar, već smatra da su zakoni gnjavaža koja se njih ne tiče. Jedini lijek je pritisak iz vana, a prije toga jadranki dobro objasniti što radi jer mislim da ona ne razumije ništa. Dakle pritisak iz europe je ključan. Ne znam točne metode za tako nešto. Mislim da su nam slovenci pravi joker u ovom slučaju.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close