LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji kriminal od države ovo nema nigdje. Sami će tužiti svoj sporazum da bi torbarima pomogli. Pa ima li ijedna evropska instanca koja bi ih mogla upozoriti za ovo pravno nasilje. Ovo je pravno nasilje kao da Srbija tuži Hrvatsku radi štete na tenkovima uništenim na trpinjskoj cesti.

samo zaboravljaš da ti i slični torbari u talu sa kredezeom
pustoše ovu zemlju već 20 godina
nisu uzeli pauzu ni za vrijeme brutalne agresije na ovu zemlju
to im je bio paravan kao naručen
lako da će se u nekoj budućnosti uspostavit da je i bio naručen
njih će pravda stići najvjerojatnije tek u paklu
a tko smo mi da im sudimo
većina ljudi u ovoj žabokrečini od države samo žale
što oni nisu bili u poziciji da kradu
tako se nemože bolje živjeti(osim povlaštenih)
a nema više ni drugih budala(stranaca) da nas kreditiraju da bi mogli po starom
moraće se pojavit opet neki matija gubec
ništa drugo neće rješit probleme u ovoj žabokrečini
ćemu odgađati neizbježno,čim prije to bolje
ako ništa drugo smanjit će se broj ljudi pa oni koji prežive imat će bolje uvjete
znam zvuči previše depresivno
koje su nam opcije
vjerovat u institucije ove države [lol]
čekati još 50 godina da pravda zaživi u ovoj žabokrečini
mi to nećemo doživjeti
pobječi nekud daleko
nadat se novom matiji gupcu
ništa od gore navedenog mi se ne sviđa
a navodno uvijek ima rješenje,stoji nam pred nosom a mi ga ne vidimo
pa koje je?
tko mi otkrije bogato ću ga nagraditi[cool]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Čitanje ovih komentara me stvarno razveseli!!
Jos me nazvao 101 pa udri im sve po spisku!!

Al od toga nikakve koristi!! Osim psihoterapije!!!

Kako se boriti sa azdajom koja odredi pravila pa kad izgubi smislu nova??

[rolleyes] [bye]

Koji kriminal od države ovo nema nigdje. Sami će tužiti svoj sporazum da bi torbarima pomogli. Pa ima li ijedna evropska instanca koja bi ih mogla upozoriti za ovo pravno nasilje. Ovo je pravno nasilje kao da Srbija tuži Hrvatsku radi štete na tenkovima uništenim na trpinjskoj cesti.

mislio sam da sam vidio sve, ali ovo…
crk’o bi od smijeha da mi se ne plače

Ovo sam i očekivao, pa su mi kolege u Rijeci svako malo provjeravali da li je podnesena tužbe HFP-a protiv Opatije i dr. ili obrnuto,

Zapravo me začudilo što su prvi put pokušali ići naivno prijedlogom za zaključivanje nagodbe, a ne tužbom jedan protiv drugih. Osim, što nisam očekivao da će sad s svojom namjerom izaći u javnost. Jer u ovome ima i elemenata kaznenog djela.

U slučaju Elektroprometa Ljubasu je na istu foru uspjelo ukinuti prvotno rješenje Hanfe.

Ovome ima lijeka, umješat se u postupak i zatražiti odbacivanje tužbe opet temeljm istog obrazloženja članak 3. stavak 3. ZPP-a (nedopuštene dispozicje stranaka).

Ali bit će malo kompliciranije nego kod nagodbe.

ja sam za skup udruge pozvati novinare pozvati instit.eu i slovence
a pogotovo organizirat male dionačare radnike pa u boj za narod svoj

http://www.poslovni.hr/vijesti/ima-stofa-i-za-nove-istrage-oko-lrh-168756.aspx

tko može nek stavi cijeli članak

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

A zašto mirovinci ne naprave ono što su napravili na Ini? Npr. bid na 3250? Jer Jaca to ne traži od njih ili ima neki dublji razlog?

Kolege iz slovenije su vrlo aktivni, i pomažu koliko mogu, a s obzirom koliko ih ima mislim da bi i mi mogli više. Sramotno je kakva dvoličnost vlada u našoj državi, da mi moramo računati na to da nas "spašava" to što od 1800 dioničara ima nekih 5% iz slovenije..(nek se kolege iz slo ne ljute ovo je napisano protiv licemjerstva naše države) To što u LRH ima još par stotina radnika i bivših radnika LRH a neki čak još nisu ni otplatili dionice (preptostavljam da to znači "neotplaćeno" u knjizi dioničara) nije važno.. Ajde neka smo mi investitori neki negativci ali 1500 dioničara ima 20 i manje dionica, a 600 5 i manje..
Ja sam do sada pošteđivao vladu jer sam im KAO "vjerovao" tj ostavljao prostor da se izvuku optužujući druge koji su im nasapunali dasku.. No sad više ne mogu reći da su neinformirani i da ne znaju što su napravili. Ekspert, lažne izjave o visini duga, hanfin dokaz da je LRH dana za kikiriki, kriminalno loš sporazum, nezakoniti način da se ukine obveza… Mislim da je vrijeme da provjerimo jeli "slučaj LRH" jedno od poglavlja u Polančecovoj knjizi..
Ova žalba na rješenje TS je smiješna jer ne vidim da se tu nešto može napraviti, dok ovo ustajanje tužbom protiv sporazuma će i potrajati, no sigurno ćemi i mi poduzeti sve što možemo da to spriječimo. No ja ne vidim ni smisao. Ako oni to sad i provedu opet će ući u obvezu po novoj dodjeli dionica..Ashark jesam li u pravu?

Ako oni to sad i provedu opet će ući u obvezu po novoj dodjeli dionica..Ashark jesam li u pravu?

Vjerojatno bi prije nove dodjele išli na promjenu zakona kao što su to već pokušali ali im nije prošlo u Saboru.

usput zna li netko tko je najveći dioničar SNHO
VICIS d.o.o. 18.57%, osnivač neka engleska firma nastao iz KAPITAL HOLDINGA.. tko je iza toga?

usput zna li netko tko je najveći dioničar SNHO
VICIS d.o.o. 18.57%, osnivač neka engleska firma nastao iz KAPITAL HOLDINGA.. tko je iza toga?

Petar Pećina

http://www.nacional.hr/clanak/43741/donator-hdz-a-uhvacen-u-torbarenju

Evo ti materijala

Kapital holding je razdvojen na: Vicis ( TK= 6133000,00 kn) na adresi Miramarska c. 24 ( osnivač je Mc. Dermot Co., a u upravi je Petar pećina), Scapus ( TK= 3496000,00) na adresi
Miramarska c. 24 ( osnivač Epic, a uprava se sastoji od: Manuela Vnuk i Franz Lanzschunter).
Tom istom Scapusu je pripojen Ballux sa adrese Miramarska c. 24 ( TK= 1960000,00), pa tako u konačnici Scapus ima TK= 5456000,00 kn.
U igri su još: Satis (TK= 2637000,00) na adresi Miramarska c. 24 kojemu je osnivač ni manje ni više G. Eltz, a u upravi su: Tajana K. Ostojić i Andreja Valjak.
Talis ( TK= 28900) na adresi Miramarska c. 24. Osnivač: Petar Gnjatović, uprava: Petar Pećina

Onda dolazi na red ICF koji se dijeli na:

Velifer (TK= 20000) na adresi A. Von Humboldta 4b , a kao osnivač se spominje Ratko Bajakić koji je istovremeno i u upravi.
Enitor ( TK= 20000) na adresi Miramarska c. 24 kojemu je osnivač Vicko Ferić, a upravu čine: Andreja Valjak Balenović i Tajana K. Ostojić
ICF invest ( TK= 5000000,00)

No, nije kraj..tu su još i :

Pectora ( TK= 1960000,00) na adresi Miramarska c. 24 , a osnivač je već nam ‘ poznata ‘
Ksenija Juhn Bojađijev koja je istovremeno i u upravi.
Epic ( TK= 120000,00) na adresi Miramarska c. 24, a u upravi sjede: G. Eltz, Vicko Ferić,
G. Wurmbock i F. H. Lanzschutzer
Epima ( TK= 1000000,00 ) na adresi Miramarska c. 24, a osnivač je Valamar holding, a uprava: Vicko Ferić i Zvonimir Vukadin
Njoj su još pripojeni: Svetica građenje sa adrese: Donje Svetice 4c i Definitor sa adrese: A. Von Humboldta 4b

i novajlija među desetoricom:

Turist centar ( TK= 120000,00) na adresi Miramarska c. 24 , a osnivač je Dom holding, nadzorni je sastavljen od: Vicko Ferić, H. Bošnjak, I. Milković , uprava: Jelena Vidjak

za ove već znate..

VALAMAR GRUPA D.D.

Zagreb, Miramarska cesta 24
Nadzorni: Mladen Markoč
Franz Lanschützer
Gudrun Kuffner
Uprava: Gustav Wurmböck
Tajana Kozarčanin Ostojić
Georg Eltz
TK: 66.412.460,00 HRK

New Report

Close